• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
خدارو شکر چه بارون شدید داره میاد
خوب شد امرو باز بارونی رفتم مدرسه و گرنه خیس اب شده بودم
انشالله امشب برف شدیدی میاد

samann

کاربر ويژه
اينو بايد گفت كه وقت در كوير برف ببارد نتيجش چيزي جز اين ناهنجاري نيست. اميدوارم ديگه همچين روزهايي تكرار نشه. نيمه جنوبي واقعيتش يه چيزه نيمه شمالي يك چيز!!!

rahsazan

کاربر ويژه
اينو بايد گفت كه وقت در كوير برف ببارد نتيجش چيزي جز اين ناهنجاري نيست. اميدوارم ديگه همچين روزهايي تكرار نشه. نيمه جنوبي واقعيتش يه چيزه نيمه شمالي يك چيز!!!
مهر امسال باغچه ها رو گل کاشتم، اولین سالی بود که هر هفته باغچه ها رو تو زمستون آبیاری کردم و فقط همینو بگم که متاسفانه مجبور شدم برم کلی گل بخرم چون همشون از سرما و خشکی هوا خشک شده بودن:ناراحت:

samann

کاربر ويژه
مهر امسال باغچه ها رو گل کاشتم، اولین سالی بود که هر هفته باغچه ها رو تو زمستون آبیاری کردم و فقط همینو بگم که متاسفانه مجبور شدم برم کلی گل بخرم چون همشون از سرما و خشکی هوا خشک شده بودن:ناراحت:

همين بلا سر باغچه بيچاره منم امد. خاكش خشكه خشكه. همش بايد اب بدم
يعني سابقه نداشته مشهد!!! لعنت بر اين سه ماهه. جولان پرفشارها چه بلايي بر سر ما آورد و چه منفعتي براي نيمه جنوبي داشت. فكرشم آزارم ميده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اميدوارم آپديت جديد جي اف اس مشابه آپديت ساعت 2 بامدادش باشه اصلن با آپديت صبح حال نكردم به خاطر اينكه جنب حاره اي يك مقدار ضعيف شده بارش هاي منطقه ما هم ضعيف شده حالا بايد ديد اين جنب حاره اي تقويت خواهد شد يا كه باز ماجراي ضد حال هاي امسال تكرار ميشه

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 17/12/1392
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و مدلهای هواشناسی نشان دهنده استقرار سامانه بارشی بر روی استان است که پیامد آن ابرناکی توام با بارش ، کاهش دما گاهی با وزش باد نسبتا شدید بویژه در نیمه شمالی استان خواهد بود.از روز یکشنبه بتدریج با خروج سامانه بارشی جوی پایدار همراه با کاهش ابرناکی پیش بینی می شود. بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 17/12/1392 ( از ساعت 00 تا 24 )
یکشنبه 18/12/1392( از ساعت 00 تا 24 )
دوشنبه 19/12/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات با بارش باران (در ارتفاعات برف وباران) ومه آلودنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در برخی نقاط با بارش برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابرصاف تا قسمتی ابری همراه با غبار یا مه صبحگاهی گاهی وزش باد نسبتا شدید
نواحی مرکزی
نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات با بارش باران (اواخر وقت برف و باران)ومه آلودنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در برخی نقاط با بارش باران و برف ومه آلود بتدریج کاهش ابرصاف تا کمی ابری همراه با غبار یا مه صبحگاهی در نواحی شرقی گاهی وزش باد نسبتا شدید
نواحی جنوبی
نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط بارش پراکنده واحتمال رعد برق و مه آلودنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط رگبار باران واحتمال رعد برق (در ارتفاعات برف وباران) و مه آلود بتدریج کاهش ابرصاف تا کمی ابری همراه با غبار یا مه صبحگاهی در برخی نقاط گاهی وزش باد نسبتا شدید
شهرستانمشهد
نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات با بارش باران (اواخر وقت برف و باران)ومه آلودنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات با بارش برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابرصاف تا کمی ابری همراه با غبار یا مه صبحگاهی در برخی ساعات گاهی وزش باد نسبتا شدید
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
7
11
1
8
1-
13

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 1 درجه سانتیگراد خنکترین و تایباد با حداکثر دمای 25 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 7 و 19 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی ازایستگاه هواشناسی قوچان و به مقدار 1/3 میلیمتر گزارش شده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

samann

کاربر ويژه
اميدوارم آپديت جديد جي اف اس مشابه آپديت ساعت 2 بامدادش باشه اصلن با آپديت صبح حال نكردم به خاطر اينكه جنب حاره اي يك مقدار ضعيف شده بارش هاي منطقه ما هم ضعيف شده حالا بايد ديد اين جنب حاره اي تقويت خواهد شد يا كه باز ماجراي ضد حال هاي امسال تكرار ميشه
كلا قضيه امسال اينجوري بود كه يه مقدار عرضهاي جغرافيايي به دليل نحوه قرار گيري پرفشارها جابه جا شد. يعني كم بارشي تركمنستان شيفت پيدا كرد رو شمال شرق و بارشهاي نيمه شمالي شيفت كرد به نيمه جنوبي/ پرفشار جنب حاره اي هم شيفت كرد به سمت استوا!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خدا را شكر دماي ناحيه nino 3.4 باز هم با افزايش مواجه شد كه اين تاثير خوبي بر روي جنب حاره اي خواهد داشت و موجب تقويتش ميشه حالا بايد ديد جی اف اس چه خواهد كرد!

samann

کاربر ويژه
اگر انسو مثبت شود و نوسان اطلس شمالي هم كه مثبته و نوسان قطبي هم كه از چند روز پيش يكهو تغيير فاز داده و داره مثبت ميشه مثبت بشن. كلا هر سه شاخص مثبت قوي بشه. حتي ميشه اميد داشت كه مشهد نرمال سالشو كسب كنه!!!!!!!!!!!
اما اين خيلي شرايط خاصيه و احتمالش در حد 5 درصده!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
hfpag055quq5ql2ie3d.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تغییرات آنومالی تراز 500 میلی بار بر اساس سه مدل جی اف اس- ecmwf و هواشناسی کانادا

که میشه دلیل کاهش بارشها توسط مدل جی اف اس رو در این مدل بوضوح مشاهده کرد:

9twpkworc333n6jdze6.png

seyyedalireza

مدیر موقت
حله ما هم بارش دوباره شروع شد ولی فکر کنم جهت باد عوض شده چون بارون دیگه روی پنجرمون نمیریزه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا