• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه

رئیس ستاد بحران محمودآباد:
بحران قطعی برق و آب در محمودآباد همچنان ادامه دارد
رئیس ستاد بحران محمودآباد از ایجاد بحران در صورت ادامه قطعی برق و آب در این شهرستان خبر داد و گفت: از مسئولان کمک خواستیم و نیروهای امدادی از استان‌های همجوار اعزام شدند.

13921113000295_PhotoA.jpg

عبدالقدیر مشایخی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در محمودآباد بیان داشت: بارش غافل‌گیر کننده و بی‌سابقه برف در مازندران مشکلات زیادی به‌دنبال داشت.
وی تصریح کرد: به دلیل ادامه بارش، برق این شهرستان اعم از شهر و روستاها قطع و در پی آن آب نیز قطع شد.
رئیس ستاد بحران محمودآباد با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از نیمی از شهر و روستاهای محمودآباد و سرخ‌رود با قطعی آب و برق روبرو است، خاطرنشان کرد: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر ادامه بارش تا دوشنبه وضعیت رو به بحران بوده و نیاز است مسئولان به کمک شهرهای غرب مازندران بشتابند.
مشایخی ادامه داد: قطعی برق سبب تعطیلی اکثر نانوایی‌های شهرستان شده است که این موضوع نیز به بحران‌های دیگر ناشی از برف سنگین دو روز اخیر اضافه شده است.
فرماندار محمودآباد درباره عبور و مرور در سطح شهر و روستاها ابراز داشت: عبور و مرور با خودروها فقط با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است و مردم سعی کنند حتی‌الامکان از خانه‌های خود خارج نشوند.
به گزارش فارس، بارش برف زمستانی که در تاریخ محمودآباد کم‌سابقه بود، هم‌اکنون به شدت ادامه دارد و براساس پیش‌بینی در صورت ادامه‌دار شدن مشکلات افت فشار گاز را نیز در بر دارد.

سیبری

کاربر ويژه

برق 8 شهرستان مازندران قطع شد
سونامی قطعی برق در غرب مازندران/ استاندار شخصا وارد کارزار شد
برق هشت شهر استان مازندران به علت بارش برف شدید قطع شد و مسئولان استان مازندران برای برون‌رفت از این بحران از چهار استان همسایه درخواست کمک کردند.

13921018000475_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، پس از ورود هوای سرد زمستانی روزهای گذشته به استان مازندران، باران و برف سراسر این استان را در بر گرفت.
بارش باران و برف و کاهش محسوس دمای هوا در استان مازندران تا جایی پیشرفت که مسئولان آموزش و پرورش مازندران وادار به تعطیلی مدارس این استان شدند.
با توجه به گزارش‌های رسیده از غرب استان مازندران برق شهرهای محمودآباد، نور، نوشهر، چالوس، تنکابن، رامسر، کلاردشت و عباس‌آباد قطع شده است.
شهروندان غرب استان مازندران به علت بارش شدید برف و یخبندان در وضعیت بحرانی قرار دارند.
همچنین مسئولان استان مازندران در پی وضعیت بحرانی در غرب استان مازندران از استان‌های همسایه خود یعنی تهران، قزوین، سمنان و گیلان درخواست کمک کردند.
ربیع فلاح استاندار مازندران در پی بارش شدید برف برای نظارت مستقیم بر روند امداد رسانی و رفع مشکل مردم از صبح امروز در غرب استان مازندران حضور یافت.
همچنین علی نبیان معاون عمرانی استاندار مازندران از عصر دیروز به منظور بررسی و رفع مشکلات بارش برف در غرب استان مازندران در شهرستان تنکابن مستقر شد.
همچنین فرمانده پلیس راه مازندران از تردد وسایل نقلیه در محور هراز و سوادکوه خبر داد و تصریح کرد: محور کندوان همچنان بسته است.
به گزارش فارس، برق تمامی منازل در شرق استان مازندران وصل است و روند زندگی عادی شهروندان در جریان است.
انتهای پیام/86003/ح30/ض1002

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Az dishab aab, Bargh , telephone , ghat shode yek metr o nim barf ruye zamine, hich emdadi dar Kar nist , masoolin hich kari nemikonan, khiabun ha baste hast hichkas tu khoone nist super ha baste, man tanha hastam hame ja tarike mitarsam, heivoona Gorbe va parande ha daran mimiran, sharge gooshim dare tamum mishe baram doa kon, be baba aslan nagi vaghean migam chon negaran mishe va kari ham nemitune bokone , khob dige be Khoda misparamet .

دوستان شرایط در غرب مازندران به شدت بحرانی و تکان دهنده است و این پیام همین لحظه از شهرتان تنکابن به من رسیده و نمی دونم باید چیکار کنم.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Az dishab aab, Bargh , telephone , ghat shode yek metr o nim barf ruye zamine, hich emdadi dar Kar nist , masoolin hich kari nemikonan, khiabun ha baste hast hichkas tu khoone nist super ha baste, man tanha hastam hame ja tarike mitarsam, heivoona Gorbe va parande ha daran mimiran, sharge gooshim dare tamum mishe baram doa kon, be baba aslan nagi vaghean migam chon negaran mishe va kari ham nemitune bokone , khob dige be Khoda misparamet .

دوستان شرایط در غرب مازندران به شدت بحرانی و تکان دهنده است و این پیام همین لحظه از شهرستان تنکابن به من رسیده و نمی دونم باید چیکار کنم.

سیبری

کاربر ويژه
هم اکنون درگز 40 درجه نسبت به دمای +23 روز سه شنبه هفته گذشته سردتر شده!

40 درجه تفاوت دمای هندوستان با روسیه است!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا متاسفم که اخبار امروز ظهر بعد از اعلام خبرهای گل و بلبل همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ؛ در تیتر عنوان برف و جاده در تیتر بعدی خبر چندتا خوشحالی مردم رو از بارش برف نشون داد و فقط توصیه هوی جاده ای کرد.
حالا این وضعیت اگه هر جای دیگه دنیا بود یک سره بصورت زنده گزارش و خبر تهیه میکردند.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

کولاک برف در بجنورد!!!همه جا مجددا دوباره سفید شد!!!البته موقتیه و از سمت غرب آسمان داره صاف میشه!!!ولی عجب برفی بود..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

به من بگید در پاسخ به این پیام درخواست کمک ؛ من الان از تو مشهد چکاری از دستم برمیاد؟

حتی از ترس تموم شدن شارژ فرستنده تماس نمیتونم تماس بگیرم

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان

به من بگید در پاسخ به این پیام درخواست کمک ؛ من الان از تو مشهد چکاری از دستم برمیاد؟

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

بهش توصيه كن قبل از اينكه گاز يا مواد سوختيش تموم ميشه واسه آب آشاميدني حتمن به اندازه كافي برف آب كنه! و از همسايه ها كمك بگيره واسه مواد غذايي !

abtinT

کاربر ويژه

دوستان شرایط در غرب مازندران به شدت بحرانی و تکان دهنده است و این پیام همین لحظه از شهرتان تنکابن به من رسیده و نمی دونم باید چیکار کنم.

واقعا دیگه مسخره شده این ور کوه همه در حسرت 10 تا 15 سانت برف هستیم ان وقت طرف دیگه کوه از شدت برف بحرانی شده .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

درود بر استاد امیرمحسن عزیز

:ناراحت::ناراحت:،واقعا نمیدونم چی بگم..عموی من هم در شهر ایزدشهر با همچین موضوعی داره دست و پنجه نرم میکنه..از دیشب کولاک شدید باعث شده ک نه آب؛نه برق و نه گاز داشته باشن..البته اونا خداروشکر با توجه به توصیه های من از چندروز پیش رفتن و واسه خودشون آذوقه و وسایل لازم رو فراهم کردند..ولی خب بحث سر امداد و کمک رسانی دستگاه های اجراییه..واقعا متاسفم براشون..:ناراحت:

میخواید راه بیوفتید و بریم سمت مازندران بهشون کمک کنیم؟؟؟من داوطلب هستم برای امدادرسانی به هموطنانم..از بقیه{منظور دوستان نیست}ک هیچ بخاری بلند نمیشه..

نيما

New member
دوستان

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

اقا متونيم تويپربحث ترین عناوین سايت خبري شبكه اجتماعي پخش كنيم وتونظرات اطلاع رساني كنيم كه فعلا خبرهم گير بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد امیرمحسن عزیز

:ناراحت::ناراحت:،واقعا نمیدونم چی بگم..عموی من هم در شهر ایزدشهر با همچین موضوعی داره دست و پنجه نرم میکنه..از دیشب کولاک شدید باعث شده ک نه آب؛نه برق و نه گاز داشته باشن..البته اونا خداروشکر با توجه به توصیه های من از چندروز پیش رفتن و واسه خودشون آذوقه و وسایل لازم رو فراهم کردند..ولی خب بحث سر امداد و کمک رسانی دستگاه های اجراییه..واقعا متاسفم براشون..:ناراحت:

میخواید راه بیوفتید و بریم سمت مازندران بهشون کمک کنیم؟؟؟من داوطلب هستم برای امدادرسانی به هموطنانم..از بقیه{منظور دوستان نیست}ک هیچ بخاری بلند نمیشه..

سلام محمد جان

به خدا من هم با جون دل حاضرم که همین حالا پاشم برم مازندران و گیلان و به هموطنان عزیزم با جون و دل کمک کنم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

بهش توصيه كن قبل از اينكه گاز يا مواد سوختيش تموم ميشه واسه آب آشاميدني حتمن به اندازه كافي برف آب كنه! و از همسايه ها كمك بگيره واسه مواد غذايي !

و حتمن در مورد سقف يك فكر اساسي كند و تا ميتونه خونه را گرم كنه كه شايد از سنگيني سقف كاسته بشه و واسه حالت بحراني خدا نكرده سقف بشكنه راه فرار آماده باشه به همراه پوشاك و وسايل لازم

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

به خدا من هم با جون دل حاضرم که همین حالا پاشم برم مازندران و گیلان و به هموطنان عزیزم با جون و دل کمک کنم

خب پس..کی راه میوفتید؟؟!!!:خنده1:

واقعا حکمت خدا بدجوری منو به فکر برده..بقول هادی عزیز ما اینور انتظار 10سانت برف رو میکشیم؛بعد اونوری ها آرزو میکنن ک هرچه سریعتر این برف تموم شه..خدایا..حکمتتو عشق است..:گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
بچه ها توی سایت ایرنا بالاخره زدند که چه قدر هوا سرده به نظرم باید برای مشهد و استان خراسان رضوی و شمالی هم تمحیداتی انجام بشهچون توی این هوای سرد اگه خدا نکنه گاز قطع مردم یخ میزنن و مثل شمال دیگه کاری نمیشه کرد تازه دمای اونها حداقل منفی 5 میشه ولی دمای ما تا منفی 26 میره به نظرم باید مدارس و دانشگاه هارو تعطیل کنن که حداقل افت فشار گاز نداشته باشیم خدایا بحرف ما گوش کنن این مسئولین

tima ir

کاربر ويژه
دوستان

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

اگه این شرایط در کشور دیگه ای بود چنان وضعیت بحرانی و سخت به تصویر میکشیدن ولی انگار نه انگار که کشور خودمون با این شرایط روبه رو شده و کسی نیست به دادشون برسه امیدوارم حداقل از نزدیک ترین محل امداد و نجات و یا اگه اقوامی دارند اطلاع رسانی بشه تا به کمکشون بیان .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا