• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد قوچان فردا احتمال برف هستش؟

:خنده1::تعجب2:

والا حاجی ما کی باشیم که نظر بدیم!!!شما خودت یه پا استادی...ولی با توجه به شناختی که من از قوچان دارم و کارنامه و عملکردهایی که از قوچان بر جای مانده؛بنظرم فردا از ابتدا بارش بصورت برف خواهد بود..کار سختیه که از ابتدا بارش ها بصورت برف باشه ولی خب قوچان مرد عمله و توانایی و جربزه انجام این مهم رو داره...:خنده1::خنده1:،بجنورد که حسابی سرد شده..فکرکنم ما هم برف داشته باشیم..

در کل فردا برای ساعاتی هم که شده قوچان برفی خواهد شد..:گل::احترام:،احتمالا سفیدپوش هم بشه..

سیبری

کاربر ويژه
:خنده1::تعجب2:

والا حاجی ما کی باشیم که نظر بدیم!!!شما خودت یه پا استادی...ولی با توجه به شناختی که من از قوچان دارم و کارنامه و عملکردهایی که از قوچان بر جای مانده؛بنظرم فردا از ابتدا بارش بصورت برف خواهد بود..کار سختیه که از ابتدا بارش ها بصورت برف باشه ولی خب قوچان مرد عمله و توانایی و جربزه انجام این مهم رو داره...:خنده1::خنده1:،بجنورد که حسابی سرد شده..فکرکنم ما هم برف داشته باشیم..

در کل فردا برف رو برای ساعاتی هم که شده قوچان برفی خواهد شد..:گل::احترام:،احتمالا سفیدپوش هم بشه..

سپاس بیکران :گل:
امیدوارم قوچان از خواب غفلت بیدار بشه و توصیف و تعریف شما رو تباه و ضایع نگرداند

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آسمان یکدست ابری و قرمزه..یاد شب قبل بارش برف آذر 82 افتادم{تاریخ دقیقش یادم نیست}..اون شب مشهد از سر شب سوز بدی داشت و آسمان کاملا قرمز بود..صبح هم که پا شدم 20سانت برف نشسته بود و مدارس هم تعطیل شد..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

انشاالله حاجی جان..امیدوارم قوچان مردانگی به خرج بده و ما رو پیش شما رو سفید کنه..:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان شرایط طبق آپدیت نقشه های واقعی مطلوب به امید تا لحظاتی دیگه با یک چکیده جزیی از تحلیل آخرین آپدیت ساعت 10 شب نقشه های هواشناسی سایت بروز میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خراسان رضوی و شهر مشهد در انتظار باران و برف

50.gif

تاریخ : پنجشنبه پانزدهم اسفند 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

51 نظر

آپدیت : شنبه 17 اسفند 1392ساعت 00:45

با یاد باد خاطره برف 17 اسفند 1391 با آپدیت جدید سایت در خدمت شما عزیزان هستم.

اما بپردازیم به بررسی آخرین آپدیت نقشه های واقعی. در نقشه زیر که مربوط میشه به آپدیت ساعت 22:00 نقشه های سینوپتیکی امشب ، بخوبی محور تراف آسیای میانه که تا بخشهایی از دریای کاسپین امتداد یافته دیده میشه که بصورت همزمان در تراز 700 میلی بار در ناحیه شمال شرق ایران مملو از رطوبت بین 80 الی 100 درصد میباشد. در این پلات شما همچنین می توانید ابرهای با دمای قله نسبتا مناسب و مستعد بارش رو ملاحظه فرمایید:

7bt4dhm3njba7sa3g0.png

در نقشه بعدی به خوبی شدت یافتن جریانات شمالی در جت استریم سطح زمین از عرضهای بالای جغرافیایی به سمت دریای کاسپین و نواحی شمالی خراسان رضوی و شمالی دیده میشود که این پدیده منجر به تامین شدن رطوبت مورد نیاز بارش در سطح زمین میگردد. علاوه بر این همانطوریکه در نقشه علامتگذاری شده آبهای قابل بارش بسیار مطلوبی در سواحل دریا و همچنان در امتدا مرزهای شمالی خراسان به چشم میخورد.در این نقشه هسته های واگرایی در تراز 300 میلی بار جو دیده میشود که میشه از این نقاط به عنوان هسته های اولیه آغاز بارش یاد کرد.
توضیح اینکه در هنگام وقوع پدیده بارش علاوه بر گذر تراف ، تاوایی مثبت، رطوبت و فراهم بودن شرایط صعود، باید در سطح زمین جریانات همگرا شده و در ترازهای بالای جو واگرایی رخ دهد.

ksupnqciq9t7x19ljmn4.png

در پلات بعدی گستره نفوذ ابرهای ارتفاع پایین LLC که در غالب نقاط نیمه شمالی کشور گسترش یافته اند بوضوح دیده میشود که بصورت همزمان با نفوذ سامانه پرفشار از سمت شمال غرب دریای کاسپین با آغاز افت محسوس دما و افزایش یافتن سرعت باد، بارشها در سواحل دریای کاسپین آغاز شده و سپس به سمت شمال شرق ایران منتقل خواهد شد.

uqv3kb5wcq5rah8386s7.png

[FONT=Vazir,times,serif]اندکی صبر سحر نزدیک است..........

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر در آپدبت جدید سهم خراسان شمالی و شهر بجنورد هم از این سامانه افزایش پیدا کرد و در نقشه های واقعی بارشها تا دروازه بجنورد هم گسترش پیدا کرده اند و بزودی محمد عزیز خبر آغاز بارشها رو باید برای ما مخابره کنه

سیبری

کاربر ويژه
خدایا شکرت خدایا شکرت
خدا صدای کشاورزان دل شکسته خراسان راشنید
قوچان داره با شدت مناسب بارون میاد
بعد از مدتها آهنگ لذت بخش صدای خوردن قطرات بارون رو به کانل کولر شنیدم
شدت بارش مناسبه خدایا شکرت

سیبری

کاربر ويژه
تقویم تاریخ

امروز در تقویم کشور اولین سالگشت برف سنگین 17 اسفند 91 هستش ، یاد و نامش گرامی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بجنورد هم هم اکنون بارانی است و از این بابت بشدت خوش حالم..خدایا شکرت..:شاد2::شاد2::شاد2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه آپدیت جدید جی اف اس به فوق العادگی آپدیت بامداد امروز نیست ولی باز هم خدا را شکر

oawtf4ijq62z093pygt.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا