چرا دیگه آبدیت شده هر یه ساعت یه بار آبدیت مشه البته برخی شهرها مثل قوچان تا ساعت 21:30 آبدیت میشن و برخی شهرها مثل درگز تا ساعت 18:30
اینجا الان هیچی نمیباره
من تعجب میکنم برق ؛اب مون چرا قطع نشده سال 90 که 25 سانت امدهه بود راه به راه قطع میشد
الان 60 70 تا امده تا الان قطع نشده:تعجب2: :123:
ولی گاز دیروز چند ساعتی قطع شد.
توروبخدا یکی بگه این تو چه فازیه!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
دوست ندارم
ولی من تجربشو دارم 6 روز قطعی گاز برق و...
اخه تعجب میکنم جرا قطع نشد؛:خجالت2:
تازه همینش هم معلوم نیست به درد بخوره!!!
واقعیتی است که باید قبول کنیم همچنان در خشکی خواهیم ماند و باید امیدهامون را به اسفند بسپاریم!!!
ممنون امیرمحسن عزیز راستی امشب یا فردا صبح اگر فرصت شد و زحمتی نیست لطفا اون آزمایش رو که گفتم انجام بدید.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
اینجا به شکل یکی بود یکی نبود میباره. البته به نظر میاد مثل طول روز آسمون تمام ابری نیست و اون وسط مسطا ستاره هم دیده می شه.
شاید یه دلیل اینکه برق قطع نشد این بود که برف خیلی خشک و پودری بود. با وجود ارتفاع حدود 60 سانتی متری پارو کردن برف خیلی راحت بود. احتمالا به دلیل ماهیت بسیار سرد سیستم و دمای زیر صفر برف اینقدر خشک و سبک بود. امشب اخبار استانی شهر صومعه سرا رو نشون میداد بیشتر از 1.5 متر برف باریده بود. چند نفر تا کمر تو برف بودند و داشتن برف های سقف رو پارو می کردند. ولی مشخص بود اونجا هم برف سبک و پودری.
خیلی جالبه، سال 83 رشت حدود 1.60 تا 1.80 متر برف باریده بود و صومعه سرا در 25 کیلومتری غرب رشت 10 سانتی متر هم برف نداشت. من قبل از شروع فعالیت سیستم گفته بودم احتمال زیاد مقادیر برف از یه شهر تا شهر دیگه و در فواصل نزدیک خیلی متفاوت میشه. در واقع شرایط برای یه منطقه خاص جفت و جور میشه و اون منطقه بشدت برف میباره.
سال 83: برف بسیار سنگین برای محدوده ی رشت، لاهیجان و سیاهکل
سال 86: برف در سراسر سواحل کاسپین و اما ویژه برای محدوده ی انزلی و رشت
سال 92: برف در سراسر کاسپین و ویژه برای محدوده ی صومعه سرا و فومن در استان گیلان و رامسر، تنکابن و نوشهر در استان مازندران
البته در این میان برف سال 83 یک ویژگی ویران کننده داشت و اون سنگینی فوق العاده اون برف بود. 1.80 متر ارتفاع برف اون سال رشت حاصل از 300 میلیمتر بارش بود! همین باعث شده بود که همین که برف به حدود 1 متر رسید به تدریج سقف های شیرونی برف روبی نشده بشکنن و اون خسارت عظیم اتفاق بیفته. در شرایط دمایی فعلی از 300 میلیمتر بارش باید بیشتر از 4 متر برف میداشتیم!
پس خدا رو شکر کن که الان برق وصله و میتونی بیای اینجا و با ما بچه های با حال حرف بزنی و بچتی :خنده2::بای:
-۱۶° c صاف جهت باد: جنوب شرقی |
سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۷۲ دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۱ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱۰° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱۶° c |
نمی دونم این برف چی داره که باعث میشه من که این سه روز همش برف دیدم و هر روزش کمتر از 4 ساعت خوابیدم الان شال و کلاه کنم و آماده شم که برم در همین برف کم جون فعلی، توی حیاط. :بای:
باشه بلامیسر حرف زدن با تو را عششششششششق است.:گل:
ولی من تو تاریکی بزرگ شدم ؛دی:خنده1::گل: