• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به آخرین آپدیت ساعت 18:00 یو تی سی این مدل که شب گذشته بروز شده میشه به وقوع آنومالی مثبت بارش در بخشهای وسیعی از ایران در ماه پیشرو که امروز اولین روزش هست امیدوار شد.

این آپدیت نهایی مدل بالا در ساعت 18:00UTC دیشب و از صمیم قلب آرزو میکنم که دیگه این پیش بینی محقق بشه!

rc7yttanyupe59g721i7.jpg

n5tq34g75fyd3adqjpez.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای هوا در ناحیه شمال شرق هم بین صفر تا 0.5+ در نواحی جلگه ای و 0.5- در نواحی کوهستانی شمال استان در نوسان خواهد بود

aliasgar57

کاربر ويژه
با سلام به همه دوستان :گل:

پیشاپیش یک عکس از مشهد در روز 11 ماه مارچ..... تقدیم به دوستداران برف

بارش برف در ایرا&#.jpg

aliasgar57

کاربر ويژه
این هم یک عکس دیگه از مشهد در همان روز.....

1990450_775.jpg
این هم ماشین محمد عزیز که در اثر بی احتیاطی نزدیک بود شهید در راه برف لقب بگیرد...:خنده2::خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بارش بارون خوبی رو از صبح شاهد بودیم..الانم آسمان ابریه...حقیقت داره قوچان 10سانت برف اومده؟؟؟!!:تعجب2:،Ogimet زده...

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بارش بارون خوبی رو از صبح شاهد بودیم..الانم آسمان ابریه...حقیقت داره قوچان 10سانت برف اومده؟؟؟!!:تعجب2:،Ogimet زده...

نه فکر کنم اشتباه کرده چون برای مشهدم 3 سانت برف و 4.9 میلیمتر بارش گزارش کرده!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه فکر کنم اشتباه کرده چون برای مشهدم 3 سانت برف و 4.9 میلیمتر بارش گزارش کرده!!!

سلام آرش جان

آره..اشتباه بوده..ولی خیلی عجیب بود!!یه لحظه کپ کردم!!!:خنده1:
همین الان محسن عزیز زنگ زدن که برف شدیدی قوچان رو فرا گرفته!!!متاسفانه اینترنتش قطع شده و نمیتونه بیاد گزارش کنه..

محسن جان تبریک....
:گل::شاد::شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام چند تا آپدیت هست که یه جایی نزدیک جنوبغرب مشهد داره رعد و برق در تصاویر ماهواره ای دیده میشه و الان هم جنوبغرب مشهد ابری و تقریبا ابرها تندری هستند

adysy3y8.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان

آره..اشتباه بوده..ولی خیلی عجیب بود!!یه لحظه کپ کردم!!!:خنده1:
همین الان محسن عزیز زنگ زدن که برف شدیدی قوچان رو فرا گرفته!!!متاسفانه اینترنتش قطع شده و نمیتونه بیاد گزارش کنه..

محسن جان تبریک....
:گل::شاد::شاد2:

سلام محمد جان. خوش به حالش ما که مدتهاست داریم سماق می مکیم. واقعا اوضاع خسته کننده و ملال آوری شده. خدا کنه باز امشب یه رگباری بگیره که البته بعید میدونم!

بارش بجنورد هم تبریک میگم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا