• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
\استاد محمود چی کار کرده؛دی
تو این جا معلومه از لحاظ بارش امسال شبیه 83 نبوده,تو مو میبینی من پیچش مو!!!!!!!!!!!!
jzi1yxfqvjxk92zjgj6q.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انصافا تنها کسی که زمستان رو به این صورت پیشبینی کرده بود امیرمحسن عزیز بود بس!
پارامتر ها و متغیرهایی که ایشون به نوعی در نت کشف کردن و بعد ارتباطشون با اقلیم ایران رو ایشون به تنهایی انجام دادن، بعد هم مدل سازی ها و موارد دیگه.
باید یک دست مریزاد اساسی بابت پیگیری و تلاش ایشون گفت:گل:

داستان دیروز برف تهران باز هم تکرار شد، به محض تابش خورشید و بالا رفتن UV، برفها شروع به آب شدن کردن اما قسمتهایی که روی خاک و چمن هست موندگارن.

سلام آرش عزیز

خیلی ممنون از لطف و محبت شما .

راستی حسابی حال این برف زیبا رو ببرید و جای ما رو هم خالی کنید.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پس از گذشت 82 ساعت سرانجام برق رامسر وصل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان رامسر، با وجود تلاش‌ها برای رفع مشکل مردم سرمازده شهرستان رامسر اما مردم این شهر همچنان با مشکل کمبود آب و نان مواجه هستند.

برق شهرستان رامسر نیز بعد از 82 ساعت وصل شد.

به دلیل کمبود مواد غذایی فعالیت برخی سودجویان در این شهر نیز بیشتر شده تا جایی که برخی منابع خبری در این شهر از قیمت‌گذاری بر روی یک قرص نان بربری تا چند برابری خبر می‌دهند.

قیمت آب‌معدنی در این شهر نیز به 4 هزار تومان در هر بطری رسید و چکمه نیز در این شهر با قیمت 30 هزار تومان به فروش رسید.

منابع خبری در این شهر از افزایش قیمت مواد خوارکی خبر می‌دهند.

مهم‌ترین اقدامات امدادی انجام شده در این شهر، پرواز یک بالگرد که حاوی مقداری نان برای مردم این شهر بود را می‌توان عنوان کرد.

این منبع خبری با اشاره به کنار واقع شدن شهرستان رامسر بیان داشت: امکانات و مواد غذایی که برای رامسر ارسال می‌شود باید ترتیبی اتخاذ شود تا به دست مردم این شهر برسد.

مردم منتظر حضور نیروهای امدادی که استاندار مازندران در جلسه ستاد بحران این شهر قول داد هستند.

به گزارش فارس، استاندار مازندارن شب گذشته در ستاد بحران این شهر قول داد که نیروهای امدادی قبل از ساعت هشت صبح در این شهر مستقر می‌شوند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

سلام آرش عزیز

خیلی ممنون از لطف و محبت شما .

راستی حسابی حال این برف زیبا رو ببرید و جای ما رو هم خالی کنید.:گل:

خواهش میکنم امیرمحسن عزیز، متاسفانه علی رقم بارش برف نسبتا خوب، برف روی زمین درحال آب شدن هست، البته زیاد ناراحت نیستم چون دیشب حواسم نبود در برگشت به منزل از خیابانی با شیب زیاد رد شدم و خدا رحم کرد سالم رسیدم پائین! همه مسیر یخ زده بود!

اما جای همه دوستان خالی هست، خدا کنه برف روی کوه ها موندگار بشه که تهران کمبود آب شدیدی داره.

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

خدا رو شکر اینجا همه از دیشب تا صبح برف مناسبی بارید به طوری ارتفاع برف در سطح شهر بین 10-15 سانت رسید.

اینم تصاویری از بارش برف قم ساعت 7:30 صبح:

61220270538845701346.jpg

09369209903227244407.jpg

30078058165777335573.jpg

06440033416783050797.jpg

09381709028481258686.jpg

پیوست ها

• 30078058165777335573.jpg
    30078058165777335573.jpg
    544.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1

arashz

مدیر بخش هواشناسی
حسن عزیز ممنون، شکر خدا قم هم بارش نسبتا خوبی داشته، به سلامتی کل مسیر من از تهران تا اصفهان برف باریده! فکر کنم باید بجای 4 شنبه، مسافرت رو بگذارم برای 5 شنبه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

hasan1

کاربر ويژه
حسن عزیز ممنون، شکر خدا قم هم بارش نسبتا خوبی داشته، به سلامتی کل مسیر من از تهران تا اصفهان برف باریده! فکر کنم باید بجای 4 شنبه، مسافرت رو بگذارم برای 5 شنبه!

درود آرش عزیز

بله خدا رو شکر برف خوبی اینجا باریده. البته الان به خاطر همون UV بالا که شما گفتید نصف برف ها آب شده و البته دما هم بالاتر از پیش بینی ها بوده تا الان.

من هم بارش برف تهران رو بهتون تبریک میگم. بالاخره تهران از این بی بارشی نجات پیدا کرد.

امیدوارم مشهد و شمال شرق هم هر چه زودتر از بحران کمبود بارش نجات پیدا کنه و دوستان این مناطق تصاویر زیبایی از بارش برف در منطقشون برامون بزارند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود آرش عزیز

بله خدا رو شکر برف خوبی اینجا باریده. البته الان به خاطر همون UV بالا که شما گفتید نصف برف ها آب شده و البته دما هم بالاتر از پیش بینی ها بوده تا الان.

من هم بارش برف تهران رو بهتون تبریک میگم. بالاخره تهران از این بی بارشی نجات پیدا کرد.

امیدوارم مشهد و شمال شرق هم هر چه زودتر از بحران کمبود بارش نجات پیدا کنه و دوستان این مناطق تصاویر زیبایی از بارش برف در منطقشون برامون بزارند.

امید بخدا

به دوست یزدیمون هم خوش آمد میگم:گل:

AFSORDE

کاربر ويژه
اتفاقی نادر و خیلی عجیب:

m4ufmqee29ju3w3zhf6u.jpg

البته اینو اضافه کنم که روستای نجف آباد تنها ایستگاهیه در استان اصفهان که در طول دوره ی آماریش سابقه ی: گرمترین بیشینه، گرمترین کمینه، و سردترین کمینه رو داشته. (سردترین بیشینه رو نمیدونم، یعنی من تا بحال بهش برنخوردم.) :104:

:گل:

آخرین ویرایش:

aliwinter

Banned
خددددددددارو شکربرف تموم شد
الله اکبر الله اکبر!!!!!!!!!!
اسمان داره کم کم صاف میشه
اینجا 70 هم رد کرد ولی 1 متر نشد خداروشکر:شاد:

هواكده

کاربر ويژه
امیركوروش
سه شنبه 17 دی 1392 07:30 ب.ظ
درود

میشه علت بارش برف اخیر در شهر اصفهان و نیمه جنوبى كشور را بررسى كنید؟ و اینكه به نظر شما باز هم شاهد بارش برف در شهر اصفهان خواهیم بود تا انتهاى زمستان ؟ ممنون

پاسخ علیرضا موقری : با سلام
اگر فرصتی دست دهد به تحلیل علل وقوع بارش برف در نیمه جنوبی کشور خواهم پرداخت. با اینکه شخصا اهل ارائه پیش بینی نیستم، اما با توجه به شاخص های پیوند از دور و با مشاهده آرایش الگوهای جوی، وقوع موج سرما و برف و یخبندان در سراسر کشور، مانند آنچه در سال 1386 رخ داد را بعید نمی دانم.
شاد باشید

امیركوروش

سه شنبه 15 بهمن 1392 12:16 ب.ظ
درود بر شما

استاد پیش بینى شما مبنى بر احتمال تكرار آنچه در زمستان 86 رخ داد درست بود ( ناهنجارى سرمایى )

خواستم نظرتان را در مورد ادامه زمستان بدونم به نظر شما باز هم شاهد ورود موج سرما به كشور خواهیم بود و كلا به نظر شما وضعیت بارشى و دمایى كشور در ادامه چگونه خواهد بود؟

سپاس از شما
از ابراز لطف و مهربانیتان صمیمانه سپاسگزارم. در ابتدا لازم می دانم عرض کنم، بنده خیلی کوچکتر از آن هستم که با لقب استاد مورد خطاب واقع شوم. همانطور که پیش تر هم ذکر کردم، با توجه به اینکه اقلیم شناسی خوانده ام و نه هواشناسی، صلاحیت ارائه پیش بینی را در خود نمی بینم. اما به جهت احترام به شما و بنا به تعهدی که در قبال سوالات مطرح شده دارم، نظر شخصی خود را بیان می کنم. با توجه به در هم گسیختگی رودباد قطبی و فرار هوای سرد به عرض های پایین و با توجه به پیش بینی شاخص های AO و NAO بارش برف و سرمایش را همچنان به صورت متناوب دست کم تا پایان بهمن ماه شاهد خواهیم بود. با تشکر مجدد از شما
شاد باشید.

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان :گل:

بارش برف خوبی خدا رو شکر تهران داشت امیدوارم از سامانه جدید تهران و کل ایران بارش برف خوبی داشته باشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیركوروش
سه شنبه 17 دی 1392 07:30 ب.ظ
درود

میشه علت بارش برف اخیر در شهر اصفهان و نیمه جنوبى كشور را بررسى كنید؟ و اینكه به نظر شما باز هم شاهد بارش برف در شهر اصفهان خواهیم بود تا انتهاى زمستان ؟ ممنون

اگر فرصتی دست دهد به تحلیل علل وقوع بارش برف در نیمه جنوبی کشور خواهم پرداخت. با اینکه شخصا اهل ارائه پیش بینی نیستم، اما با توجه به شاخص های پیوند از دور و با مشاهده آرایش الگوهای جوی، وقوع موج سرما و برف و یخبندان در سراسر کشور، مانند آنچه در سال 1386 رخ داد را بعید نمی دانم.
شاد باشید

امیركوروش

سه شنبه 15 بهمن 1392 12:16 ب.ظ
درود بر شما

استاد پیش بینى شما مبنى بر احتمال تكرار آنچه در زمستان 86 رخ داد درست بود ( ناهنجارى سرمایى )

خواستم نظرتان را در مورد ادامه زمستان بدونم به نظر شما باز هم شاهد ورود موج سرما به كشور خواهیم بود و كلا به نظر شما وضعیت بارشى و دمایى كشور در ادامه چگونه خواهد بود؟

سپاس از شما
از ابراز لطف و مهربانیتان صمیمانه سپاسگزارم. در ابتدا لازم می دانم عرض کنم، بنده خیلی کوچکتر از آن هستم که با لقب استاد مورد خطاب واقع شوم. همانطور که پیش تر هم ذکر کردم، با توجه به اینکه اقلیم شناسی خوانده ام و نه هواشناسی، صلاحیت ارائه پیش بینی را در خود نمی بینم. اما به جهت احترام به شما و بنا به تعهدی که در قبال سوالات مطرح شده دارم، نظر شخصی خود را بیان می کنم. با توجه به در هم گسیختگی رودباد قطبی و فرار هوای سرد به عرض های پایین و با توجه به پیش بینی شاخص های AO و NAO بارش برف و سرمایش را همچنان به صورت متناوب دست کم تا پایان بهمن ماه شاهد خواهیم بود. با تشکر مجدد از شما
شاد باشید.

امیر کوروش عزیز

صادقانه خدمت تون عرض کنم بعد از اتمام فعالیت سامانه فعلی در سطح کشور خصوصا با اعتماد به نقشه آنومالی ارتفاع در تراز 250 میلی بار حداقل تا مدت 10 الی 15 روز چشم انداز روشنی رو برای بارش در ادامه این ماه در دو سوم شمالی کشور متصور نیستم.

kjvuf96gq00ye71woi.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا