• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
فکر کنم با تنظیمات شب این عکسه بد نشده باشه. البته احتیاج فراوان یه سه‌پایه هست!

02677321728913952381.jpg

اون بالا چیه؟؟ شبیه بشقاب پرندس!

روح الله تهران

کاربر ويژه
امسال تا الان مناطق غرب کشور دارای هوای نسبتا گرم داشته سال های پیش هوای مناطق غرب کشور دارای هوای بسیار سرد بود مثلا هوای امسال استان همدان تا الان دارای هوای نسبتا گرم بوده اما سالهای پیش همین منطقه هوای بسیار سرد داشته به نظر من یکی از دلایلش نداشتن پوشش برف در منطقه میباشد امیدوارم از این به بعد بارش های برف در کل کشورمون داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان قبل از اینکه بخوابم اطلاعات مقایسه رادیو سند فرودگاه مشهد با فرودگاه مهرآباد تهران واسم خیلی جالب بود ببینید

تهران:

2013010912.40754.stuve.gif

مشهد:

2013010912.40745.stuve.gif

جالبه که میزان آبهای قابل بارش و شاخص K-index فرودگاه مشهد از تهران خیلی بالاتره.

میزان آبهای قابل بارش فرودگاه مشهد به عدد 9 رسید.

دیگه واقعا شب خوش:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
با اینکه خیلی دوست دارم تهران کامل سفید شه و دعا می کنم ولی فکر نکنم فردا دوستان تهرانی رو راضی کنه...شرایط مشابه برف قبلی + ضعیف تر بودن...
شب خوش...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از خوي، سراب، اردبيل، سقز، همدان، ملاير، خرم آباد و اليگودرز گزارش برف مخابره شد.

از بندر انزلي خبر ميرسد تند بادي با سرعت 24 متر در ساعت در وزش ست.

ماهان.

کاربر ويژه
از خوي، سراب، اردبيل، سقز، همدان، ملاير، خرم آباد و اليگودرز گزارش برف مخابره شد.

طوفانی شدن دریا و وزش باد شدید نشون می‌ده جریان‌ها در حال شمالی شدن هستند. احتمالن ارتفاع موج‌ها در ساحل شمالی بسیار زیاد شده. ممکنه بارش‌ها از چیزی که پیش‌بینی شدند بیشتر باشن.

هواشناس

کاربر ويژه

هه

جات خالی امروز شرق تبریز ( اول زعفرانیه ) 33.3 متر بر ثانیه باد ثبت کرده!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هه

جات خالی امروز شرق تبریز ( اول زعفرانیه ) 33.3 متر بر ثانیه باد ثبت کرده!!

واييي

ياد اون بادهاي سوزناك تبريز مي افتم چشمام سياهي ميره دوست ندارم دوباره تجربه ش كنم تحمل سرماي تبريز براي من خيلي سخت بود.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
براي روز جمعه بارش هاي قابل توجهي در جنوب استان كرمان و شرق استان هرمزگان ديده ميشه.

استان سيستان و بلوچستان هم بارش رو تجربه خواهد كرد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا