• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های سی اف اس ورژ ن 2 ماههای آپریل و می رو همچنان سردتر از نرمال نشون میدن!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خبر خوب دیگه اینکه ماههای مارچ- آپریل - می- ژوئن بارش در غالب نقاط ایران بیشتر از نرمال در نقشه ها دیده میشه:گل::شاد::شاد2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جالبه! بارش برف در تهران افقی شده! کاملا موازی با سطح زمین حرکت میکنه!

Amir-Hossein

کاربر ويژه
اقا این اکییییییییییو یکی بگیره دیگه زیادی خوب پیش بینی میکنه!!!!!!!!!
پیش جدید اکیو ودر: برای رشت
امشب:12.4 سانت برف!
فردا صبح:8.1سانت
فردا شب:51سانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!!!!!!یا علی
سه شنبه صبح:2.3 سانت
سه شنبه شب:0.1سانت

علیرضا ، به قول بچه ها رستگار شدین عجیـــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــــــــ... :خنده2: در سطح لالیگـــــــــــا
مبارکتون باشه :گل:

به جای ما حسابی برف بازی کنین و آدم برفی درست کنین بعد عکسش و بذارین اینجا... :خنده1:

AFSORDE

کاربر ويژه
من هم به دوستان اصفهانی و حسن عزیز از قم بارش برف رو تبریک میگم

محمد عزیز از نجف آباد (afsorde) هم انشالله با گزارشهای عالی که میده بیاد که دلمون براش تنگ شده
@AFSORDE

درود، و سپاس از شما دوست عزیز و سایر عزیزان، لطف دارین :خجالت2: :141:

بله، بارش برف از شب گذشته اینجا آغاز شده و همچنان ادامه داره. البته شدت بارش نوسان داره. :104: در مقاطعی هم بارش برف همراه با تابش آفتاب داشتیم و داریم :خنده1:

میزان برف اینجا حدود 4 -5 ساعت قبل تقریبا به 7، 8 سانتیمتر رسید ولی البته الان که در اواسط روز هستیم میزان تجمع برف کمتر شده ولی بارش ها کم و بیش ادامه دارن.

طبق آمار، در بین مناطق مرکزی استان اصفهان، روستای نجف آباد بیشترین میزان بارش رو داشته تا الان. هواشناسی استان دمای 10- رو برای امشب اینجا پیش بینی کرده.

موفق باشید :گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر امروز ناسا از شمال شرق ایران

7gmzyq340qa0mijk73at.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک عکس از وضعیت فعلی مشهد !

اگر رو اون ابر سیاه نگاه کنید دونه های برفی که میریزه و آفتاب بهش خورده دیده میشه.

lbso5pdbn19qmasg4l.jpg

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

اینم تصاویری از بارش برف در قم

ببخشید دیگه نشد تصاویر خوبی بگیرم. انشاالله باشه برای برف بعدی

08316383014828970813.jpg

21989205652818904348.jpg

04818819000124843695.jpg

46787203936764258554.jpg

23820397358606823167.jpg

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی عزیز خیلی مراقب باشید، اگر میتونید برید بیرون و تعدادی کمپوت و کنسرو بخرید، ممکنه تا حل مشکل برق و آب چند روزی طول بکشه حداقل مشکل غذا نداشته باشید.اگر هم بخاری نفتی دارید و بتونید نفت جور کنید هم خیلی خوبه.

باشه ممنون
اتفاقا رفتم آذوقه را هم تهیه کردم و خدا را شکر فعلا از اون نظر مشکلی نیست ولی چیزی که داره نگرانم میکنه تداوم بارش و احتمال بالای قطع شدن گاز است

این قدر گفتم . Lake effect تا عاقبت با شدت اومد اونم چه شدتی !!!!!

من الان خیلی به مدل ها دسترسی ندارم میشه شما دوستان ببینید بارش ما تا کی ادامه داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باشه ممنون
اتفاقا رفتم آذوقه را هم تهیه کردم و خدا را شکر فعلا از اون نظر مشکلی نیست ولی چیزی که داره نگرانم میکنه تداوم بارش و احتمال بالای قطع شدن گاز است

این قدر گفتم . Lake effect تا عاقبت با شدت اومد اونم چه شدتی !!!!!

من الان خیلی به مدل ها دسترسی ندارم میشه شما دوستان ببینید بارش ما تا کی ادامه داره

بارش تا 90 ساعت آینده:

14020600_2_0206.gif

بدرو تا بعد..............

AFSORDE

کاربر ويژه
رقص رمانتیک و رویایی دانه های بزرگ برف هم اکنون :خنده1: ، اونم در حالی که گهگاه نور خورشید هم میتابه.

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام آرش جان :احترام::گل:

رسیدن به خیر :بای:

تازه هنوز سردترم میشه!

وضع جاده ها چطور بود؟؟؟

سلام امیر حسین جان. خیلی ممنون.

والا سوار قطار بودیم. ولی تو قم ساعتای 2 برف شدیدی گرفت ولی تو جاده قم-تهران بارشی نداشتیم. قطارم که تو پیشوا واستاد داشت برف میومد

ali_kermanshah

کاربر ويژه
این هم یه پژو 206 غرق در برف !!:زبون:

فکر کنم با دیدن این عکس شدت بارش را متوجه شده باشید !!:تعجب2:

20140202_115943.jpg

ali_kermanshah

کاربر ويژه
خب خدا را شکر فعلا برق اومده که امیدوارم دوباره قطع نشه !!

فقط یه سوال از دوستان داشتم :
به نظرتون عکس ها را اینجا قرار بدم یا فکر می کنید بهتره یه تاپیک جداگانه درست بشه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا