• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دکتر
آقا انشالله میرین که رکورد برفهای 83 و 86 رو بزنین:خجالت2:
ما هم برای اینکه از قافله عقب نمونیم میخوایم رکورد سرمای 86 رو جابجا کنیم:سوت:

محمدرضا جان سلام

تبریک عرض میکنم برف مشهد رو خدمتتون..:گل:،پس ما چکار کنیم؟؟؟!!!رشت ک رکورد برف رو میخواد بزنه؛شما هم رکورد سرما رو..پس بجنورد چیکار کنه؟؟!!!:زبون:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام
الان چك كردم خدا را شكر ٢٠ سانت را رد كرديم
هنوز داره برف مياد و به لطف خدا داريم ميريم براي ٣٠ سانت

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود.

اقا تصمیم گرفتم دوباره انجمن سایتم رو راه بندازم.

کسی هست که به کمک من بینوا و بیچاره بیاد؟؟؟؟

محمد از بجنورد عزیز لطفا به انجمن مراجعه کن و شروع کن به مطلب دادن.

به امید خدا دوباره و برای اخرین راه راه میندازیم.

اگه شده فقط خودم پست بدم اینکارو می کنم.

www.onlinemet.takbb.com

hasan1

کاربر ويژه
من هم به دوستان اصفهانی و حسن عزیز از قم بارش برف رو تبریک میگم

محمد عزیز از نجف آباد (afsorde) هم انشالله با گزارشهای عالی که میده بیاد که دلمون براش تنگ شده
@AFSORDE

تشکر فراوان از شما محمدرضای عزیز

من هم متقابلا بارش برف مشهد رو تبریک میگم. امیدوارم که انشاالله ادامه دار باشه.:گل:

درود بر دوستان عزیز

به دوستان گلم در مشهد مقدس تبریک میگم..:گل::شاد2:،خداروشکر اینبار جلو پسرخاله م رو سفید شدم!!گفتم شنبه و یکشنبه تعطیلی..البته با توجه به کمینه هایی ک پیش بینی شده؛احتمالا دوشنبه رو هم تعطیل میشه!!

به داش حسن عزیز از قم تبریک میگم قوی ترین کولاک عمرش رو..امیدوارم قم از موج پس فردا برف سنگینی دشت کنه و دل داش حسن عزیزمون هم حسابی شاد بشه..hasan1:گل:

همچنین به اصفهانی های گل و دوستداشتنیمون هم برف رو تبریک میگم:گل:

آرش جان سلام{arashz}

والا به خیر گذشت آرش جان..خداروشکر اتفاق ناگواری نه واسه ما و نه واسه ماشینی ک از پشت بهش زدیم نیوفتاد..ممنونم از توجه و لطفتون..:گل:

بجنورد و منفی 16؟؟؟!!!!نه بابا..درسته هوا سرده ولی خب به منفی 16 نمیخوره خداییش..الانم از سمت غرب و گردنه امین الله داره ابر گردن کلفتی میاد..امیدوارم ک سوپرایز شم..

این دوست گرگانیمون کجا رفت؟؟بابا بیا گزارش بده ببینیم آیا احتمال سوپرایز شدن من هست یا نه؟؟

خیلی خیلی ممنون از شما محمد عزیز از بجنورد... واقعا کولاک عظیمی بود اگه تا صبح اینجور میخواست بیاد 1 متر هم میشد!

منم بازم برف بجنورد رو بهت تبریک میگم. امیدوارم بزودی دوباره رستگار بشید.:گل:

راستی دوستان برای تهرانی های عزیز هم دعا کنید. واقعا در حالی که به این بارش ها بشدت نیاز دارند آسمان بارش رو ازشون دریغ میکنه.

rahsazan

کاربر ويژه
محمدرضا جان سلام

تبریک عرض میکنم برف مشهد رو خدمتتون..:گل:،پس ما چکار کنیم؟؟؟!!!رشت ک رکورد برف رو میخواد بزنه؛شما هم رکورد سرما رو..پس بجنورد چیکار کنه؟؟!!!:زبون:
سلام محمدجان
آقا من رکورد سرما نخواستم، 5 سانت برف قرضی به ما بدن رکورد سرمای امسال رو با تمام اسناد و مدارک تقدیم میکنم:خنده2: حاج محسن نبینه که باهام یه گفتمان جدی راه میندازه:مجروح::sanjaghi:
[MENTION=24827]سیبری[/MENTION]

گوش شیطون کر خوب میادا
بله خداروشکر اینجا هم از دیشب بیشتر برف نشسته و الان بارش سر و شکل بهتری گرفته

Amir-Hossein

کاربر ويژه
اپلیکیشن موبایلم که از اکیوودر آپ میکنه الان...
بارش Light Snow , دمای 13- رو نشون میده
و دمایی که احساس میشه 20- !!!
:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان حدود ساعت 21:15 دقیقه UTC هست

و دمای مشهد 13-

وزش باد از سمت شرق و در حدود 22 کیلومتر بر ساعت

Current weather observation

The report was made 15 minutes ago, at 21:00 UTC
Wind 22 km/h from east
Temperature -13°C
Humidity 85%
Pressure 1030 hPa
Visibility 2000 m
Broken clouds at a height of 457 m
Overcast at a height of 2134 m
light snow and mist

این پیش بینی میگه که بارش برف از ساعت 21:00 1 فوریه تا ساعت 03:00 دوم فوریه در مشهد به شکل برف و با دید افقی 1000 متر باید باشه. و فعلا برف اینجا شدت بیشتری گرفته:

Temporary
from 01 at 21 UTC to 02 at 03 UTC
Visibility 1000 m
snow and mist

حالا باید تا آپدیت بعدی فرودگاه صبر کنیم و ببینیم وضعیت رو چطور اعلام میکنه

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دکتر
آقا انشالله میرین که رکورد برفهای 83 و 86 رو بزنین:خجالت2:
ما هم برای اینکه از قافله عقب نمونیم میخوایم رکورد سرمای 86 رو جابجا کنیم:سوت:

سلام محمد رضای عزیز.
از 86 تا حالا این سنگین ترین برفمونه. منم که کلا دارم پیاده روی می کنم تو برف. خیلی حس خوبیه. واقعا جای همه دوستان عزیزم خالی اینجا :گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هرچی خدا بخواد حسن جان..توکل برخدا..ممنونم از محبتت..:گل:

بله..واقعا اوضاع تهران خوب نیست..اگه خدابخواد از موجی ک فرداشب وارد میشه بارش خوبی خواهند داشت..امیدوارم..:گل:

:خنده2::خنده2:،آقا ما هم سرما نخواستیم..یه 10سانت هم به ما برف بده خدا ک فردا تعطیل شیم..سرما نخواستیم..بابا قوچان ک زورش به ثبت سرما نمیرسه!!فعلا بجنورد میخواد سالاری کنه!!!:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
واوووووو!!!دکتر بهزاد سلام

عجب برفی..به به..تبریک مجدد خدمت شما..:گل::احترام:،خوش به حالتون ک شما هم از موج مدیترانه ای برف دارید ولی ما نداریم!!!حسودی نیست آ..دارم به وضعتون غبطه میخورم..:گل:

سلام محمد عزیز، پسر مهربون و خوش قلب.
از خدا می خوام این نعمت زیبا رو در جای جای ایران عزیزمون گسترده کنه. من همش دارم خدا رو شکر می کنم واسه این شب ها این روزهای زیبا.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام
الان چك كردم خدا را شكر ٢٠ سانت را رد كرديم
هنوز داره برف مياد و به لطف خدا داريم ميريم براي ٣٠ سانت

واقعا پيشبيني accu weather و دورنگري كه در مورد برف نوشهر از اين سيستم داشت عالي بود و من أصلا فكر نمي كردم كه اين طوري بأشه !!:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپلیکیشنهای موبایلم من هم اینطوری وصعیت رو نشون میدن

esyda7av.jpg

ve7etapy.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چه بدبختیه آ!!!

تا نیمه ساعت پیش ک هوای بجنورد قسمتی ابری بود داشت برف میبارید..ولی الان ک تماما ابری و قرمز شده؛خبری از برف نیست!!!:تعجب2:

خب دوستان..فردا رو نمیتونم مثل امروز بپیچونمو مدرسه نرم!!امیدوارم ک امشب سورپرایزمون کنه خدا..یعنی میشه؟؟؟!!!هوا هم ک کاملا ابری شده..ای خدا...و هو الذی ینزل الغیث من بعد ما قنطوا...:گل::دعا:

دکترجان سپاس از محبتی ک نسبت به بنده دارید..شرمنده میکنید من رو..:خجالت2:،بعله..شکر نعمت افزون کند نمعت را{:خجالت2:،نمیدونم درست گفتم یا نه؟؟!!:خنده1:،ولی یه همچین مفهومی داشت}،امیدوارم تا صبح یه 30سانت دیگه بباره..:گل::احترام:

من باید برم..شب خوش..یا علی..:گل::احترام:

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای فرودگاه رشت رسید به منفی 2. بارش امشب حالت رگباری شدید داره و در یک لحظه خیلی برف شدید میشه و بعدش قطع میشه.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام محمد رضای عزیز.
از 86 تا حالا این سنگین ترین برفمونه. منم که کلا دارم پیاده روی می کنم تو برف. خیلی حس خوبیه. واقعا جای همه دوستان عزیزم خالی اینجا :گل:

سلام

اتفاقا من هم الآن از يه پياده روي طولأني برگشتم
جاي همه دوستان خالي
واقعا لذت بخش بود
براي من كه بهمن ٩٢ در حافظه ي هواشناسي ام به عنوان يكي از بهترين خاطره هاي برفي ام ثبت شد :خجالت2:
اميدوارم بقيه دوستان هم راضي و با خاطره أي خوش امسال را به پايان برسونند .

rahsazan

کاربر ويژه
وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: 01:02
پیش بینی 3 روز آینده

N_33_XL.png
-13° c
رگبار برف

جهت باد: شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه 13 بهمن

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۸ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۸۵

دید افقی: ۱۵۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۴.۹ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: -۷° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۸° c

[TR]
[TD="colspan: 2"]
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳ ۰۱:۰۰

[/TD]
[/TR]

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام

اتفاقا من هم الآن از يه پياده روي طولأني برگشتم
جاي همه دوستان خالي
واقعا لذت بخش بود
براي من كه بهمن ٩٢ در حافظه ي هواشناسي ام به عنوان يكي از بهترين خاطره هاي برفي ام ثبت شد :خجالت2:
اميدوارم بقيه دوستان هم راضي و با خاطره أي خوش امسال را به پايان برسونند .

سلام.
تبریک فراون میگم علی عزیز. انشالله.
واسه منم این دو روز خیلی زیبا بود. فکر کنم دیروز و امروز در مجموع 6 ساعت بیشتر نخوابیده باشم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برآورد من این هست که دامنه موج سرما حداقل تا 21 فوریه ادامه داشته باشه . بعد تو این فاصله 10 روز بعدش دمای هوا تعدیل میشه و باز با آغاز ماه مارچ یک موج سرمای دیگه ایران رو فرا میگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا