• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
نروژ در یک اقدام خارج از عرف بارش بامداد جمعه رشت رو بطور کل نابود کرد

meteogram.png

AM_TEH

کاربر ويژه
دمای تهران فاجعست از هر شب گرمتره امشب باید سرد بشه که برعکس شده

حالا دما رو بذاریم کنار 2 تا بدبختی دیگه هست 12 شبه و هنوز هوا صاف تا کمی ابریه و رطوبت 30 درصد:خنده2:
منی که همیشه قبل از ورود سیستمها خوشبینم باور نمیکنم با این هوا بخواد اتفاق خاصی بیفته خوشبینانه یه برف 1 ساعته رگباری فردا صبح اونم شمال شهر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

شب همگی بخیر

امروز خیلی روز خسته کننده و پرکاری بود واسم. از صبح زود که شهرستان ماموریت بودم ، سر شبی اومدم مشهد هم کلی کار داشتم و بعد که اومدم نت دیدم وبلاگم خیلی شلوغ بود مجبور شدم که یک مقدار اونجا وقت بذارم. الان هم دیگه چشمام باز نمیشه ولی خوب تا جاییکه بتونم با شما هستم اینجا:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نقشه ناهنجاري ارتفاع ژئوپتانسيل 500 ميلي بار نيمرخ نيمكره شمالي نشون ميده كه منطقه ما كاملا تحت ناوه ست. اما با اين حال منطقه قويتر ناوه در غرب و شرق خارج از كشور ما مستقر هست. در اين نقشه استقرار منطقه پشته حاصل از پر فشار آزور در غرب اروپا گوياست.

پر فشار جنب حاره اي به مضمحل ترين حالت خودش رسيد بطوري كه در جنوبي ترين عرض ها بسختي ميشه كانتر اصلي ش رو تشخيص داد. اين اضمحلال به دليل توسعه تاوه قطبي به سمت عرض هاي جنوبي تر هست.

l0cpn0c06u02besgqdyc.png

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

شب همگی بخیر

امروز خیلی روز خسته کننده و پرکاری بود واسم. از صبح زود که شهرستان ماموریت بودم ، سر شبی اومدم مشهد هم کلی کار داشتم و بعد که اومدم نت دیدم وبلاگم خیلی شلوغ بود مجبور شدم که یک مقدار اونجا وقت بذارم. الان هم دیگه چشمام باز نمیشه ولی خوب تا جاییکه بتونم با شما هستم اینجا:گل:

سلام و عرض ادب:احترام:
IMG_0814.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اینم پیش بینی سازمان جهانی هواشناسی واسه مشهد

[h=4]Forecast
The report was made 2 hours and 56minutes ago, at 17:18 UTC
Forecast valid from 09 at 18 UTC to 10 at 24 UTC
Wind 05 m/s from west/southwest
Visibility 4000 m
Few clouds at a height of 1067 m
haze
Temporary
from 10 at 00 UTC to 10 at 06 UTC
Visibility 3000 m
haze and mist
Temporary
from 10 at 12 UTC to 10 at 24 UTC
Wind 08 m/s from southwest
Visibility 3000 m
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Scattered clouds at a height of 3048m
snow rain and mist
:فرار::فرار::فرار::فرار::فرار:

پسرخاله

کاربر ويژه
امیر باز صاف باشه شاید سرد بشه ابره بدون بارش چه فایده داره؟
الان این همه جا ابریه چه فایده نمونش زنجانو قزوین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا