• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای خدا توبه از اون فریم بالا بهتر هم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

180 ساعت آینده:

uj9hx7x6twylrni2ropc.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا طبق اون چیزی که من میبینم بجنورد بارش قابلی نداره{مثل همیشه/چشمم ترسیده از بجنورد واسه همین دیدی منفی دارم..}ولی خب شاید من مو میبینمو اساتید عزیز پیچش مو..:خنده1:

در ضمن این رو هم مطمئنم که طبق معمول بارش ها در قوچان و مشهد خیلی بیشتر از بجنورده..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الکسای 1 غرب خاورمیانه و آذربایجان ایران اواخر دسامبر و اوایل ژانویه

الکسای 2 سواحل غربی کاسپین اوایل فوریه

الکسای 3 شمال شرق ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آیا ممکنه بنظر شما دوستان؟

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

درود.

تا به حال به قدری که امروز خوش حال بودم ، هیچ وقت نبودم.

خوشحالی من بیشتر از خوشحالی داش امیر خودمون هست.

تبریک صمیمانه بنده را پیشاپیش در سراسر کشور و از کرانه های تا ابد خلیج پارس پذیرا باشید.
:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
الکسای 1 غرب خاورمیانه و آذربایجان ایران اواخر دسامبر و اوایل ژانویه

الکسای 2 سواحل غربی کاسپین اوایل فوریه

الکسای 3 شمال شرق ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آیا ممکنه بنظر شما دوستان؟

با احتمال 60درصد من ممکن میدونمش!!!و با توجه به زدن عینک بدبینی{:خنده1:} خراسان شمالی کم ترین بهره رو از طوفان برف احتمالی خواهد برد!!!:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه که پیک بارش روی سد دوستی و حوزه بالادستش هست.

خود این بارش بعد از سد سلما این پتانسیل رو داره که سد دوستی رو سر ریز کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:ناراحت::ناراحت:

از 12 میل رسید به 9 میل!!نه..بجنورد مرد روزهای سخت نیست و حق خودش رو میده به شهرهای دیگه..:ناراحت:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OIMn/

هفته ی دومش هم که شده سراب..هرچی میریم بهش نمیرسیم..فقط یه مسئله ای رو باز هم تاکید میکنم که باز هم توجه به اینکه بارش های کمتری نسبت به جاهای دیگر داریم؛همچنان شاکر خداوند منان هستم..:گل::احترام:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد این شمع و ... رو جمعش کن و فاز منفی نده.

پا میشم میام بجنورد و دیگه خودت میدونی که!!!!!!!!!

:خنده1:،سلام شهاب جان..والا چی بگم..چشم..آقا اصلا من تا آخر هفته ای که فردا اولین روزشه حداقل 60میل واسه بجنورد بارش در نظر گرفتم!!!:خنده1:،خوبه؟؟!!اصلا دیگه فاز ناامیدی و منفی نمیدم و فقط میشینم ببینم روزگار چه کار خواهد کرد..

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

من عاشق این خنده های محمدم.

وقتی پای تلفنم می خندی خعلی حال میکنم.

به نظرم اگر از نزدیک زیارتت کنم به معراج می رسم.هههههههههه
:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نیروی دریایی هم آبدیت فوق العاده ای کرد..بخصوص واسه منطقه ی ما{خراسان شمالی}..540 کمی دیر میرسه ولی از جمعه کل نیمه ی شمالی رو در بر میگیره!!!اگه تو آبدیت های بعدیش همین بارش رو با 540 بیاره شک نکنید طوفان برف رو خواهیم داشت تو شمالشرق..:شاد2::تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا