سلام
جالبه باز هم برای نوار شرقی استان بارش بیشتری پیش بینی کرده:
مشاهده پیوست 52869
بارش فرودگاه مشهد رو هم از خود شهر بیشتر زده!
http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/For%C5%ABdg%C4%81h-e_Mashhad/long.html
http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Mashhad/long.html
سلام استاد عزیز
خیلی خوشحالم که شما به جمع ما پیوسته اید و با مطالب و تحلیل های بینظیرتون ، ما رو در جریان آخرین اطلاعات قرار میدید.
امشب که نقشه های آنومالی بارش رو چک میکردم، متاسفانه حداقل تا 15 روز دیگه همچنان آنومالی منفی بارش و البته آنومالی مثبت دما در نیمه شمالی ایران و خصوصا شمال شرق ایران به چشم میخوره!
خبری خوبی برای ما ندارید؟
درسته که ماه اپریل چشم انداز خیلی مطلوبی از لحاظ بارش داره ولی ایا این آنومالی قابل توجه بارش به اندازه ای هست که کم بارشی های اخیر خصوصا در ماههای ژانویه- فوریه و حتی ماه مارچ رو جبران کنه!!!
خیلی از دوستان در انجمن های مختلف به نقشه های پایه CFSV2 دست پیدا کرده اند ولی خوب متاسفانه نحوه استفاده از این نقشه ها رو درست انجام نمیدن و همواره عزیزان همراه به بیم امیدهای واهی دچار میشن!
میشه لطف کنید وضعیت پیشرو رو بیشتر تحلیل کنید ، چون امروز در کلام شما امیدواری زیادی دیدم و یقین دارم که به سخن تون باور دارید .:گل:
خیلی ممنون از نظرتون قطعا اطلاعات شما در این زمینه بیشتر از بنده هست
در مورد بارش های پیشرو و جبران کم بارشی های اخیر من فقط تحلیل شخصی خودم رو ارائه میدم ممکن هست این تحلیل اشتباه باشه ولی خب نمیشه بخاطر اینکه نقشه ها آینده رو اسف بار توصیف می کنند کلا ناامید شد. اینطور که نمودارها و آنومالی های گذشته نشون میده هرگاه مشهد با کم بارشی مواجه بوده ماه بعدیش این بارش برگشته به حالت متوسط البته گاهی اوقات هم بارش زیادتر شده و جبران کرده. خشکسالی 2014 Jan مشهد در نقشه زیر تقریبا اولین باری هست که به این شدت رخ میده و فقط هم به منطقه ما مربوط نمیشه
مشاهده پیوست 52868
مشاهده پیوست 52871
مشاهده پیوست 52872
بعضی از نقشه های هواشناسی هم در آینده بارش های خوبی رو برای مشهد درنظرگرفتند همانطور که در نقشه زیر برای 8 اسفند نشان داده شده
مشاهده پیوست 52870
ولی خب برای کمبود این بی بارشی باید سال جدید هم بی بارش نباشه و تا حدودی بیشتر از حد نرمال باشه در نتیجه نمیشه از الان قضاوت کرد که تابستون سختی پیش رو داریم انشالله که این بارشی ها جبران بشه و سال خوبی رو از نظر بارندگی پیش رو داشته باشیم
What are the causes of low-pressure and high pressure hazards? |
Jet stream: |
---|
|
ای خدا
اصلا باورم نمیشه آپدیت جدید جی اف اس رو
Sent from my SM-N900 using Tapatalk