• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hoom20

New member
سرماي زياد باعث شد كم بباره ولي دماي رشت واقعا براي برف رشت عاليه از ييلاقات رشت هم بيشتر باريده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن عزیز.
تشکر. یعنی خط کشی چیزی توی عکس مشخص باشه؟ می تونم الان برم بالای سقف و اینکار رو انجام بدم

بهزاد جان

عکسها رو با دید باز بگیرید و هم با کادر بسته

نیمکت یا چیزی پیدا کنید که برف تجمعی رو خوب نشون بده

حتما برای نشون دادن ارتفاع مقایسه ای برف یک مقایس مناسب در نظر بگیرید.

خط کش و یا هر چیزی که دور و اطرافتون در دسترس باشه خوبه.

seyyedalireza

مدیر موقت
Iran.lapse.48.cc23.jpg

Amir-Hossein

کاربر ويژه
مشهد برف خوبی باریده دوستان و هوا به شدت حتی داخل خونه سرد شده!!!!!!!!!!!!!!!

دمای فرودگاه مشهد ظاهرا تا 16- زیر صفر هم امروز صبح رسیده

meteogram_celcius.cgi

این هوای سرد داره رس آسمون بدون رطوبت مشهد رو میکشه و حتی کریستالهای یخ موجود در ابرهای سیروس هم داره به زمین میباره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام امیرمحسن عزیز :احترام:
صبح شما بخیر و خوشی :گل:

به نظرتون چند سانت اومده؟؟؟

pokerface

متخصص هواشناسی

سلام بهروز جان

ضمن تبریک به بهزاد عزیز

اگه عکسهای گویایی توسط دوستان گرفته شه که گویای ارتفاع واقعی برف باشه حتما این کار رو امروز میکنم. تا حالا عکسهایی که اینجا به اشتراک گذاشته شده ارتفاع و شدت بارش برف رو به خوبی نشون نداده.

دوستان در استان گیلان همت کنند و عکسهای موثر تری تهیه کنند.

لطف کنند . من منتظر هستم

سلام به امیر محسن گٔل خسته نباشی‌ داداش این چند وقت واقعا زحمت کشیدی ،خوشا به حال شمال شرق که یه کارشناس هواشناسی فوق‌العاده مثل شما دارن .حج محسنم که دیگه به آرزوش رسیده و مذاکرتش جواب داده و سند یه تیکه از siberia رو رسما به نام شمال شرق زیبای وطن زدن.اون ماشین‌های برف روبی ممدرضا راهسازان فقط فک کنم سرشون بی‌ کلا مونده امسال با اینکه خوشگلتر از پارسال شده بودن.دکتر بهزادو ،علی‌ آقای کرمانشاهیو بچه‌های شمال هم که در حال ترکوندنن.حسن جان از غمع و اصفاهانم که در حال حاضر برف دارن.اینجا بندر عباس هم هوا ابری و رطوبت بالاست.به قول حاجی از سیبری واقعا شرایط ویژه‌ای داره ایران.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
هم اکنون مشهد و اردبیل سردترین !

دمای شهرهای ایران - هوا شناسی کشور

پیوست ها

• Barf30.jpg
    Barf30.jpg
    40.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام امیر حسین جان

خوشبینانه 5 سانت و همینش رو هم شکر

بله خدا رو شکر ، اصلا انتظار نمیرفت دیشب تا همین الان بباره!

تو منطقه ما لکه های ابر بسیار نازکی دیده میشه و همونا هنوز دارن رطوبت شون و خالی میکنن

به قول شما سرمای قول آسای مشهد مثل مرد داره رس ابرهای سیروس و میکشه :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا