• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اینو فقط میذارم تا با دمای هفته بعد مقایسه کنم

8vcbql2s34xrprq6ssv0.jpg

این است اقلیم شمالشرق!
در عرض 4 روز از گرمای بهاری به سرمای قطبی رسید!

شاید 41 درجه کاهش دمای درگز اون هم در عرض 4 روز یک رکورد تکرار نشدنی باشه

w5xkl8y610xf2jewdu.jpg

Amir-Hossein

کاربر ويژه
دوستان

به من بگید در پاسخ به این پیام درخواست کمک ؛ من الان از تو مشهد چکاری از دستم برمیاد؟

حتی از ترس تموم شدن شارژ فرستنده تماس نمیتونم تماس بگیرم

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

درود بر استاد امیرمحسن عزیز

:ناراحت::ناراحت:،واقعا نمیدونم چی بگم..عموی من هم در شهر ایزدشهر با همچین موضوعی داره دست و پنجه نرم میکنه..از دیشب کولاک شدید باعث شده ک نه آب؛نه برق و نه گاز داشته باشن..البته اونا خداروشکر با توجه به توصیه های من از چندروز پیش رفتن و واسه خودشون آذوقه و وسایل لازم رو فراهم کردند..ولی خب بحث سر امداد و کمک رسانی دستگاه های اجراییه..واقعا متاسفم براشون..:ناراحت:

میخواید راه بیوفتید و بریم سمت مازندران بهشون کمک کنیم؟؟؟من داوطلب هستم برای امدادرسانی به هموطنانم..از بقیه{منظور دوستان نیست}ک هیچ بخاری بلند نمیشه..

سلام محمد جان

به خدا من هم با جون دل حاضرم که همین حالا پاشم برم مازندران و گیلان و به هموطنان عزیزم با جون و دل کمک کنم

دوستان فک نمیکنم کاری جز دعا بتونیم براشون انجام بدیم
چون اگه بخواین برین اونجا خودتون قبل از اینکه به اونجا برسین بدتر از اونا تو برف و بوران گیر میفتید ، طبیعتا وضعیت جاده ها خراب تر از داخل شهره

AFSORDE

کاربر ويژه
دمای هوا به شکل قابل توجهی سرد شد. سرما به اعماق وجود آدم نفوظ میکنه.:گل:

زیر ماشین ها و.... قندیل بسته.

سوز سردی هم در حال وزیدن هست. این یه بهمن، بهمن پارسالم یه بهمن! :104:

100951328903.jpg

طبق پیش بینی سایت های کشور، ما هم روزها و شب های نسبتا سردی در پیش داریم. :38:

کمینه امشب: 10-
کمینه فردا: 12-
کمینه پس فردا: 12-

هواشناسی استان: دما طی ۲۴ ساعت آینده۳-۷درجه کاهش و در نیمه شمالی تا ۱۰ درجه کاهش خواهد داشت.

:گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
تاریخ انتشار:

۱۳۹۲/۱۱/۱۳
با آغاز بارش‌های زمستانی؛
4000 نیروی کارگری معابر برفی مشهد را پاکسازی کردند​
با شروع بارش‌های زمستانی در مشهد اقدامات شهرداری نیز برای پاکسازی و یخ‌زدایی معابر شهر به منظور ایجاد ترددی ایمن و آسان برای شهروندان رسما کلید خورد.
imagesaaaaaaa.jpg
انتظار مشهدی‌ها بعد از دو ماه به سر رسید و از دو شب گذشته برف، این نعمت الهی مشهد را سپیدپوش کرد تا شهروندان بعد از سپری کردن روزهای پر از آلودگی، نفسی در این شهر دود خورده تازه کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، با شروع بارش‌های زمستانی در مشهد اقدامات شهرداری نیز برای پاکسازی و یخ‌زدایی معابر شهر به منظور ایجاد ترددی ایمن و آسان برای شهروندان رسما کلید خورد.
بارش برف هر چند مشهد را کامل سفید پوش نکرد اما برای بیش از 4000 نیروی کارگری شهرداری مشهد شبی برای خدمت به مردم بود.
به منظور آگاهی از اقدامات انجام شده توسط شهرداری مشهد همزمان با بارش برف به سراغ معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد می‌رویم.
فعالیت 408 دستگاه خودرو مکانیزه عملیات زمستانی در مشهد
خلیل الله کاظمی از فعالیت 4500 نیروی کارگری در حین و بعد از بارش برف خبر می‌دهد و می‌گوید: در پی بارش برف و یخبندان معابر شهری 3968 نیروی کارگری خدمات شهری در سطح شهر مشهد اقدام به پاکسازی معابر کردند.
وی به برف‌روبی سطوح فضای سبز نیز اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: 597 نیروی فضای سبز نیز اقدام به پاکسازی معابر فضای سبز و درخت تکانی در سطوح شهر کردند و تعداد 107 بوستان و میدان نیز برف‌روبی شده و در حال انجام است.
معاون خدمات و محیط‌زیست شهری شهرداری مشهد اضافه می‌کند: 408 دستگاه خودرو مکانیزه عملیات زمستانی هم در این مدت انجام وظیفه کردند.
وی تصریح می‌کند: با بارش برف در شهر مشهد برخی از شهروندان انتظار داشتند که معابر نمک‌پاشی و شن‌ریزی شود اما شهروندان باید توجه داشته باشند که این بارش به اندازه‌ای نبود که نیاز به استفاده از شن و نمک برای بازسازی معابر باشد و از طرفی استفاده از این نوع مواد باعث ایجاد خسارت در آسفالت، فضای سبز و همچنین تشدید آلودگی هوا می‌شود.
معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد ادامه می‌دهد: با توجه به این مهم شهروندان با رعایت سرعت مطمئنه می‌توانند بدون مشکلی در شهر تردد کنند و توصیه می‌شود حتی‌الامکان برای رفت و آمد در شهر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
کاظمی ضمن بیان چند توصیه دیگر به شهروندان بیان می‌کند: شهروندان گرامی در زمان بارش برف حتی الامکان نسبت به برف‌روبی معبر مقابل ملک خود همکاری لازم با پرسنل شهرداری را به عمل آورند.
وی می‌گوید: همچنین هر گونه شستشو و پاشش آب در معابر و پارکینگ موجب انجماد و خسارت‌های جانی و مالی می‌شود بنابراین به هیچ وجه نسبت به شستن خودرو و یا معبر در هنگام برودت اقدام نکند.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه می‌دهد: شهروندان در زمان بارش برف زنجیر چرخ و سایر تجهیزات زمستانی و وسیله نقلیه رفع نواقص فنی را به همراه داشته باشند.
کاظمی می‌گوید: پارک خودروها در معابر فرعی یکی از معضلات کارکنان خدماتی شهرداری مشهد در نظافت و برف روبی خیابان‌هاست و از شهروندان درخواست می‌شود تا در روزهای برفی خودروهای خود را در کنار خیابان پارک نکنند تا امکان پاکسازی معابر فرعی و اصلی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه شهروندان در روزهای برفی از حمل و نقل استفاده کنند تا از بار ترافیک کم کنند تاکید می‌کند: در صورتی که اصول شهروندی نهادینه شود تردد در این روزها آسان تر خواهد شد.

لینک خبر

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان

به من بگید در پاسخ به این پیام درخواست کمک ؛ من الان از تو مشهد چکاری از دستم برمیاد؟

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

امیر محسن عزیز همکار دوستم در حال حاضر تنکابن هستند. ایشون اهل تنکابن نیستن و توی برف این شهر موندن. آخرین تماسی که باهاشون گرفتن، گفتن آب، برق و تلفن قطع هست. جریان گاز وصل خدا رو شکر. نانوایی ها و مغازه ها تعطیل هستند. یکی از همکاران واسشون غذا بردند. ارتفاع برف رو هم 1.5 متر اعلام کردند. نمی دونم ایشون امکان کمک رسانی به کسی دارن یا نه اما می تونم به دوستم بگم که مورد شما رو باهاشون مطرح کنن.

الیاس 92

New member
سلام بعید امشب مشهد رکورد بزنه دمای هوا از بعدازظهر رو همون 11- مونده گاهی اوقات یک درجه سردتر میشه باز دوباره یک درجه افزایش پیدا میکنه.:تعجب2:نظر اساتید چیه؟

ali_kermanshah

کاربر ويژه
دوستان

خیلی نگرانم و دلهره دارم

خدایا خودت کمک کن

بله وضعیت تنکابن - رامسر

الان باید خیلی وخیم باشه

خدا کمکشون کنه ...:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا