انصافا تنها کسی که زمستان رو به این صورت پیشبینی کرده بود امیرمحسن عزیز بود بس!
پارامتر ها و متغیرهایی که ایشون به نوعی در نت کشف کردن و بعد ارتباطشون با اقلیم ایران رو ایشون به تنهایی انجام دادن، بعد هم مدل سازی ها و موارد دیگه.
باید یک دست مریزاد اساسی بابت پیگیری و تلاش ایشون گفت:گل:
داستان دیروز برف تهران باز هم تکرار شد، به محض تابش خورشید و بالا رفتن UV، برفها شروع به آب شدن کردن اما قسمتهایی که روی خاک و چمن هست موندگارن.
سلام آرش عزیز
خیلی ممنون از لطف و محبت شما .
راستی حسابی حال این برف زیبا رو ببرید و جای ما رو هم خالی کنید.:گل:
حدود 25 سانتی متر به برف ما اضافه شد. میشه گفت در مجموع حدود 80 سانتی متر برف باریده از جمعه تا حالا. این عکس ها رو همین الان گرفتم:
حسن عزیز ممنون، شکر خدا قم هم بارش نسبتا خوبی داشته، به سلامتی کل مسیر من از تهران تا اصفهان برف باریده! فکر کنم باید بجای 4 شنبه، مسافرت رو بگذارم برای 5 شنبه!
درود آرش عزیز
بله خدا رو شکر برف خوبی اینجا باریده. البته الان به خاطر همون UV بالا که شما گفتید نصف برف ها آب شده و البته دما هم بالاتر از پیش بینی ها بوده تا الان.
من هم بارش برف تهران رو بهتون تبریک میگم. بالاخره تهران از این بی بارشی نجات پیدا کرد.
امیدوارم مشهد و شمال شرق هم هر چه زودتر از بحران کمبود بارش نجات پیدا کنه و دوستان این مناطق تصاویر زیبایی از بارش برف در منطقشون برامون بزارند.
یزد برف سنگین آومد 19.5 سانتی متر بارید تا حالا
امیركوروش
سه شنبه 17 دی 1392 07:30 ب.ظ
درود
میشه علت بارش برف اخیر در شهر اصفهان و نیمه جنوبى كشور را بررسى كنید؟ و اینكه به نظر شما باز هم شاهد بارش برف در شهر اصفهان خواهیم بود تا انتهاى زمستان ؟ ممنون
پاسخ علیرضا موقری : با سلام
اگر فرصتی دست دهد به تحلیل علل وقوع بارش برف در نیمه جنوبی کشور خواهم پرداخت. با اینکه شخصا اهل ارائه پیش بینی نیستم، اما با توجه به شاخص های پیوند از دور و با مشاهده آرایش الگوهای جوی، وقوع موج سرما و برف و یخبندان در سراسر کشور، مانند آنچه در سال 1386 رخ داد را بعید نمی دانم.
شاد باشید
امیركوروش
سه شنبه 15 بهمن 1392 12:16 ب.ظ
درود بر شما
استاد پیش بینى شما مبنى بر احتمال تكرار آنچه در زمستان 86 رخ داد درست بود ( ناهنجارى سرمایى )
خواستم نظرتان را در مورد ادامه زمستان بدونم به نظر شما باز هم شاهد ورود موج سرما به كشور خواهیم بود و كلا به نظر شما وضعیت بارشى و دمایى كشور در ادامه چگونه خواهد بود؟
سپاس از شما
پاسخ علیرضا موقری : با سلام
از ابراز لطف و مهربانیتان صمیمانه سپاسگزارم. در ابتدا لازم می دانم عرض کنم، بنده خیلی کوچکتر از آن هستم که با لقب استاد مورد خطاب واقع شوم. همانطور که پیش تر هم ذکر کردم، با توجه به اینکه اقلیم شناسی خوانده ام و نه هواشناسی، صلاحیت ارائه پیش بینی را در خود نمی بینم. اما به جهت احترام به شما و بنا به تعهدی که در قبال سوالات مطرح شده دارم، نظر شخصی خود را بیان می کنم. با توجه به در هم گسیختگی رودباد قطبی و فرار هوای سرد به عرض های پایین و با توجه به پیش بینی شاخص های AO و NAO بارش برف و سرمایش را همچنان به صورت متناوب دست کم تا پایان بهمن ماه شاهد خواهیم بود. با تشکر مجدد از شما
شاد باشید.