• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliasgar57

کاربر ويژه
ای بابا..پس بازی استقلال و ملوان زیر بارش باران برگزار خواهد شد..قطعا در روند بازی و نتیجه تاثیرگذار خواهد بود و این وضعیت بنظر من در آخر به نفع ملوانی ها تمام خواهد شد..:ناراحت:

سلام محمد جان

نترس ژنرال در هر آب و هوایی که شده امتیاز های لازم رو کسب میکنه:گل::خنده2:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
آپدیت جدید نقشه های GFS نشون میدن که از تاریخ 23 فوریه هوای سردی از سمت شرق سیبری به سمت ایران هجوم میاره!

در واقع بهتره بگم در استانه نفوذ از سمت مرزهای شمال شرقی ایران و دریای کاسپین قرار میگیره!

درود بر امیرمحسن عزیز

حدودا چه کانتر سرمایی تا ایران پایین میاد ؟؟

سواحل هم از این هوای سرد فیض می برند ؟؟:خجالت2:

seyyedalireza

مدیر موقت
بچه ها الان داره جای خونه ی ما بارون میاد فکرکنم با این ابرای خوبی که داره وارد مشهد میشه یک بارش خوب بهاری داشته باشیم

سیبری

کاربر ويژه
این سامانه 100% شمالی خوراک قوچانه!

با اینکه بارش خاصی بینی نشده برای قوچان ولی قطع به یقین امشب دقیقا!!! از ساعت 9 به بعد قوچان برفی خواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

zehasypu.jpg

u4ybuhyh.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گفتم این شرایط ب نفع تیم ملوان خواهد شد..:ناراحت::ناراحت:،ایشاالله بازی های بعدی جبران میکنیم..

بجنورد به یکباره هوا بهم ریخته..باد نسبتا شدید و سرد و نفوذ ابرهای ارتفاع پایین به بجنورد..:شاد2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

شما امروز فردا 50 درصد شانس بارش دارید که به احتمال خیلی زیاد محقق میشه

5une4e9e.jpg

سپاس استاد:گل:،همونطور ک اشاره کردم هوا ناگهانی بهم ریخت..الانم رگبار بارون رو در بجنورد شاهد هستیم..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمال تا لحظاتی دیگه در غرب و در ابتدا نوار جنوبی شهر رگبار باران رو تجربه کنیم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آسمان تمام ابری و قرمزه..بارون هم شدت خوبی داره..وزش باد هم نسبتا شدیده..با توجه به اینکه گرگان هم اکنون با دمای 6درجه بارون گزارش کرده؛میشه انتظار داشت ک تا ساعت 9 برف رو در بجنورد داشه باشیم..:شاد::شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا