• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
13011012_0912.gif

کدخدا

کاربر ويژه

آخه مشكل اينجاست سطح زمين كم فشار داريم و اين نكته منفي قضيه ست اما روز جمعه اوضاع تا حدي تغيير مي كنه.

مهرداد جان به نظرت این سیستم چجوریاست؟خیلی گیج میزنن نقشه هامعلوم نیست با خودشون چند چندن
برای اراک یه پیش بینی میکنی شاید صبح تا ظهر برم اراک جاده چجوریاست

علی هواشناس

کاربر ويژه

سلام مهرداد عزیز

خیلی ممنون شما هم خسته نباشید چون میدونم در نبود من و آرش که اتفاقا امروز ایشون هم ماموریت بودند بار مسئولیت فوروم رو دوش شما عزیز بود.:گل:

سلام و خسته نباشید خدمت محسن عزیز و دیگر اعضای نستوه فروم:ایرانجمن::گل: :احترام:
محسن جان چند دقیقه قبل وبلاگتونو دیدبارشه شمالغرب و غربه خراسانه رضوی رو چطور پیشبینی میکنید؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

سلام مهرداد عزیز

خیلی ممنون شما هم خسته نباشید چون میدونم در نبود من و آرش که اتفاقا امروز ایشون هم ماموریت بودند بار مسئولیت فوروم رو دوش شما عزیز بود.:گل:

خواهش ميكنم

سكاندار اصلي شماييد من هم در گوشه اي در حد توان و ظرفيت حضور دارم.

ماهان.

کاربر ويژه

شايد تنظيمات خاصي داره ؟ تنظيمات شب رو اعمال كردي ؟

والا فعلن در حال ور رفتنم باهاش. مشکل اصلی اینجاست که دفترچه راهنماش آلمانیه و انگلیسی نداره! ولی فکر کنم بهترین تنظیماتش برای شب همینی باشه که گرفتم. البته بدون فلاش گرفتمش.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و خسته نباشید خدمت محسن عزیز و دیگر اعضای نستوه فروم:ایرانجمن::گل: :احترام:
محسن جان چند دقیقه قبل وبلاگتونو دیدبارشه شمالغرب و غربه خراسانه رضوی رو چطور پیشبینی میکنید؟

سلام عزیز

بنظر من شانس بارش در منطقه شما بسیار بالاست و امیدوارم که لذت ببرید از این زیبایی خداددادی:گل:

aznavar

کاربر ويژه
درود امیر محسن عزیز امروز جات خالی بود واقعا
سجاد جان طبق جی اف اس از بامداد امروز...در واقع از 5-6 منتظر برف باش ایشالا و یه جورایی آخر سیستم :)

ممنونتم علی جان
الان حدوددوساعته که اینجا با شدت خوبی داره بارون میاد. اگه سرما زودتر میرسید...
حدودای 5-6 کیلومتر جلوتر این جاده برف نشسته بود رو زمین متاسفانه نشد جلوتر برم(جاده فرعی ب الشتر هست)

uqp608gl4o98a52szdgm.jpg

ماهان.

کاربر ويژه

درود ماهان عزیز بسیار زیباست

تبریک واسه دوربین

و البته مدلش و تنظمیات عکس رو هم بگید بد نیست:گل:

سلام محسن جان

nikon d3100 هستش. این عکس رو هم با تنظیمات خودکارش گرفتم! هنوز قضایا دستم نیومده. توی نت دارم دنبال راهنما می‌گردم براش!!

علی هواشناس

کاربر ويژه
محسن جان شبه قبل بحثی رو راجع بهخواست خداوندی درمورد نباریدن و باریدنه بارش مطرح کردین
یاده نیمه دوم اسفند85 افتادم که اتفاقامصادف با ایام سوگواری48 ام بود اون موقع هم سیستمه بارشی اومد روشمالشرق و فقط مناطق غربی بهویزه شهر سبزوار بارشه خوبی رو دشت کرد

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنونتم علی جان
الان حدوددوساعته که اینجا با شدت خوبی داره بارون میاد. اگه سرما زودتر میرسید...
حدودای 5-6 کیلومتر جلوتر این جاده برف نشسته بود رو زمین متاسفانه نشد جلوتر برم(جاده فرعی ب الشتر هست)
بسیار زیبا طبیعت قلب زاگرسو نشون میدی سجاد عزیز...ایشالا برف بشینه و چند روزی هم دووم بیاره!متاسفانه سرما مثل سیستم های قبلی دیر رسید...سرمای فرداشب بود دزفولم برف میومد :|

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان:گل: امروز هواشناسی شبکه خبر اعلام کرد که فقط شمال تهران بارش برف خواهد داشت یعنی باز هم جنوب تهران بارش برف نخواهد داشت اما نقشه های امشب برای کل تهران بارش برف پیشبینی کردن نمیدون به کدوم نقشه ها میشه اطمینان کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا