• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذشته است به آن می خندم!
:ناراحت:

روستاهای فاجعه زده قوچان در آستانه بهار 93

اینجا روستاهای یزد ، سمنان و کویر مرکزی ایران نیست اینجا زمینهای خشک و تشنه روستای بیگ نظر قوچان هستش ( من با دیدن چنین صحنه ای بی اختیار اشک ریختم!)
نه چیزی کشت شده ، نه چیزی روییده و نه چیزی برداشت خواهد شد

کشاورزی شمالشرق نابود شد

6qbmyrhsx2hqk8v9sev.jpg

الان وضع بیابان های بزرگ دنیا هم بدتر شمالشرق نیست.:تعجب2::تعجب2::ناراحت::ناراحت::ناراحت:

samann

کاربر ويژه
نمیخوام فاز منفی بدما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما به این موج زیاد خوشبین نیستم ....چرا؟؟؟؟
به دو دلیل..سوی جریانات به سمت مشهد نیست. جریانات غربی شرقی است نه جنوب غربی شمال شرقی!!!
و به طور کلی از اون موجهای مشهدی نیست.... از اون موجاست که انرژیش متاسفانه در درجه اول در غرب و در درجه بعد اون سمت بینالود خالی میشه و بعد سیستم به جنوب مشهد شیفت پیدا میکنه/

بالاخره پيداش كردم اين كامنتمو :خنده1: اينو زماني زدم كه همه داشتين با اون آپديتهاي خوب حال ميكردين

بسه ديگه دلم گرفت . يكم اميدوار باشين. از فردا اپديتها بهتر ميشن. اينو بهش ايمان داشته باشين تا اوضاع بهتر بشه. و هيچ وقت اينو يادتون نره زمانيكه فك ميكنين كه ديگه دنيا داره خراب ميشه همون زمانيه كه اون بالايي حواسش هست مياد و اوضاع رو درست ميكنه

seyyedalireza

مدیر موقت
جریان خیلی قشنگ بود اول همه میگفتن مشهد در پاییز خوبه که نضد بعد گفتن دی ماه اونم که هیچی بعد همه اومدن گفتن که دیگه مشهد در بهمن بارش خوبی داره اووونم هیچی
اخرش همه اومدن گفتن مشهد در اسفند میترکونه دیگه اینو کجای قلبم بزارم
میخواستم بگم که تا اون بالایی نخواد هم هیچی نمشه پس به همون بالایی امیدوار باشید و کار خودتون رو مثل قبل انجام بدید
چون کل حال هواشناسی به مین اپ های ضعیفو قویش هست وگرنه اگه همه چی مشخص بود که دیگه انجمنو نقشه او این طور چیزا نبود پس مطمئن باشید بازی 90 دقیقه هستش وما هنوز دقیقه 89 هستیم
کو تااااااااااااااااااا دقیقه نود

• :خنده1:

samann

کاربر ويژه

اتفاقن واسه ما جریانات مداری باشه بهتره!!!

میخواستم یک سوال بپرسم
در چه صورتی این بلاک از روی مشهد برداشته میشه؟

زمانيكه اين پرفشارهاي شمالي دست از سر مشهد بيچاره بردارن
حتمن ميخواي بپرسي كي اونا دست بر ميدارن؟ زمانيكه پرفشار جنب حاره اي بياد بالاتر.
فك كردي دليل پربارشي نيمه غربي امسال چي بود همين پرفشارهاي خاك بر سر روي منطقه ما. اگه اينا يكم بالاتر بودن نه غرب اينقدر پربارش ميشد كه بتركه نه ما اينقدر كم بارش.

بالاخره پيداش كردم اين كامنتمو :خنده1: اينو زماني زدم كه همه داشتين با اون آپديتهاي خوب حال ميكردين

بسه ديگه دلم گرفت . يكم اميدوار باشين. از فردا اپديتها بهتر ميشن. اينو بهش ايمان داشته باشين تا اوضاع بهتر بشه. و هيچ وقت اينو يادتون نره زمانيكه فك ميكنين كه ديگه دنيا داره خراب ميشه همون زمانيه كه اون بالايي حواسش هست مياد و اوضاع رو درست ميكنه
سامان جان این پیامت برا اون موج اوایل فوریه نبود که برف کمی اومد

samann

کاربر ويژه
نه درسته ولی نمیدونم چرا یاد اون موقع افتاد فکر کنم اونموقع هم شرایط مشابهی داشت سیستم

بله متاسفانه اين الگو به كرات اتفاق افتاده امسال و ديگه تكراري شده.
ديگه آلر‍ژي پيدا كردم نسبت به اين الگوي مضخرف باز هم ميگم اي بخشكي زاگرس:خنده1: البته اين شوخيه اما دوستان فك ميكنن منظور من اينه كه چون زاگرس اينقدر پربارشه من ميگم شمال شرق كم بارش ميشه. هيچ پربارشي بي دليل نيست. زماني يه سيستم بيش از اندازه در يك منطقه فعاليت ميكنه كه منطقه ديگه بلاك باشه. اگر شمال شرق بلاك نبود كه اونجا اينقدر نميباريد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آسمان بجنورد هم اکنون تماما ابری و سیاه شده..آسمان پوشیده شده از ابرهای استراتوسی..وزش باد شدیدی هم داره میوزه..بطوری که مجبور شدم تمام در و پنجره ها رو ببندم..

آیا موج فراتر از انتظار در شمالشرق عمل خواهد کرد؟؟؟!!!!:ناراحت:

راستی نیروی دریایی از ابتدا برای بجنورد خوب آبدیت میکنه ولی خب میترسم که پیش بینیش محقق نشه..آخه هم ای سی ام و هم جی اف اس بارش قابلی واسه بجنورد پیش بینی نکردن..دو به یکه..

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بازهم دماي ناحيه nino 3.4 سقوطي خيره كننده داشت و به 0.621 - رسيد كه بازهم باعث تضعيف جنب حاره اي ميشه و اين يعني فاتحه واسه شمال شرق!
حالا من اميدوارم كه حداقل باعث تغيير در تمام الگوها بشه!
چيزي كه جالبه زمستون امسال درست قبل از بارش هاي شمال شرق دماي ناحيه nino 3.4 سقوط ميكنه و عملن بارش ها نابود ميشه! اين الگو بارها امسال تكرار شد و واقعن درك نميكنم چرا اين بدشانسي درست قبل از بارش هاي شمال شرق واسمون اتفاق ميفته! اتفاقن در پاييز بايد كاهش دما در ناحيه nino 3.4 اتفاق بيفته تا بارش ها در شمال شرق تقويت بشه كه چند بار درست قبل از بارش هاي شمال شرق عكسش اتفاق افتاد! حالا باز بگين اونجا بباره اينجا نميباره! بايد علت را در جاي ديگه جستجو كنيم!
در واقع تغييرات دمايي در ناحيه nino باعث تغيير الگوهاي جوي در سرتاسر دنيا ميشه!

samann

کاربر ويژه
بازهم دماي ناحيه nino 3.4 سقوطي خيره كننده داشت و به 0.621 - رسيد كه بازهم باعث تضعيف جنب حاره اي ميشه و اين يعني فاتحه واسه شمال شرق!
حالا من اميدوارم كه حداقل باعث تغيير در تمام الگوها بشه!
چيزي كه جالبه زمستون امسال درست قبل از بارش هاي شمال شرق دماي ناحيه nino 3.4 سقوط ميكنه و عملن بارش ها نابود ميشه! اين الگو بارها امسال تكرار شد و واقعن درك نميكنم چرا اين بدشانسي درست قبل از بارش هاي شمال شرق واسمون اتفاق ميفته! اتفاقن در پاييز بايد كاهش دما در ناحيه nino 3.4 اتفاق بيفته تا بارش ها در شمال شرق تقويت بشه كه چند بار درست قبل از بارش هاي شمال شرق عكسش اتفاق افتاد! حالا باز بگين اونجا بباره اينجا نميباره! بايد علت را در جاي ديگه جستجو كنيم!
در واقع تغييرات دمايي در ناحيه nino باعث تغيير الگوهاي جوي در سرتاسر دنيا ميشه!
ببین چیزی به عنوان تضعیف جنب حاره ای وجود نداره. مکان پرفشار جنب حاره ای تغییر میکنه .
اون چیزی که شما میگی انتقال جنب حاره ای به عرضهای پایین تره.
در ثانی در سال 90 هم enso منفی بود اما بهترین سال ما از هر لحاظ بود پس به اون یک شاخص به تنهایی مرتبط نیست.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ببین چیزی به عنوان تضعیف جنب حاره ای وجود نداره. مکان پرفشار جنب حاره ای تغییر میکنه .
اون چیزی که شما میگی انتقال جنب حاره ای به عرضهای پایین تره.
در ثانی در سال 90 هم enso منفی بود اما بهترین سال ما از هر لحاظ بود پس به اون یک شاخص به تنهایی مرتبط نیست.

وقتي ميره پايين تر خوب به اين معني هست كه تو منطقه ما تضعيف ميشه حالا شما بگو جا به جا ميشه من ميگم تضعيف!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا