درود امير جان
خسته نباشيد
خدا قوت :گل:
سلام به همه
دوستان لينك اين سايت رو لطف ميكنيد بديد؟
مهرداد جان از این ناوه دیگه بارش قابل قبولی رخ نده دیگه در سازمان رو باید تخته کنن
دوربین جدید
آخه مشكل اينجاست سطح زمين كم فشار داريم و اين نكته منفي قضيه ست اما روز جمعه اوضاع تا حدي تغيير مي كنه.
سلام مهرداد عزیز
خیلی ممنون شما هم خسته نباشید چون میدونم در نبود من و آرش که اتفاقا امروز ایشون هم ماموریت بودند بار مسئولیت فوروم رو دوش شما عزیز بود.:گل:
سلام مهرداد عزیز
خیلی ممنون شما هم خسته نباشید چون میدونم در نبود من و آرش که اتفاقا امروز ایشون هم ماموریت بودند بار مسئولیت فوروم رو دوش شما عزیز بود.:گل:
شايد تنظيمات خاصي داره ؟ تنظيمات شب رو اعمال كردي ؟
دوربین جدید
سلام و خسته نباشید خدمت محسن عزیز و دیگر اعضای نستوه فروم:ایرانجمن::گل: :احترام:
محسن جان چند دقیقه قبل وبلاگتونو دیدبارشه شمالغرب و غربه خراسانه رضوی رو چطور پیشبینی میکنید؟
درود امیر محسن عزیز امروز جات خالی بود واقعا
سجاد جان طبق جی اف اس از بامداد امروز...در واقع از 5-6 منتظر برف باش ایشالا و یه جورایی آخر سیستم
درود ماهان عزیز بسیار زیباست
تبریک واسه دوربین
و البته مدلش و تنظمیات عکس رو هم بگید بد نیست:گل:
سلام عزیز
بنظر من شانس بارش در منطقه شما بسیار بالاست و امیدوارم که لذت ببرید از این زیبایی خداددادی:گل:
سلام عزیز
بنظر من شانس بارش در منطقه شما بسیار بالاست و امیدوارم که لذت ببرید از این زیبایی خداددادی:گل:
بسیار زیبا طبیعت قلب زاگرسو نشون میدی سجاد عزیز...ایشالا برف بشینه و چند روزی هم دووم بیاره!متاسفانه سرما مثل سیستم های قبلی دیر رسید...سرمای فرداشب بود دزفولم برف میومد :|ممنونتم علی جان
الان حدوددوساعته که اینجا با شدت خوبی داره بارون میاد. اگه سرما زودتر میرسید...
حدودای 5-6 کیلومتر جلوتر این جاده برف نشسته بود رو زمین متاسفانه نشد جلوتر برم(جاده فرعی ب الشتر هست)