• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
یه چند تا عکس بچه های مشهد در اینترنت منتشر کردن، گفتم با هم ببینیم:

1601281_586163898126967_1495066955_n.jpg

1621663_1439171726316448_2086244010_n.jpg

1797455_590665554359990_1917680920_n.jpg

1897947_591419320951280_480665184_n.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
یزد::تعجب2:

Capture.PNG

و ما هنوز بارش کل زمستونمون به 10 میلیمتر نرسیده!!!! (واقعا تو عمرم همچین زمستون گندی رو به یاد نمیارم)

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان
جای همگی در تهران خالی هست برف بسیار خوبی طی دیشب و مخصوصا صبح امروز باریده و با این که خورشید رو میشه از پشت ابرها دید ولی برف با شدت و ریز میباره. این چند عکس مربوط به ساعت 9 صبح هست.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1391498513673.jpg
    uploadfromtaptalk1391498513673.jpg
    99.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • uploadfromtaptalk1391498536635.jpg
    uploadfromtaptalk1391498536635.jpg
    88.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • uploadfromtaptalk1391498563762.jpg
    uploadfromtaptalk1391498563762.jpg
    80.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391498581003.jpg
    uploadfromtaptalk1391498581003.jpg
    113.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • uploadfromtaptalk1391498601096.jpg
    uploadfromtaptalk1391498601096.jpg
    80.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391498617787.jpg
    uploadfromtaptalk1391498617787.jpg
    126.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391498636629.jpg
    uploadfromtaptalk1391498636629.jpg
    124.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391498662111.jpg
    uploadfromtaptalk1391498662111.jpg
    74.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

pokerface

متخصص هواشناسی
نیمی از دریاچه زاینده رود چادگان یخ زد رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان چادگان گفت: نیمی از دریاچه زاینده رود به علت سردی هوا و کاهش عمق آب دریاچه یخ زد.

chadegan-208x115.jpeg
به گزارش پایگاه خبری پونه زار به نقل از مهر، مهدی بیات قطر یخ زدگی دریاچه زاینده رود را به طور میانگین ۲۵ سانتیمتر بیان کرد و افزود: پایگاه دریایی جمعیت هلال احمر متشکل از پنج نفر تاکنون به بیش از دو هزار خانوار که از سراسر کشور به این شهرستان عزیمت کرده اند تذکر در خصوص خطرات راه رفتن بر روی دریاچه و غرق شدگی به علت شکستن یخ داده اند.
وی افزود: بیش از ۲۰ روز از یخ زدگی دریاچه زاینده رود می گذرد و تاکنون هیچ حادثه ناگواری رخ نداده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان چادگان تصریح کرد: به دلیل یخ زدگی دریاچه و عدم قایق سواری بر روی آن یک دستگاه خودروی امدادی عملیاتی جهت آگاه سازی مهمانان و مسافرانی که در حاشیه دریاچه زاینده رود اتراق می کنند، فعال است.

وی از تمام گردشگران و مسافرانی که به شهرستان چادگان عزیمت می کنند با توجه به یخ زدگی دریاچه و جذابیت آن خواستار عدم بازی های زمستانی از قبیل تیوپ سواری و سرسره بازی به دلیل شکنندگی یخ و حوادث احتمالی بر روی دریاچه شد.

بیات در ادامه افزود: دریاچه زاینده رود از کوه های زاگرس سرچشمه می گیرد .
وی افزود: بعد از گذشت چندین سال این دریاچه دوباره یخ زده و جذابیت خاصی در کنار حوادث و خطرات ناشی از یخ زدگی آن در منطقه ایجاد کرده است.

نمیدونم این نشانه خوبی برای بارش در سال زراعی آینده خواهد بود یا نه. می ترسم بعداز ماه اکتبر بریم در گرمباد تا آخرسال میلادی وشمسی آینده وبارندگیهای زودگذر، هر چند که قضاوت خیلی زود هست در این خطه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

امروز در مسیر برگشت به شرکت جیم زدم چند تا عکس با موبایل گرفتم که بد نشده .

به مرور میذارمشون. فعلا تصویری از بینالود و قله فلسکه:

hcqf1pjksv3p33lve8wi.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا من نمیدونم چطور میشه که دمای مشهد را با این تفاسیر 15 یا حداقل 16- زیر صفر اعلام میکنند!!!!!

ساعت 10:45 دقیقه امروز که من این عکس رو گرفتم دما سنج موبایلم دمای 12- زیر صفر رو نشون میداد:

ne8qtmmyhmzce6ltvz4v.jpg

tima ir

کاربر ويژه

سلام دوستان این خبر مربوط به دیروز ،ولی نمی دونم چرا فقط فریمان -22 اعلام کرده

مشهد - ایرنا - کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: در رویدادی کم سابقه، حداقل و حداکثر دمای هوا در تمام مناطق این استان طی 24 ساعت گذشته به زیر صفر رسید.

81024041-5468114.jpg
فریدون سنگچولی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: مشهد و اغلب شهرستان های استان خراسان رضوی دیشب سردترین شب خود را در سال جاری پشت سر گذاشتند.

وی اظهار داشت: طی 24 ساعت گذشته فریمان با دمای 22 درجه زیر صفر و گناباد با 2 درجه زیر صفر به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های استان خراسان رضوی بودند.

وی گفت: مشهد هم با دمای 18 درجه زیر صفر سردترین شب امسال را گذراند و حداکثر دمای هوای این شهر نیز در مدت مزبور 10 درجه زیر صفر بود.

سنگچولی افزود: در این مدت شش شهرستان استان خراسان رضوی شامل گلمکان، تربت حیدریه، کاشمر، فریمان، بردسکن و نیشابور بارش باران و سرما ریزه داشتند که بیشترین بارندگی مربوط به بردسکن با 2/1 میلی متر بوده است.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی از افزایش دما در خراسان رضوی طی روزهای آتی خبر داد و گفت: از امروز دمای هوا به تدریج در مناطق مختلف این استان افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: استان خراسان رضوی همچنین از روز چهارشنبه این هفته تحت تاثیر سامانه بارش زا که برف و باران را به همراه دارد، قرار خواهد گرفت

آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
درود بر شما

به نظر من قضاوت اينكه سال زراعى بعدى چگونه خواهد بود الان خيلى زود هست

در مورد ادامه بهمن هم به نظر من سيستم ها غالبا جنوبى ( سودانى ) و بعضا ايسلندى خواهند بود .

احسان مرادی، پژوهشگر هواشناسی : خوشبختانه بهمن نیز همانند دی در بیشتر مناطق کشور پر بارش خواهد بود و در روزهای باقیمانده این ماه، نفوذ مستمر سامانه های بارش زا را شاهد خواهیم بود.

http://khabarfarsi.com/ext/8097913

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر شما

به نظر من قضاوت اينكه سال زراعى بعدى چگونه خواهد بود الان خيلى زود هست

در مورد ادامه بهمن هم به نظر من سيستم ها غالبا جنوبى ( سودانى ) و بعضا ايسلندى خواهند بود .

احسان مرادی، پژوهشگر هواشناسی : خوشبختانه بهمن نیز همانند دی در بیشتر مناطق کشور پر بارش خواهد بود و در روزهای باقیمانده این ماه، نفوذ مستمر سامانه های بارش زا را شاهد خواهیم بود.

http://khabarfarsi.com/ext/8097913

بله امیر کوروش عزیز

هنوز خیلی زوده . ولی من همیشه گریزی به آینده بر اساس مشاهداتم میزنم .

شهریور رو یادته !!!!!!دلیلی که طوفان برف و سرمای 1972 رو تحلیل کردم به خاطر اعتقادی بود که به رخ داد مجدد این پدیده در زمستان 92 داشتم.

شرمنده که اینطوری میگم ولی در مورد تحلیل های اقای مرادی که خیلی مورد علاقه شماست باید بگم این شون کلا ول معطله!

تا زمانی هم که این سامانه فعلی فعالیتش در ایران به اتمام نرسه نمیشه بصورت قطعی اظهار نظر کرد ولی با توجه به اطلاعات موجود بعد از گذر این سامانه کل ایران تحت دامنه پشته قرار میگیره! و بارش تعطیل!

DR WHO

کاربر ويژه
راستى كداميك از سايت ها و مدل ها اين سرماى ناهنجار و برف كم سابقه را پيش بينى كرده بودند؟ به همون مدل ها براى ماه بعد استناد كنيم من فكر ميكنم مدل CFS پيش بينى اش درست باشه .

البته accuweather هم پيش بينى هاى كوتاه مدتش دقيق هست .

به نظر من اين وضعيت بى سابقه برف در شمال كشور همان الكسا ٢ بود به نظر من بهمن 50 , 83 , 86 تكرار شد .

علت اين ناهنجارى : حركت توده هواى جنب قطبى و برخوردش با هواى مرطوب جنوبى و شكل گيرى بندال امگا و ارسال سريالى سيكلون هاى مديترانه اى ( با منشأ ايسلند ) به ايران :گل:

DR WHO

کاربر ويژه
ارادت دارم اميرمحسن جان همواره در همه فروم ها گفتم اولين و حتى تنها كسى كه مدام تكرار بوران بهمن 50 را ميگفت اميرمحسن بود :گل:

اميرمحسن جان اين بررسى عليرضا موقرى را ديدى

http://iaca.mihanblog.com/post/1510

علت اين ناهنجارى هاى اخير ( برف و سرماى كم سابقه كشور ) را گفته .

Dr.ben

کاربر ويژه
حدود 25 سانتی متر به برف ما اضافه شد. میشه گفت در مجموع حدود 80 سانتی متر برف باریده از جمعه تا حالا. این عکس ها رو همین الان گرفتم:

2233ifaaldpxu2hf6vi.jpg

la50lujtk9v2jpj16ylw.jpg

dbafabph4ofvh2dnfm5.jpg

oe91w8rqnpayrmorg607.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ارادت دارم اميرمحسن جان همواره در همه فروم ها گفتم اولين و حتى تنها كسى كه مدام تكرار بوران بهمن 50 را ميگفت اميرمحسن بود :گل:

اميرمحسن جان اين بررسى عليرضا موقرى را ديدى

http://iaca.mihanblog.com/post/1510

علت اين ناهنجارى هاى اخير ( برف و سرماى كم سابقه كشور ) را گفته .

شما هم این تحیلی های منو برای ایشون بفرست تا مطالعه کنند.

هرچند که میدونم تا حالا حتما ایشون سر زدند و مطالعه هم کرده اند:

http://mashhadmeteo.ir/post/260

http://mashhadmeteo.ir/post/262

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن جان به هر حال همين اختلاف نظرهاست كه هواشناسى را جذاب كرده

البته جناب موقرى فروم هاى هواشناسى را به نظرم مطالعه مى كنند به هر حال چشم تحليل هاى زيباى شما را براى ايشان ميفرستم به هر روى در تبادل اطلاعات بين دو استاد شايد لقمه ايى علم هم به من حقير رسيد :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن جان به هر حال همين اختلاف نظرهاست كه هواشناسى را جذاب كرده

البته جناب موقرى فروم هاى هواشناسى را به نظرم مطالعه مى كنند به هر حال چشم تحليل هاى زيباى شما را براى ايشان ميفرستم به هر روى در تبادل اطلاعات بين دو استاد شايد لقمه ايى علم هم به من حقير رسيد :گل:

خیلی ممنون امیر کوروش جان

اتفاقا من هم مباحثه در زمینه هواشناسی رو خیلی دوست دارم و با نظر شما موافقم.

خیلی ممنون از لطفتون:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

بله امیر کوروش عزیز

هنوز خیلی زوده . ولی من همیشه گریزی به آینده بر اساس مشاهداتم میزنم .

شهریور رو یادته !!!!!!دلیلی که طوفان برف و سرمای 1972 رو تحلیل کردم به خاطر اعتقادی بود که به رخ داد مجدد این پدیده در زمستان 92 داشتم.

شرمنده که اینطوری میگم ولی در مورد تحلیل های اقای مرادی که خیلی مورد علاقه شماست باید بگم این شون کلا ول معطله!

تا زمانی هم که این سامانه فعلی فعالیتش در ایران به اتمام نرسه نمیشه بصورت قطعی اظهار نظر کرد ولی با توجه به اطلاعات موجود بعد از گذر این سامانه کل ایران تحت دامنه پشته قرار میگیره! و بارش تعطیل!

انصافا تنها کسی که زمستان رو به این صورت پیشبینی کرده بود امیرمحسن عزیز بود بس!
پارامتر ها و متغیرهایی که ایشون به نوعی در نت کشف کردن و بعد ارتباطشون با اقلیم ایران رو ایشون به تنهایی انجام دادن، بعد هم مدل سازی ها و موارد دیگه.
باید یک دست مریزاد اساسی بابت پیگیری و تلاش ایشون گفت:گل:

داستان دیروز برف تهران باز هم تکرار شد، به محض تابش خورشید و بالا رفتن UV، برفها شروع به آب شدن کردن اما قسمتهایی که روی خاک و چمن هست موندگارن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هرچند که این عکسها در مقایسه با عکسهایی که دکتر بهزاد عزیز از رشت ارسال کردند بسیار حقیرانه و ناچیز بنظر میرسه ولی در شرایط فعلی دیگه پتانسیل مشهد همینقدره»:ناراحت::خجالت2:

وضعیت امروز غرب مشهد :

2a6vvf01iwe17hx2npv.jpg

p3693m27l8w1t568j09.jpg

w0f4ujvlckzb1nvgch3w.jpg

k5vh9z6f8158r50p7dui.jpg

3dnhkzl1f2yk5xv2tart.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا