آره خوشم اومد ازش گفت از صبح شما هم رستگار میشیدمدیر کل هواشناسی استان هست ، آدم با سوادی هست و علاقه داره مثل ما به هواشناسی
یخ زدگی بعد از سامانرم گفت شدیده با سرما
آره خوشم اومد ازش گفت از صبح شما هم رستگار میشیدمدیر کل هواشناسی استان هست ، آدم با سوادی هست و علاقه داره مثل ما به هواشناسی
مثل هميشه سرما بعد از بارش مياددمای تهران فاجعست از هر شب گرمتره امشب باید سرد بشه که برعکس شده
اون ابرهایی که باز از برکت سرخ دارن سمت ما میانو با چرخششون رطوبت سرخو میمکن به زودی به دزفول میرسنو بارش شروع میشه...
الان تنها چیزی که دیگه اهمیتی نداره برام نقشه هاست!نروژ در یک اقدام خارج از عرف بارش بامداد جمعه رشت رو بطور کل نابود کرد
کلا ابر و باد و خورشید و فلک و اصغری درکارن که تهران برف نیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!:خنده2:مثل هميشه سرما بعد از بارش مياد
از سرماي خشك خوشم نمياد
دمای تهران فاجعست از هر شب گرمتره امشب باید سرد بشه که برعکس شده
اون ابرهایی که باز از برکت سرخ دارن سمت ما میانو با چرخششون رطوبت سرخو میمکن به زودی به دزفول میرسنو بارش شروع میشه...
سلام دوستان عزیز
شب همگی بخیر
امروز خیلی روز خسته کننده و پرکاری بود واسم. از صبح زود که شهرستان ماموریت بودم ، سر شبی اومدم مشهد هم کلی کار داشتم و بعد که اومدم نت دیدم وبلاگم خیلی شلوغ بود مجبور شدم که یک مقدار اونجا وقت بذارم. الان هم دیگه چشمام باز نمیشه ولی خوب تا جاییکه بتونم با شما هستم اینجا:گل:
این محمد از قم کجاست ؟
گزارش آپ نمیکنه؟
The report was made 2 hours and 56minutes ago, at 17:18 UTC |
Forecast valid from 09 at 18 UTC to 10 at 24 UTC |
Wind 05 m/s from west/southwest |
Visibility 4000 m |
Few clouds at a height of 1067 m |
haze |
Temporary from 10 at 00 UTC to 10 at 06 UTC |
Visibility 3000 m |
haze and mist |
Temporary from 10 at 12 UTC to 10 at 24 UTC |
Wind 08 m/s from southwest |
Visibility 3000 m |
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 1219m Scattered clouds at a height of 3048m |
snow rain and mist |
درود داداشیدرود هومن جان
سرم خیلی درد میکرد حال نداشتم تی وی روشن کنم :ناراحت:
درود داداشی
چرا داداشی چی شده؟:گل: