• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
جای خونه ی ما الان بارون اومد از ائن بارون های دونه درشت ولی قطع شد
من که هنوزتوی کپم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد

ere2y7ub.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر من مشهد خیلی بیشتر از این پیش بینی بارش خواهد داشت

e5ygajuj.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مدل عددی جی اف اس برای بجنورد 12.4 میل بارش زده..باز هم خداروشاکرم..شکرنعمت نعمتت افزون کند...خدایا شکرت..:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نیروی دریایی هم ترکونده!!!بارش های بسیار خوبی رو واسه پنج شنبه و جمعه برای شمالشرق زده..خدایا صد هزار مرتبه شکرت..:احترام::شاد2::شاد2::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کومولونیمبوس از جنس هزار مسجد

2a9yva6u.jpg

اینهم جنوبغرب مشهد و از جنس بینالود

y7yvuvyd.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی هم ترکونده!!!بارش های بسیار خوبی رو واسه پنج شنبه و جمعه برای شمالشرق زده..خدایا صد هزار مرتبه شکرت..:احترام::شاد2::شاد2::گل:

محمد جان زحمت نقشه هاش رو بکش تو مشهد سایتش حتی با قند شکن هم باز نمیشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
فعلا اینها بهترین هاش هستن...نمیدونم نقشه ی تراز 700 و اون قرمزهای پررنگش رو چرا بعد از پینت کم رنگ میکنه!!!

453ogrbk6asfhsvvcwg.jpg

lexhebsx466xahxaflf.jpg

4l4tfdgfnuirf4tefnbk.jpg

zjs5sdh95x0c7xgpc7.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خدمت استاد امیرمحسن عزیز که همیشه ما رو با نقشه هاش شاد می کنه..امیدوارم این دفعه من تونسته باشم ایشون رو شاد کنم..:گل::احترام:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
البته در فریم های بعدیش هم بارش زده ولی خب بیشتر محدود شده به منطقه ی ما..امیدوارم در آبدیت های بعدیش بهتر از این عمل کنه/..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
[FONT=BMitra !important]اطلاعیه شماره 92 مورخ جمعه 16/12/92

images.jpg

1- به سبب نفوذ توده هوای سرد طی بعدازظهر جمعه و روز شنبه کاهش دما بین 5 تا 10 درجه در سواحل شمالی و شمالشرق پیش بینی می شود. سواحل دریای خزر نیز در این مدت مواج می باشد. همچنین از بعدازظهر جمعه بارش در سواحل شمالی و در برخی از نقاط شمالشرق آغاز خواهد شد که شدت بارش در روز شنبه در شرق دریای خزر و استان خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی خواهد بود.
2- طی سه روز آینده در ساعات بعدازظهر افزایش ابر ، وزش باد و رگبارورعدوبرق در استانهای واقع در جنوبشرق رخ خواهد داد که شدت بارش در روز شنبه در استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان پیش بینی می شود.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز الان از منطقشون گزارش بارون با شدت مناسب دادن!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا