Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
من به استاد اميرمحسن و استاد مهرداد حق ميدهم در مشهد و در تهران همانند سال هاى قبل برف نباريده بنابراين اين اساتيد ممكن است نسبت به وضعيت بارشى كشور طى روزهاى آينده بدبين و نا اميد شده باشند
به هر روى بهترين كار صبر است تا ببينيم پيش بينى استاد پرنو و احسان مرادى و عليرضا موقرى محقق مى شود يا خير
درضمن يادمون نره همين سازمان هواشناسى ايران كه خيلى بهش انتقاد دارم از اواخر تابستان پيش بينى كرد زمستان پر برف و سردتر از نرمالى خواهيم داشت .
آقا شهر من هم ٣ سانت برف اومد ولى خوشحالم فوق اش هم ديدم راضى ام نميكنه پا ميشم ميرم جايى كه نيم متر برف باريده ديگه دپرس شدن نداره كه :گل:
امیر کوروش
من در زمینه هواشناسی هیچ وقت نا امید نبوده و نخواهم بود. و مهراد عزیز رو نمیدونم !!!!
ولی همیشه ملاک من مشاهداتم از روی نقشه های هواشناسی- سالهای آماری و نقشه های بلند مدت فصلی بوده اند!!!
یک بخش از هواشناسی علمیه و یک بخش هم تجربی!!
اگه خاطرت باشه قبل از این سرمای شدید در مشهد عکس گربه ای رو از مشهد در همین انجمن منتشر کردم که حسش اینو به من منتقل میکرد که روزهای سردی در پیشرو هست. که اینجا هم نوشتمش.
بهرحال از این حرفها بگذریم ولی یک سوال؟
آقای پرنو ، احسان مرادی و آقای دکتر موقری در کدوم شهرهای ایران زندگی میکنند؟
یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هر کسی از ظن خود شد یار من
از درون من نجست اسرار من!!!!!
خیلی از دوستان وقتی در شهرخودشون بارش باشه، اینو این شکلی به کل ایران تعمیم میدن که بارشهای خوبی در کل کشور مورد انتظار هست!!!!!!
ولی ایران فقط مشهد ، تهران، خوزستان، اصفهان ، گیلان نیست!
آخرین ویرایش: