• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هنوز آپدیت جدید آنومالی بارش بر اساس آپدیت 06 امروز نیومده

عیبی نداره هادی جان

ممنون تازگی ودر بل داره تنبلی میکنه خودم فردا آپدیت ساعت 18:00 utc رو میذارم که دیگه جدیدتر از این نداره و چشم انداز بارش فردا تا 12 فروردین رو اطلاع رسانی خواهم کردم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جدیدترین آپدیت مدل هواشناسی دانشگاه کلمبیای امریکا برای ماه مارچ تا می 2014

این دقیقا همون مدلی هست که خیلی از همه شماعزیزان بصورت روزانه خروجی مدل جی اف اس رو ازش چک میکنید:

http://wxmaps.org/pix/home.html

البته کوتاه مدت این مدل فوق العاده دقیق و بلند مدتش به شدت افتضاح هست که سابقا هواشناسی ایران به این مدل زیاد استناد میکرد ولی الان با ترکیبی از هواشناسی ژاپن که باهش قرارداد امضاء کرده و مدل CFSV2 پیش بینی فصلی ارائه میده.

این مدل همین امشب به وقت ایالات متحده امریکا آپدیت شده:

آنومالی بارش:

56gxkxiaagtqnj0f3s0.jpg

آنومالی دما:

t1quc0asrv7qi8evtga0.jpg

این مدل به شدت کلی گو هست و پیش بینی هایی که ارائه میده به درد خودش میخوره و حتی امریکا رو هم افتضاح پیش بینی میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!

درش رو تخته کنه بهتره بنظرم!!!!!!!!!!!!!!

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود.

امیر جان من نمی تونم به شما خصوصی پیغام بدم.

اگر ممکنه و مشکلی ندارید سایت بنده رو در لینک وبلاگ خود قرار دهید.

من نیز شما را لینک خواهم کرد.

من روزانه بیش از 500 بازدید واقعی دارم که به دردت میخوره.

تشکر.

www.iranmet.vcp.ir

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود.

امیر جان من نمی تونم به شما خصوصی پیغام بدم.

اگر ممکنه و مشکلی ندارید سایت بنده رو در لینک وبلاگ خود قرار دهید.

من نیز شما را لینک خواهم کرد.

من روزانه بیش از 500 بازدید واقعی دارم که به دردت میخوره.

تشکر.

www.iranmet.vcp.ir

شهاب عزیز

اگه لینک شدن واست خیلی مهمه فردا حتما لینکت میکنم

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
از مهم هم مهمتره.

چون من نسخه حرفه ای سایت خریداری کرده ام و بزودی تحولات زیادی در سایتم ایجاد خواهد شد.

همچنین بزودی ادرس سایت بنده به نشانی www.onlinemet.ir منتقل خواهد شد.

ولی شما فعلا بنده را با همان ادرس قبلی لینک فرمایید.

ممکنه سوال پیش بیاد که اگر ادرس تغییر کنه ، ایا مشکلی در میزان بازدید و یا غیره ایجاد نمیشه؟

خوشبختانه مشکلی ایجاد نمیشه و شما با وارد کردن ادرس قبلی هم به طور خودکار به ادرس جدید منتقل خواهید شد.

منتظر لینک شما استاد گرامی هستم.

تشکر.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آدینه تون بخیر و نیکی...طبق آبدیت صبح نیروی دریایی فردا بجنورد برفی خواهد بود..البته بارش ها در ابتدا بصورت بارونه و بتدریج برف شروع خواهد شد..انتظار من از این موج اینه ک حداقل 4-5میلی بارش داشته باشیم..شایدم بیشتر شد!!!:شاد:

هم اکنون آسمان داره پر میشه از ابرهای ارتفاع بالای سیروسی..فکرکنم از آخر شب کم کم شاهد نفوذ ابرهای ارتفاع پایین و بارشی به شهر بجنورد باشیم و در ادامه........

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

اپدیت CFSV2 در شب گذشته چندان رضایت بخش نبود ولی با توجه به تعدد آپدیتهای خوب برای منطقه ما در ماههای پیشرو درصد تحقق آپدیت دیشب برابر با 1 از 10 تا آپدیت خوب هست.

بهرحال بنظر میرسه که شرایط از 10 مارچ به بعد در کشور دگرگون بشه و خصوصا نیمه شمالی و به صورت پی در پی چند تا سامانه مناسب رو دشت کنه!

انشاء الله

vpfhudeiiudhmf35uki.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در ضمن مطابق با آپدیت جدید یک سامانه فعال هم از 4 مارچ در امتداد مرزهای غربی ایران مستقر خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا