• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
بچهاسلام کشوراوایل هفته سیستمی داره که متناوب هستش برای غرب وضعیفه برای شرق اماروزدوشنبه سشنبه بارش خوبی داره برای کشور بارشهاهم بیشتر بشکل بارونه چون جمعه هوای گرمی حکم فرمامیشه

بله . خدایا ما هم ادمییم این nao رو به فاز مثبت قوی ببر که ما از این خشکسالی رهایی یابیم/ در این صورت شرق نشینان هم بهره مند میشن نوبتی هم باشه نوبته ماست الگوهای زمستونه 90 رو میخوایم:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بله . خدایا ما هم ادمییم این nao رو به فاز مثبت قوی ببر که ما از این خشکسالی رهایی یابیم/ در این صورت شرق نشینان هم بهره مند میشن نوبتی هم باشه نوبته ماست الگوهای زمستونه 90 رو میخوایم:خجالت2:

سلام

انیمیشن چشم انداز سامانه اواخر فوریه:

25.gif

ahmadfg

New member
اصلانترسین خودم بچه ایلامم ولی پیشبینیام موسخن فقط نگاه کنین بارش شرق خوبه فقط اینبار بارون غالبتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن حان به نظر میرسه راه داره برای نفوذ رطوبت از عرضهای حنوبی به شمال شرق باز میشه و الگوها دارن جنوب غربی شمال شرقی میشن

سامانه جان

انشاء الله

با این نقشه هایی که داریم می بینیم مسیرشون به خوبی باز میشه:

آبهای قابل بارش و فشار سطح دریا:

شس.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام به همگی gfsعالی شده حالا باید ببینیم توی اپدیت یک ساعت دیگش چه میکنه
14021918_2_1118.gif

seyyedalireza

مدیر موقت
فکر کنم دیگه سرمایی قرار نیست بیاد نقشه ها رو که نگاه میکردم سرما نبود بلکه دمای مشهد حتی به 23 در بالای صفر هم میرسه پس فکر کنم از این به بعد فقط بارون داریم

نمیدونم چرا برا دوستان تجربه نمیشه بابا امسال چیزی به نام نقشه های خوب شرایط مساعد بارندگی برا مشهد یا وجود نداره یا هم دو روز تو نقشه ها میاد بعد ناپدید میشه ...ای خدا....

ariany

New member
در نمودار زیر میزان بارندگی امسال مشهد نسبت به میانگین بارش از سال 2003 تا سال 2012 آورده شده است. کم بارشی دو ماه دی و بهمن کاملا مشهود است ولی همانطور که در نمودار دیده میشه به احتمال زیاد این بی بارشی زیاد دوام نمیاره و حرف از کم بارشی یا دلسردشدن از بارش زیاد جالب نیست چون هر زمان احتمال این هست که بارش سنگینی اتفاق بیافته

precdiagram.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در نمودار زیر میزان بارندگی امسال مشهد نسبت به میانگین بارش از سال 2003 تا سال 2012 آورده شده است. کم بارشی دو ماه دی و بهمن کاملا مشهود است ولی همانطور که در نمودار دیده میشه به احتمال زیاد این بی بارشی زیاد دوام نمیاره و حرف از کم بارشی یا دلسردشدن از بارش زیاد جالب نیست چون هر زمان احتمال این هست که بارش سنگینی اتفاق بیافته

مشاهده پیوست 52840

درود بر شما

من کاملا با شما موافقم .احتمال زیادی وجود داره که در روزهای 17 و 18 فوریه بارشهای خوبی به شکل برف در منطقه شمال شرق ایران رخ بده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما

من کاملا با شما موافقم .احتمال زیادی وجود داره که در روزهای 17 و 18 فوریه بارشهای خوبی به شکل برف در منطقه شمال شرق ایران رخ بده

اینهم نقشه آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار در روز 17 فوریه 2014
gumuzy9a.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آپدیت جدید نقشه های جی اف اس این آنومالی ارتفاع که مبین نفوذ کم فشارهای جنوبی و عقب نشینی پرفشار سیبری از منطقه شمال شرق ایران هست بسیار چشم نواز بنظر میرسه

16 فوریه 2014

gu7a9u9y.jpg

samann

کاربر ويژه
بر اساس آپدیت جدید نقشه های جی اف اس این آنومالی ارتفاع که مبین نفوذ کم فشارهای جنوبی و عقب نشینی پرفشار سیبری از منطقه شمال شرق ایران هست بسیار چشم نواز بنظر میرسه

16 فوریه 2014

gu7a9u9y.jpg

دلم نيامد كامنت نذارم .عاشق اين وضعيتم كه كم فشار پشت پرفشار قرار بگيره . بهترين حالت رو زماني ميدونم كه زبانه هاي سيبري بر روي تركمنستان قرار بگيرن!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلم نيامد كامنت نذارم .عاشق اين وضعيتم كه كم فشار پشت پرفشار قرار بگيره . بهترين حالت رو زماني ميدونم كه زبانه هاي سيبري بر روي تركمنستان قرار بگيرن!!

فقط سامان جان
بین نقشه های جی اف اس و مدل نیروی دریایی در آپدیت امروز صبح و همین لحظه اختلاف نظر وجود داره.نیروی دریایی در روزهای 17 و 18 فوریه اعتقاد داره که علاوه بر نواحی غربی کشور ما هم بارش داریم ولی جی اف اس فقط میگه غرب و جنوب غرب و تا حدودی نواحی مرکزی

samann

کاربر ويژه

فقط سامان جان
بین نقشه های جی اف اس و مدل نیروی دریایی در آپدیت امروز صبح و همین لحظه اختلاف نظر وجود داره.نیروی دریایی در روزهای 17 و 18 فوریه اعتقاد داره که علاوه بر نواحی غربی کشور ما هم بارش داریم ولی جی اف اس فقط میگه غرب و جنوب غرب و تا حدودی نواحی مرکزی

دليلش اوت پرفشاريه كه روي غربه ايرانه و جلوي ارسال هواي مرطوب جنوبي رو به شمال شرق نميده و به دليل وجود پوشش برف روي زاگرس تقويت هم ميشه. يكي از دلايلي كه پوشش برف روي زاگرس به ضرر ماست همينه!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دليلش اوت پرفشاريه كه روي غربه ايرانه و جلوي ارسال هواي مرطوب جنوبي رو به شمال شرق نميده و به دليل وجود پوشش برف روي زاگرس تقويت هم ميشه. يكي از دلايلي كه پوشش برف روي زاگرس به ضرر ماست همينه!!!

اتفاقن سامان جان اون پر فشار جاي خوبي قرار ميگيره و شمال غرب و تركيه را بلاك ميكنه و يك حال اساسي به شمال شرق ميده! ولي بارش هاي اصلي بعد از اين موج در ايران و به خصوص باند شمالي آغاز خواهد شد و پشت سر هم يكي پس از ديگري ايران را سيراب خواهند كرد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا