• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
Snow Blankets Iran

iran_tmo_2014037.jpg
A powerful blizzard began sweeping over Iran on February 3, 2014, bringing extreme cold and deep snow to much of the northern part of the country. The Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer (MODIS) on NASA’s Terra satellite captured this view of the snow on February 6. Snow blanketed a broad swath of the country, from the border with Iraq to the Caspian Sea. According to the BBC, an official in the northern province of Mazandaran said the snowfall was the the worst to hit the area in 50 years, with up to two meters (more than six feet) of snow falling in some places. The snow left nearly 500,000 people without electricity and gas,according to the Tehran Times.


تزجمه گزارش : http://havayeshomal.blogfa.com/
 

پیوست ها

  • iran_tmo_2014037_lrg.jpg
    iran_tmo_2014037_lrg.jpg
    280.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گندت بزنه نروژ...هر آبدیت داره بارش ها رو کمتر میکنه..لعنت به کسی ک این سایت رو آبدیت میکنه..لعنت..:تنبیه::قهر::sanjaghi::تنبیه:

ولی من ک میگم بارش های خوبی داریم..مخصوصا دوشنبه..:خجالت2::ایرانجمن:
 

felan123

New member
از علیرضا ممنونم
خدا کنه این وضع ادامه دار باشه و برف های قطب بیشتر بشه اگه این امر درست بشه دیگه از سال 2015 به بعد هوا کره زمین گرم نمیشه چون
1- از یه طرف داره جمعیت کل جهان کم میشه
2- از یه طرف دیگه انسان داره پیشرفته تر میشه و کمتر از عوارض زیست محیطی میشه
3- اگه تمام انسان های کره زمین به خود و اینده گان احترام بگذارند

QUOTE=aliwinter;467070]
1vu0hkpkx4jed9kw4o79.jpg
nymjqo7oo92lpcmtqc51.jpg
[/QUOTE]
 

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام.

از استاد امیر محسن عزیز نسبت به پیوستن به جامعه مجازی هواشناسان ایران دعوت به عمل می اید.
:گل:

بهترین نقشه ها و پیش بینی ها را در جامعه مجازی هواشناسان ایران دنبال فرمایید.
:گل:

www.onlinemet.takbb.com

byrqoxnv0ytrjb0y1d.png
 

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آقا شهاب اینجا روزنامه و تلویزیون نیست که دم به ساعت بیای تبلیغات کنی!
هر کی می خواست بفهمه که همچین جایی هست تا حالا فهمیده!
ایندفعه را پاک نمیکنم ولی مطمئن باش اجازه نمیدم دیگه تبلیغی اینجا بزنی!
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام.

از استاد امیر محسن عزیز نسبت به پیوستن به جامعه مجازی هواشناسان ایران دعوت به عمل می اید.
:گل:

بهترین نقشه ها و پیش بینی ها را در جامعه مجازی هواشناسان ایران دنبال فرمایید.
:گل:




سلام شهاب عزیز

خیلی ممنون از دعوت شما ولی متاسفانه تمایلی به فعالیت در سایر انجمن ها رو ندارم.

موفق باشید.
 

نيما

New member
رئیس مرکز ملی هشدار و پایش خشکسالی سازمان هواشناسی گفت: با وجود بارش برف گسترده هفته گذشته در تهران، همچنان میزان بارندگی‌ها، 35.6 درصد نسبت به سال گذشته و 28.2 درصد نسبت به میانگین بلندمدت کاهش داشته است.

به گزارش مهر، شاهرخ فاتح افزود: میزان بارندگی در کل کشور از ابتدای مهرماه سال 92 تا امروز 23 بهمن ماه معادل 117.6 میلیمتر بوده که این میزان نسبت به سال گذشته که برابر 131.8 میلیمتر بوده است 10.8 درصد کاهش و نسبت به میانگین بلند مدت در این دوره که برابر 127.3 میلیمتر بوده است 7.6 درصد کاهش نشان می دهد.
کاهش 36 درصدی بارندگی در تهران

به گفته وی، میزان بارندگی از ابتدای مهرماه 92 تا کنون در استان تهران معادل 117.2 میلی متر بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که برابر 182.1 میلیمتر بوده است 35.6 درصد کاهش و نسبت به میانگین بلند مدت در این دوره که معادل 163.3 میلیمتر بوده 28.2 درصد کاهش نشان می دهد.
بوشهر با افزایش 73 درصدی پربارش ترین استان نسبت به سال گذشته
گیلان و ایلام استانهای دوم و سوم پربارش نسبت به سال گذشت
خراسان شمالی با 50 دصد کاهش بدترین استان به لحاظ بارندگی

فاتح یادآور شد: بدترین استان از لحاظ دریافت بارندگی نسبت به سال گذشته استان خراسان شمالی با 60.5 میلیمتر بارندگی از ابتدای مهر ماه تا کنون بوده که این میزان نسبت به سال گذشته 48.9 درصد و نسبت به میانگین بلند مدت 52.7 درصد کاهش نشان می دهد. استان های سمنان و خراسان رضوی به ترتیب با 31.5 میلیمتر و 48.6 میلیمتر بارندگی استانهای با دریافت بارندگی کم در کل کشور بوده اند که سمنان نسبت به سال گذشته 57.6 درصد و نسبت به میانگین بلندمدت 52.2 درصد کاهش نشان می دهد. همچنین خراسان رضوی نسبت به سال گذشته 47.9 درصد و نسبت به میانگین بلند مدت 48.2 درصد کاهش نشان می دهد.

خشکسالی شدید در خراسان شمالی، رضوی و جنوبی

رئیس مرکز ملی هشدار و پایش خشکسالی سازمان هواشناسی اظهار داشت: بر اساس شاخص SPI (خشکسالی هواشناسی) به طور کلی در استان های شمال شرقی به ویژه استان سمنان، شمال و شمال شرق استان یزد، عمده بخش های استان خراسان جنوبی، تمام بخش های استان خراسان شمالی و رضوی خشکسالی وجود دارد به گونه ای که در بخش هایی از خراسان شمالی و رضوی و لکه ای از خراسان جنوبی خشکسالی خیلی شدید پیش بینی می شود.

خشکسالی در تهران، البرز و قم

وی افزود: همچنین لکه هایی از استان های تهران، البرز و قم خشکسالی خفیف و متوسط را نشان می دهد.

ترسالی در استانهای جنوبی و جنوب شرقی

فاتح تصریح کرد: پهنه های ترسالی در جنوب و جنوب شرق از جمله جنوب استان سیستان، شرق استان هرمزگان، شرق استان بوشهر، جنوب فارس دیده می شود که به خاطر بارش های اخیر بوده است اما بقیه مناطق کشور شرایط نرمال را نشان می دهند.

احتمال شیوع قارچ در انبارهای مرکبات شمال

وی یادآور شد: بر ساس پیش بینی های هواشناسی کشاورزی سازمان هواشناسی توصیه می شود در مناطق شمالی کشور با توجه به روند افزایش دما و رطوبت در هفته گذشته احتمال شیوع بیماری قارچی در انبارها و گلخانه های استانی و جود دارد از همین رو کشاورزان تمهیدات لازم را برای جلوگیری از تلفات محصولات کشاورزی بیاندیشند.
 

navid_komperes

New member
من همیشه تجربه کردم مشهد هر سالی کم بارش بوده به جاش روزهای به یاد موندنی تو بارش داشته جدا ازر اینکه چه فصلی بوده باشه........امسال هم نا امید نیستیم
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شما که دیگه آخر سورس و منبع نقشه ای علی جان

راستی این نقشه اشتراکی(هزینه ای) هست؟؟نقشه توپی هست.

attachment.php

مقدار بارش از 12 تا 21 بهمن

مشاهده پیوست 52865



سلام استاد عزیز

خیلی خوشحالم که شما به جمع ما پیوسته اید و با مطالب و تحلیل های بینظیرتون ، ما رو در جریان آخرین اطلاعات قرار میدید.

امشب که نقشه های آنومالی بارش رو چک میکردم، متاسفانه حداقل تا 15 روز دیگه همچنان آنومالی منفی بارش و البته آنومالی مثبت دما در نیمه شمالی ایران و خصوصا شمال شرق ایران به چشم میخوره!

خبری خوبی برای ما ندارید؟

درسته که ماه اپریل چشم انداز خیلی مطلوبی از لحاظ بارش داره ولی ایا این آنومالی قابل توجه بارش به اندازه ای هست که کم بارشی های اخیر خصوصا در ماههای ژانویه- فوریه و حتی ماه مارچ رو جبران کنه!!!

خیلی از دوستان در انجمن های مختلف به نقشه های پایه CFSV2 دست پیدا کرده اند ولی خوب متاسفانه نحوه استفاده از این نقشه ها رو درست انجام نمیدن و همواره عزیزان همراه به بیم امیدهای واهی دچار میشن!

میشه لطف کنید وضعیت پیشرو رو بیشتر تحلیل کنید ، چون امروز در کلام شما امیدواری زیادی دیدم و یقین دارم که به سخن تون باور دارید .:گل:
 
آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

مصاحبه مدیر کل محترم جناب آقای دکتر حبیبی نوخندان با روزنامه خراسان در مورخه 92/11/17
گروه خبری:
اخبار عمومی
منبع خبر:
روابط عمومی
مدیر کل هواشناسی خراسان رضوی از کاهش 55درصدی بارندگی سال زراعی به نسبت مدت مشابه سال قبل در استان خبر داد. دکتر مجید حبیبی نوخندان در گفت و گو با خراسان افزود: میزان متوسط بارندگی استان از ابتدای سال زراعی (مهر) تا 16 بهمن ماه جاری 44/1 میلی متر بوده است که در مقایسه با 97/3 میلی متر متوسط بارندگی مدت مشابه پارسال 55 درصد و نسبت به متوسط دوره آماری (20 ساله) 43 درصد کاهش نشان می دهد. وی افزود: در بهمن ماه سال جاری نیز طی 16 روز متوسط بارندگی استان 5/7 میلی متر بوده که این رقم در سال گذشته 14/8 میلی متر و در دوره آماری 16/5 میلی متر ثبت شده است. به گفته وی، بیشترین میزان کاهش بارندگی سال زراعی جاری مربوط به شهرستان سبزوار با 74 درصد می باشد. وی تصریح کرد: بارندگی مشهد نیز طی این مدت 43/9 میلی متر بوده که نسبت به سال قبل 62 درصد و نسبت به دوره آماری 48 درصد کاهش نشان می دهد
میزان بارندگی سال زراعی در برخی شهرستان ها
مدیر کل هواشناسی خراسان رضوی میزان بارندگی سال زراعی جاری تا 16 بهمن ماه را در برخی از ایستگاه های هواشناسی استان به این شرح اعلام کرد: فریمان70/6 ، کلات 60/8 ، تربت حیدریه 59/8 ، سرخس 59/8، نیشابور59/7 ، قوچان56/9 ، مشهد 43/9 ، تربت جام 41/2 ، خواف 38/6، درگز38/2 ، کاشمر 37/7، گلمکان (چناران)36/5 ، بردسکن 27/9، گناباد 27/1 ، تایباد 26/6 و سبزوار 20/9 میلی متر. این مقام مسئول با اشاره به گرمایش جهانی و پدیده تغییر اقلیم گفت: به نسبت سردی و خشکی هوا متوسط دمای استان در سال جاری افزایش داشته است. حبیبی با توجه به پیش بینی فصلی اظهار امیدواری کرد: اواخر زمستان و اوایل بهار 93 شاهد بارندگی های مناسب و رسیدن به شرایط نرمال در استان باشیم تا کمبودها تا حدودی جبران شود
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا