• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
توی اتاق نشستم اینقدر سرده هیچ کاری نمیشه کرد تازه سیستم گرمایشی خونه هم روشنه

:137: :90:

:توافق: :24:

دهه ی فجر بر همگی مبارک اگه یادتون باشه پارسال توی 22 بهمن چه برفی میومد
:61: :13:

:3:

یادته یادش بخیر

AFSORDE

کاربر ويژه
kq2l9ro23flhz1zeshmk.jpg

qdwtswk646fpatmmo.jpg

ezfa2zfs7ns2tdhoshs.jpg

5c8l56xksvwdrb4ykl0.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آخرین اطلاعات متئوگرام فرودگاه مشهد از دیروز تا صبح امروز بوده و دقیقا شما می تونید اعلام سلیقه ای دمای مشهد رو ملاحظه کنید.

اصولا دمای مشهد هر 30 دقیقه یکبار باید اعلام بشه ولی مطابق با اون محدوده های که مشخص کردم کاملا عشقی و سلیقه ای در بازه های زمانی هر 3 ساعت یکبار اعلام شده!

اطلاعات رادیو سوند مشهد هم متاسفانه امروز اعلام نشده تا بر حسب ارتفاع از سطح دریا ، دما قابل استخراج باشه!!!!

خیلی خنده داره واقعا!!!!!!!!!!!!

alqlhboaarw7ur5o5zi.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

آرش-مشهد

کاربر ويژه
توی اتاق نشستم اینقدر سرده هیچ کاری نمیشه کرد تازه سیستم گرمایشی خونه هم روشنه

:137: :90:

:توافق: :24:

دهه ی فجر بر همگی مبارک اگه یادتون باشه پارسال توی 22 بهمن چه برفی میومد
:61: :13:

:3:

یادته یادش بخیر

سال پیش نبود سال 90 بود که 22 بهمن بعد از بارون برف اومد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
این آخرین اطلاعات متئوگرام فرودگاه مشهد از دیروز تا صبح امروز بوده و دقیقا شما می تونید اعلام سلیقه ای دمای مشهد رو ملاحظه کنید.

اصولا دمای مشهد هر 30 دقیقه یکبار باید اعلام بشه ولی مطابق با اون محدوده های که مشخص کردم کاملا عشقی و سلیقه ای در بازه های زمانی هر 3 ساعت یکبار اعلام شده!

اطلاعات رادیو سوند مشهد هم متاسفانه امروز اعلام نشده تا بر حسب ارتفاع از سطح دریا ، دما قابل استخراج باشه!!!!

خیلی خنده داره واقعا!!!!!!!!!!!!

alqlhboaarw7ur5o5zi.jpg

سلام محسن جان. البته تو سایت irimo دما رو هر نیم ساعت میزد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان. البته تو سایت irimo دما رو هر نیم ساعت میزد

سلام ارش جان

مطمئنی اینطوری بوده چون من دیشب تا 2 که بیدار بودم رنج زمانی اعلام دما در سایت irimo اصلا مرتب نبود که دیشب هم در موردش نوشتم.
22:20 دقیقه یکبار اپدیت شد بعد رفت تا ساعت 00:20 !!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
GRAPHIC WARNING: This post contains graphic images which some viewers may find disturbing.
pb-140201-indonesia-volcano-01_2a.photoblog900.jpg
S. Aditya / Reuters
A villager runs as Mount Sinabung erupts at Sigarang-Garang village in Indonesia's North Sumatra province on Feb. 1. The eruptions came just a day after authorities allowed thousands of villagers who had been evacuated to return to its slopes.

AP reports: The death toll rose to 16 after an eruption of Indonesia's Mount Sinabung volcano on the western island of Sumatra on Saturday, government officials said.
The 8,530-foot-high volcano erupted just a day after authorities allowed thousands of villagers who had been evacuated to return to its slopes. Rescuers found 15 bodies, and a 24-year-old college student died of burns in a hospital on Sunday.
Among the dead were a local TV journalist and four high-school students and their teacher who were visiting to see the eruptions up close, said National Disaster Mitigation Agency spokesman Sutopo Purwo Nugroho.
The volcano has been erupting for four months, spewing ash miles into the air. Tens of thousands of residents have been evacuated from the area, but 14,000 living outside a three-mile danger zone were allowed to return on Friday.
pb-140201-indonesia-volcano-02.photoblog900.jpg
Sutanta Aditya / AFP - Getty Images
Indonesian residents carry a victim on a motorcycle following the eruptions.

pb-140201-indonesia-volcano-03.photoblog900.jpg
Sutanta Aditya / AFP - Getty Images
The body of a victim is covered with hot volcanic ash.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام ارش جان

مطمئنی اینطوری بوده چون من دیشب تا 2 که بیدار بودم رنج زمانی اعلام دما در سایت irimo اصلا مرتب نبود که دیشب هم در موردش نوشتم.

والا محسن جان من که ساعت 8:30 چک کردم Irimo دما رو زده بود در حالی که wunderground روی 6:30 ثابت بود. الانم چک کنی irimo ساعت 11:20 آپدیت شده در حالی که Wunderground روی 9:30 مونده! (احتمالا به خارج هر 3 ساعت 3 ساعت دارن گزارش میدن!)

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان :گل:

شکر خدا داره زمستان واقعی میشه دمای فعلی مهراباد 5 درجه زیر صفر و هوام نیمه ابری بارش برف و کولاک بصورت گسترده از عصر در کشور شروع میشه فکر کنم فردا بالای 300 جاده بسته میشه و یکی از علت های اصلی سرد بودن هوا به نظر میاد بعد از خروج این سامانه سامانه دیگی از جمعه ازسمت جنوب غرب و غرب وارد کشور خواهد شده امیدوارم تا اونوقت سرما تداوم داشته باشه دوستان دعا کنید تا رحمت خداوند بر روی کشورمون سرازیر بشه :شاد2::شاد2::شاد2:

rahsazan

کاربر ويژه
والا محسن جان من که ساعت 8:30 چک کردم Irimo دما رو زده بود در حالی که wunderground روی 6:30 ثابت بود. الانم چک کنی irimo ساعت 11:20 آپدیت شده در حالی که Wunderground روی 9:30 مونده! (احتمالا به خارج هر 3 ساعت 3 ساعت دارن گزارش میدن!)

سلام ارش جان

سلام بر دوستان

دیشب به سایتهای بین المللی گزارش 3 ساعته سینوپتیک دادن که دلیلش رو نمیدونم اما سایت weather.ir و سامانه پیامکی استان هر نیم ساعت در بازه هایی که چک کردم گزارش میداد
irimo.ir دیشب یکی دو بار دیر گزارش داد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

این اپدیت ساعت 1 بامداد هست حدودا و در آپدیت بعدی این سایت دمای مشهد 20- اعلام شد
wow.jpg

rahsazan

کاربر ويژه

این اپدیت ساعت 1 بامداد هست حدودا و در آپدیت بعدی این سایت دمای مشهد 20- اعلام شد
مشاهده پیوست 52144
سلام امیرجان
دمای ایستگاه مشهد رو نمیدونم چطوری متفاوت با دیده بانی اعلام کرده ولی در مورد بقیه نقاط شاید درون یابی میکنه
باید یه بار این موضوع دیده بانی و اعلام دما و بارش رو کامل بپرسیم و از ابهام دربیایم

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 1392/11/14
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و مدلهای هواشناسی طی 72 ساعت آینده نشان دهنده تضعیف زبانه پر فشار و جریانات سرد شمالی در سطح استان همراه با عبورجریانات نسبتا ناپایدار تراز میانی از نواحی جنوبی استان است که پیامد آن کاهش برودت دمای روزانه ، همراه با افزایش ابرناکی و احتمال بارش پراکنده در نواحی جنوبی استان خواهد بود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
دوشنبه 1392/11/14( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 1392/11/15( از ساعت 00 تا 24 )
چهارشنبه1392/11/16( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
کمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابرکمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و افزایش ابر و بعد از ظهراحتمال بارش پراکنده برفکمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ،کمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و افزایش ابرکمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابر
نواحی جنوبی
کمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابر و در پاره ای نقاط با احتمال بارش پراکنده برفکمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابر و در پاره ای نقاط با احتمال بارش پراکنده برف کمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و افزایش ابر و در پاره ای نقاط با احتمال بارش پراکنده برف و باران
شهرستانمشهد
صاف تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار آلود گاهی با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابرکمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار آلود گاهی با وزش باد نسبتا شدید، و افزایش ابرکمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار آلود گاهی با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
17-
8-
15-
4-
14-
1-

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در 24 ساعت گذشته قوچان و فریمان با حداقل دمای 22- درجه سانتیگراد سردترین و بردسکن با حداکثر دمای 1- درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 17- و 10- درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی ازایستگاه هواشناسی کاخک گناباد و به مقدار 2/3 میلیمتر گزارش شده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

aliwinter

Banned
شهرهای صعومه سرا ؛ رضوان شهر ,سیاهکل وشفت لنگرود ؛ماسال
نزدیک 2.5 متر برف باریده!
از نقشه ها که اون موقع هم معلوم بود شدت بارش غرب گیلان وشرق گیلان به سمت مازندرانه!
رشتم احتمالا 60 تا زده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا