• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جالبه الان نقطه شبنم در ايستگاه فرودگاه مشهد 20 - درجه است و به وضوح ميشه رطوبت بسيار پايين هوا البته در سطح زمين را تشخيص داد!اگه با اين رطوبت كم الان خورشيد غروب ميكرد دما به سرعت به صفر نزديك ميشد!

abtinT

کاربر ويژه
درود
گویا از 26 فوریه به بعد هوای سرد قطبی دوباره به عرض های پایین تر کشیده میشه و
احتمال برف فعلا برای سواحل نشینان بسیار بالا رفته ,میشه گفت برای مناطق مستعد مثل رشت استارا و..تثبت شده فعلا
اگه خدا بخواد بریم برا برف بعدی:شاد2::شاد2::شاد2:هولاااااا

از روی کدام نقشه می گی
gfs که چیزی نزده

seyyedalireza

مدیر موقت
دمای مشهد هم اکنون 20 درجه است پس امیر حسین هم حذف شدند کسی دیگر هم نمانده جز خودم که گفتم 20 درجه
انشالله در مسابقه های بعدی بتونید خوب پیشبینی کنید

ali_kermanshah

کاربر ويژه
درود
گویا از 26 فوریه به بعد هوای سرد قطبی دوباره به عرض های پایین تر کشیده میشه و
احتمال برف فعلا برای سواحل نشینان بسیار بالا رفته ,میشه گفت برای مناطق مستعد مثل رشت استارا و..تثبت شده فعلا
اگه خدا بخواد بریم برا برف بعدی:شاد2::شاد2::شاد2:هولاااااا

سلام کدام مدل ؟؟

ما هم برف داریم ؟؟:خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
خوب یه سری عکس دیگه از دریاچه یخ زده سد قوچان آماده کردم

واقعا شکوه خاصی داره وقتی یک دریاچه تمام یخ زده رو می بینی و از وسط دریاچه یخ زده و از روی 30 تا 40 متر آب عبور می کنی!

سیبری

کاربر ويژه
سد یخ زده تبارک قوچان 92/11/25

xfqmwml00f9d5vi2qaps.jpg

یعنی به خدا حالم دیگه از این زمستون بهم میخوره واقعا مسخرشو دراورده سیستمها دو سه روز قبل رسیدن میپره بعد بیان بگین فاز منفی و ناله میکنی و بابا ما کل سالو به امید این سه چهار ماه که ...مثقال برف بارون داشته باشیم میگذرونیم بعدش که اینجوری بشه دیگه معرکس....

aliwinter

Banned
خب مگه بندر نوشهر جزء سواحل نیست ؟؟

پس چرا جی اف اس و اکیو ودر و سایت های دیگه فقط بارش زدند و سرما را نشون نمیدن ؟؟؟:نمیدونم:

مناطق مستعد بیشتر منطورم هست.ببخشید اشتباه گفتم:خجالت2:
اکیو ودر عزیزم بلاخره نشون میده صبوری میخواد
.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا