• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
احتمال بارش برف و باران، وزش باد شدید و آبگرفتگی معابر خراسان‌رضوی

» سرویس: استان ها - خراسان رضوي
کد خبر: 92122013454
سه‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ -

هواشناسی خراسان‌رضوی از احتمال بارش برف و باران، وزش باد شدید و آبگرفتگی معابر طی روزهای آتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه‌ی خراسان، بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی نشان‌دهنده‌ی نفوذ و گسترش سامانه‌ی ناپایدار جوی از نواحی غرب و جنوب‌غربی کشور بر روی خراسان‌رضوی است.

محاسبات نشان می‌دهد این سامانه از فردا(چهارشنبه) بتدریج فعالیت خود را بر روی استان آغاز می‌کند که سبب افزایش ابرناکی، بارش باران و برف، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید هم‌چنین کاهش نسبی دما در سطح استان می‌شود.

بنابر اعلام هواشناسی خراسان‌رضوی آغاز بارش‌ها از نواحی غرب و جنوب غربی استان از چهارشنبه و به شکل رگبار پراکنده باران توأم با وزش باد نسبتاً شدید پیش‌بینی می‌‎شود که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته‌ی جاری بارش شدید باران توأم با رعد و برق(با احتمال بارش تگرگ) و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در همه‌ی سطح استان خصوصاً نیمه‌ی جنوبی سبب آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها می‌شود.

گزارش هواشناسی خراسان‌رضوی می‌افزاید در بعدازظهر جمعه با نفوذ شاخه‌ی شمالی این سیستم بارندگی در نیمه‌ی شمالی بویژه نوار شمالی به شکل برف آب است و طی فعالیت این سیستم، وزش باد در سطح استان نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

هم‌چنین احتمال اختلال در سیستم حمل و نقل استان، به علت تشکیل مه(در محورهای کوهستانی)، وزش باد، کولاک برف و باران و کاهش دید وجود دارد و با توجه به فعال بودن سیستم اطلاعات تکمیلی و تغییرات احتمالی در اطلاعیه‌های بعدی اعلام می‌شود.​

aliwinter

Banned
کلا بهار چی میشه؟ ازون نطریه های امیر کوروشی میخوام کلا همه چیزو یهو میگه؛ خوشم میاد :خنده1:
یعنی از الان بیخیال سال بعد بشیم.......پاییز زمستونش همه میگن خوب نیست.
دیوانه شدیم اینقدر نطریه های مختلف شندیم دیدیم.هه هه:خنده1:

132 ساعت اینده
14031700_2_1112.gif

با این نقشه مشهد ممکنه هیچی نیاد ممکنه 20تا هم بیاد هیچی معلوم نیست

seyyedalireza

مدیر موقت
ببینیم این هواشناسی استان چی میگه من واقعا بهشون اعتقاد دارن هر وقت که اخبار خراسان هواشناسی رو میگه
دقیقا و مو به مو اون پیشبینی انجام میشه

• :شاد:

• :خنده1:
فقط من یک بار یادمه که اشتباه پیشبینی کرد

seyyedalireza

مدیر موقت
واقعا هیچی معلوم نیت
یک اپدیت خوب میشه بعدی خراب
باید ببینیم سامانه با مشهد چی کار میکنه

aliwinter

Banned
ببینیم این هواشناسی استان چی میگه من واقعا بهشون اعتقاد دارن هر وقت که اخبار خراسان هواشناسی رو میگه
دقیقا و مو به مو اون پیشبینی انجام میشه

• :شاد:

• :خنده1:
فقط من یک بار یادمه که اشتباه پیشبینی کرد

اره منم به پیش بینی کارشناسای استان(گیلان یا..) برای پیش بینی دو روز اعتقاد راسخ دارم خیلی دقیق
پیش بینی میکنن.خدایییییی دمشون گرم

aliwinter

Banned
دکتر بهزاد اقا محمود دیگه نمیاین؟کسی خبر نداره
,یاد ش بخیر میخواست برف سنگین بیاد چقدر قبلش برقمون رفت درختمون کج شد .....هیییی
چقدر من روی سقف بودم...چقدربرف دیدم:64:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Solar Update / Moderate Activity Continues
Good morning. Below is an updated image of the visible solar disk on Tuesday. Solar activity remained at moderate levels during the past 24 hours thanks to a pair of M-Class flares observed around sunspot 1996, and one low level M-Class flare detected around sunspot 2002. The largest of these events was an M3.5 flare at 03:50 UTC centered around region 1996. A noteworthy coronal mass ejection (CME) was not associated with this event when viewing the latest LASCO imagery. Region 1996 continues to rotate closer toward the west limb and is no longer in a good geoeffective position. Region 2002 on the other hand is now moving into a better Earth directed position. Each region will remain a threat for M-Class solar flares today. All other visible regions are currently stable. A potential active region located beyond the northeast limb, the source of a strong farsided flare on March 5th, will begin to rotate into view during the next 24-48 hours. Stay tuned to SolarHam.com for the latest information.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Forecast
The report was made 26 minutes ago, at 17:18 UTC
Forecast valid from 11 at 18 UTC to 12 at 24 UTC
Wind 04 m/s from north/northwest
Few clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 11 at 20 UTC to 11 at 24 UTC
Wind 09 m/s from north/northwest
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Overcast at a height of 2743 m
Becoming
from 12 at 00 UTC to 12 at 02 UTC
Wind 07 m/s from north/northwest
Few clouds at a height of 1067 m
Scattered clouds at a height of 2743m
From 12 at 0900 UTC
Wind 04 m/s from east/southeast
Becoming
from 12 at 12 UTC to 12 at 14 UTC
Wind 07 m/s from east/southeast
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 2743 m
light rain showers

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا