• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
اگه این چیزی که من در اکیوودر دیدم محقق بشه مشهد در 45 روز اینده حداقل 25 روز بارشی وحداکثر 33 روز بارشی داره

seyyedalireza

مدیر موقت
ازتمام کسانی که در مسابقه شرکت کردند متشکرم به نظر خودم این مسابقه جدید که گذاشتم مسابقه ی جالبی باشه و برای برندش هم از ادمین قول یک جایزه گرفتم

seyyedalireza

مدیر موقت
الان که داشتم نقشه اکیوودر رو میدیدم فهمیدم در نقشه اش نام خلیج همیشه فرس رو برای خلیج فارس گذاشته و از نام جعلی استفاده نکرده
از این سایت متشکرم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

استاد امیرمحسن عرض سلام و ظهر بخیر دارم خدمت شما..:گل::احترام:

استاد وضعیت بجنورد چطوره؟؟امکان داره از این موج شمالی بارش خوبی داشته باشیم؟؟؟آخه پیش بینی ها برای سیستم قبلی واسه بجنورد محقق نشد..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ای بابا..پس بازی استقلال و ملوان زیر بارش باران برگزار خواهد شد..قطعا در روند بازی و نتیجه تاثیرگذار خواهد بود و این وضعیت بنظر من در آخر به نفع ملوانی ها تمام خواهد شد..:ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درحالی ک فرودگاه اردبیل هم اکنون رگبار برف با دید 1000متری رو گزارش کرده،شهر خلخال در آخرین آبدیتش{ساعت 11:20} آسمانی صاف رو گزارش کرده!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد

چهارشنبه 30 بهمن​
D_34_L.png
نیمه ابری بتدریج ابری و بارش برف​
-5° c
downL.png

upL.png
10° c​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

استاد امیرمحسن عرض سلام و ظهر بخیر دارم خدمت شما..:گل::احترام:

استاد وضعیت بجنورد چطوره؟؟امکان داره از این موج شمالی بارش خوبی داشته باشیم؟؟؟آخه پیش بینی ها برای سیستم قبلی واسه بجنورد محقق نشد..
سلام محمد جان

شما امروز فردا 50 درصد شانس بارش دارید که به احتمال خیلی زیاد محقق میشه

5une4e9e.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه های GFS نشون میدن که از تاریخ 23 فوریه هوای سردی از سمت شرق سیبری به سمت ایران هجوم میاره!

در واقع بهتره بگم در استانه نفوذ از سمت مرزهای شمال شرقی ایران و دریای کاسپین قرار میگیره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا