• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
سلام دوستان ما بعد از یه هفته سفر برگشتیم. ما شا الله چقدر سرده مشهد:تعجب2:

آرش عزیز این و ببین!!!!!

14020300_2_0118.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان در رشت طوفان برف شگفت انگیزی داره رخ میده. طی 20 دقیقه 10 سانتی متر به ارتفاع برف افزوده شده. تا دقایقی دیگه چند تا عکس میذارم.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام الن به سختی اومدم نت آب و برق قطع است و حدود 40 سانت برف اومدده فقط بگین تا کی میاد چون وضع داره خراب میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کاسپین lake errie رو گذاشته تو جیبش. از اون lake effect هاست که می‌شه به امریکأیا باهاش فخر فروخت.تبریک دکتر بهزاد

سلام بهروز جان

ضمن تبریک به بهزاد عزیز

اگه عکسهای گویایی توسط دوستان گرفته شه که گویای ارتفاع واقعی برف باشه حتما این کار رو امروز میکنم. تا حالا عکسهایی که اینجا به اشتراک گذاشته شده ارتفاع و شدت بارش برف رو به خوبی نشون نداده.

دوستان در استان گیلان همت کنند و عکسهای موثر تری تهیه کنند.

لطف کنند . من منتظر هستم

Dr.ben

کاربر ويژه
کاسپین lake errie رو گذاشته تو جیبش. از اون lake effect هاست که می‌شه به امریکأیا باهاش فخر فروخت.تبریک دکتر بهزاد

ممنون جناب دکتر بهروز عزیز. واقعا پدیده ی شگفت انگیزی بوده. من از 5 صبح تا حالا دارم از این برف شدید لذت می برم.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام صبح همگی بخیر

در اینجا هم در عین ناباوری خدا رو شکر برف فوق العاده ای بارید. به طوریکه ارتفاع برف در اینجا از 20 سانت هم رد کرده. واقعا شب به یاد ماندنی ای بود.

سلام حسن جان ، صبح بخیر :احترام:

تبریک میگم :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد برف خوبی باریده دوستان و هوا به شدت حتی داخل خونه سرد شده!!!!!!!!!!!!!!!

دمای فرودگاه مشهد ظاهرا تا 16- زیر صفر هم امروز صبح رسیده

meteogram_celcius.cgi

این هوای سرد داره رس آسمون بدون رطوبت مشهد رو میکشه و حتی کریستالهای یخ موجود در ابرهای سیروس هم داره به زمین میباره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهروز جان

ضمن تبریک به بهزاد عزیز

اگه عکسهای گویایی توسط دوستان گرفته شه که گویای ارتفاع واقعی برف باشه حتما این کار رو امروز میکنم. تا حالا عکسهایی که اینجا به اشتراک گذاشته شده ارتفاع و شدت بارش برف رو به خوبی نشون نداده.

دوستان در استان گیلان همت کنند و عکسهای موثر تری تهیه کنند.

لطف کنند . من منتظر هستم

سلام امیر محسن عزیز.
تشکر. یعنی خط کشی چیزی توی عکس مشخص باشه؟ می تونم الان برم بالای سقف و اینکار رو انجام بدم

Amir-Hossein

کاربر ويژه
مشهد تو دمای 15- داره برف میاد!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه صاف بشه چه قیامتی میشه از سرما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشهد به سیبری ملحق شد!
مشهدوفسکی شرق سیبری 40 کیلومتری ولادی وستوک!:تعجب2:

wsz9df0z0affkmgwzjqd.jpg

سلام محسن عزیز :احترام::گل:

بــــــعــــــــله ، چه شود!!! :تعجب2:

الان کم کم داره خورشید دیه میشه و هوا رو به صاف شدنه.
ولی هنوز ریز میباره و دما 15-
23- احساس میشه

ینی واقــــــــــــــــــعــــــــــــاااا سرده ها ، دستت به اجسام فلزی میچسبه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا