محمدرضا ...
New member
سلام دوستان به نظرم برا مشهدم دیگه باید شرایط بحرانی اعلام بشه....البته برا خشکسالی شدید بیسابقه در پنجاه سال اخیر....تا اطلاع ثانوی مشهد در خشکی مطلق فرو میرود
Az dishab aab, Bargh , telephone , ghat shode yek metr o nim barf ruye zamine, hich emdadi dar Kar nist , masoolin hich kari nemikonan, khiabun ha baste hast hichkas tu khoone nist super ha baste, man tanha hastam hame ja tarike mitarsam, heivoona Gorbe va parande ha daran mimiran, sharge gooshim dare tamum mishe baram doa kon, be baba aslan nagi vaghean migam chon negaran mishe va kari ham nemitune bokone , khob dige be Khoda misparamet .
دوستان شرایط در غرب مازندران به شدت بحرانی و تکان دهنده است و این پیام همین لحظه از شهرتان تنکابن به من رسیده و نمی دونم باید چیکار کنم.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
درود امیرمحسن جان
من واقعا از این موضوع ناراحت شدم. باورم نمیشه هموطنان عزیزمون تو این گرفتاری بزرگ قرار دارند و کسی نیست به دادشون برسه و مسئولین هم که انگار نه انگار
خدا به دادشون برسه. واقعا وضعیت تکان دهنده ایه. وقتی خودمو جای اون بنده خدا میزارم واقعا استرس همه وجودمو میگیره. تنها کاری که ما میتونیم براش بکنیم اینه که از صمیم قلب واسشون دعا کنیم.
خدا بالاخره راه چاره ای براشون باز میکنه. قاعدتا این چند روز که سپری بشه اوضاع کم کم بهتر میشه و نیروهای امدادی هم به امید خدا کمک رسانی می کنند.
منم اگر حرم حضرت معصومه رفتم واسشون دعا میکنم.
استاد امیرمحسن...از آرش عزیز خبری ندارید؟؟؟ظاهرا برف خوبی داره در شمال تهران میاد...
آپدیت: یکشنبه 13 بهمن 1392 ساعت 21:55
سلام دوستان عزیز مطابق با آخرین اطلاعات دریافتی متاسفانه هموطنان عزیز در غرب مازندران در شرایطی کاملا بحرانی قرار گرفته اند و هنوز انتظار بر این هست که برف بیشتری در اون نواحی مذکور بباره.طبق آخرین اخبار رسیده در شهرهای نوشهر - رامسر-تنکابن شدت بارش برف بسیار سنگین بوده . در شهر تنکابن ارتفاع برف از 1.5 متر هم تجاوز کرده و هموطنان عزیز در این شهر از شب گذشته با قطع آب- برق مخابرات مواجه شده اند و در حال تجربه شرایط بسیار سختی هستند. انشاء الله مسئولین در اسرع وقت نسبت به امداد رسانی به مردم و اطلاع رسانی این شرایط خاص جوی اقدام کنند و در بخشهای خبری اهمیت بیشتری برای این شرایط بحرانی قائل شوند. چون این حداقل انتظاری هست که همه ما از رسانه های جمعی کشورمون داریم . تصاویری از شهر نوشهر در غرب مازندران به دست به من رسیده که به شما عزیزان تقدیم میکنم.
ظاهرا انزلی داره برف شدید میاد. دید افقی 500 متر:
دست گلت درد نکنه
واقعا الان اطلاع رسانی خیلی واجبه !!!
دوستان
به من بگید در پاسخ به این پیام درخواست کمک ؛ من الان از تو مشهد چکاری از دستم برمیاد؟
حتی از ترس تموم شدن شارژ فرستنده تماس نمیتونم تماس بگیرم
خیلی نگرانم و دلهره دارم
خدایا خودت کمک کن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
استاد امیرمحسن...از آرش عزیز خبری ندارید؟؟؟ظاهرا برف خوبی داره در شمال تهران میاد...
سلام حسن عزیز
خیلی ممنون از این دل پاک و مهربان شما دوست خوبم.:گل:
انشاء الله که زودتر وضعیت بهبود پیدا کنه. خدا رو شکر یکی از اقوام امشب تونسته خودش رو اونجا برسونه و تا حدودی کمک کنه و یکم خیالم راحت تر شد.
امیرمحسن عزیز علی رقم میل باطنیم باید بگم که در این موارد هیچ کمکی نمیشه کرد!!
متاسفانه اونهایی که باید بفکر باشن اصلا بفکر نیستند!!! حداقل در تاپیک ما نسبت به طوفان برف در کل نوار شمالی کشور از یک هفته پیش اخطار داده شده ، خود شما و دوستان در مورد تاثیر "اثر دریاچه" صحبت کردید و موضوع کاملا روشن هست و راه حل مقابله باهاش هم در کشورهایی که با این شرایط مواجه هستند سالهاست مشخص شده، دادان اخطار و اطلاع رسانی بصورت محلی و آمادگی دستگاه ها برای مقابله با شرایط بحرانی.
اما متاسفانه در ایران فقط حرف زده میشه! بازدهی سیستم ها و دستگاه هایی که اغلب میلیادها هزینه روی دست دولت میگذارن در این شرایط محک زده میشه و در کمال تاسف باید بگم عدم کارایی ستادهای بحران و قرارگاه پدافند غیرعامل در این طوفان برف کاملا مشخص شد.
امیدوار بودم با توجه به تجربیات طوفان برف سال 86 اینبار بصورت جدیتری برخورد بشه که متاسفانه همون شرایط و حتی بدتر از اون رو شاهد هستیم.
ای کاش بجای بازتاب مثلا سقوط هواپیمای دو نفره در فلان دهات آمریکا و یا بازتاب با آب و تاب طوفان برف در کانادا و آمریکا که زمینه ای بغیر از اطلاع رسانی حرفه ای داره، کمی هم بفکر کمبودهای کشور خودمون بودیم تا مردم شریف کشورمون در این شرایط سخت اینطور گرفتار نشن.
ببخشید طولانی شد و سرتون رو درد آوردم.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2