• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مدلها تا 78 ساعت اینده آپدیت شدند ولی در عین ناباوری تا اون زمان شاید بارش به زور تا حد چند دهم میلیمتر رو برای مشهد در نظر گرفته اند!!!!!!!!!!!!!!!

غیر قابل باوره روند آپدیتها و عدم ریزش باران در مشهد!!!!!!
در عوض فردا صبح به بعد سرعت باد در مشهد و بخصوص منطقه نوار مرزی به شدت قابل توجه خواهد بود!!!!

در منطقه سرخس سرعت باد بالغ بر عددی بیشتر از 40 گره دریایی خواهد بود.

امیرمحسن عزیز فکر میکنم کار اون دو تا پرفشار مزاحم هست که با ایجاد شیب فشاری و وزش باد شدید، باعث از هم پاشیده شدن سیستم میشه.

felan123

New member
این فورکا خدا کنه درست باشه

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز فکر میکنم کار اون دو تا پرفشار مزاحم هست که با ایجاد شیب فشاری و وزش باد شدید، باعث از هم پاشیده شدن سیستم میشه.

آرش جان

این نقشه وزش باد به گره دریایی و فشار سطح دریا برای فردا صبح هست و چشم سامانه کم فشار روی منطقه ما هست و اثری هم از پرفشار و زبانه های اون نیست!!!!!!!!

به همین خاطر هست که میگم نقشه ها غیر قابل باور هستند!!!!!!!!!!!!!!!

xpnc0jeuqktjgkv3mxwi.jpg

اینهم آنومالی تراز 500 میلی بار برای فردا صبح به سمت ظهر!!!!!!!!!!!!!

ladcbe3qq51wjkqb24li.jpg

واقعا همه چیز شگفته انگیزه و عجیبه!!!!!!!!!!!!!

aliasgar57

کاربر ويژه
مدلها تا 78 ساعت اینده آپدیت شدند ولی در عین ناباوری تا اون زمان شاید بارش به زور تا حد چند دهم میلیمتر رو برای مشهد در نظر گرفته اند!!!!!!!!!!!!!!!

غیر قابل باوره روند آپدیتها و عدم ریزش باران در مشهد!!!!!!
در عوض فردا صبح به بعد سرعت باد در مشهد و بخصوص منطقه نوار مرزی به شدت قابل توجه خواهد بود!!!!

در منطقه سرخس سرعت باد بالغ بر عددی بیشتر از 40 گره دریایی خواهد بود.

خوب امیر جان با این پیش بینی باور نکردنی من باید باغچه حیاطمونو برم آبیاری کنم - با خودم گفتم از فردا هوا بارونی باغچه رو آب نداده بودم.
در هر حال هر چه خواست خدا باشد ما هم راضی به رضای او هستیم حتما حکمتی در کارش هست.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سید علی رضا کجایی؟؟اونجا کاخک گناباد بود!!!:خنده1:

بجنورد هم اکنون آسمان تمام ابریه و وزش باد نسبتا شدیدی هم میوزه..هنوز سر حرفم هستم..بجنورد و قوچان بارش خوبی خواهند داشت...:ایرانجمن::4شنبه سوری:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی کاملا درست و دقیقه و حتی شاید فردا خیلی بیشتر از اونچیزیکه نروژ برآورد کرده در منطقه شما محقق بشه دوست من . نگران نباش و لذت ببر:گل:

نیروی دریایی فردا صبح زود

jujg5g7mfr3hvbbgo35c.png

این فورکا خدا کنه درست باشه

meteogram.php

aliasgar57

کاربر ويژه
پیش بینی کاملا درست و دقیقه و حتی شاید فردا خیلی بیشتر از اونچیزیکه نروژ برآورد کرده در منطقه شما محقق بشه دوست من . نگران نباش و لذت ببر:گل:

نیروی دریایی فردا صبح زود

jujg5g7mfr3hvbbgo35c.png

انشاءالله که محقق بشه - چون سمنان هم از مناطقی است که با بحران مواجه است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز مشهدی

از اواخر وقت پنجشنبه شب تا پایان روز جمعه شهر مشهد شانس وقوع رگبار و رعد و برق رو داره که بنظرم تا اینجا مطابق با نقشه های نیروی دریایی بارش اون چیزی که جی اف اس برآورد که خیلی بیشتر خواهد بود.

اگه نقشه این لحظه محقق بشه!

دور بعدی بارش شهر مشهد روز یکشنبه هم با رگبار و رعد و برق خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهترین بارش مشهد در یازه زمانی بین بامداد تا ظهر روز یکشنبه خواهد بود.

syv1sytpa94wuw2vnrlf.jpg

پس جمعه صبح و یکشنبه صبح رو دوستان یادشون باشه

felan123

New member
وضع سمنان درست شه شمال شرق هم وضع ش کمی بهتر میشه این از چیزی که میدونم
خدا کنه شمال شرق تو بهار کمبود بارش جبران شه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارش های بجنورد هم تو آبدیت جدید نیروی دریایی به صدها کیلومتر بالاتر انتقال یافت!!!!البته تراز 700اش بشدت برای بجنورد خوبه..با این وجود من باز هم برای بجنورد بارش خوبی رو میبینم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درصد وقوع این فریم برای مشهد مطابق با مدل نیروی دریایی خیلی بالاست شک نکنید که جی اف اس بنظرم خطا داره اونهم خیلی زیاد!

50gvt0arv2o3dx3kzuy3.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این مدل یعنی نیروی دریایی از اواخر پنجشنبه تا غروب جمعه در سه تا فریم 6 ساعته ولی بصورت on/off یعنی بارش در حالیکه قطع وصل میشه بارش در مشهد در نظر گرفته

اینهم حدود ساعت 3 بعدازظهر روز جمعه به وقت محلی

t8qok2qkqsqk4j9kyssk.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مگه من میذارم این ابرها همینطوریه بی خاصیت از مشهد عبور کنند. میخوام ببارن پس حتما خواهند بارید. هیچ نیرویی قدرت رویارویی با اراده انسان رو نداره البته اگه خدا هم مقدر کنه که اول از همه است

demupube.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی

آرش جان

این نقشه وزش باد به گره دریایی و فشار سطح دریا برای فردا صبح هست و چشم سامانه کم فشار روی منطقه ما هست و اثری هم از پرفشار و زبانه های اون نیست!!!!!!!!

به همین خاطر هست که میگم نقشه ها غیر قابل باور هستند!!!!!!!!!!!!!!!

xpnc0jeuqktjgkv3mxwi.jpg

اینهم آنومالی تراز 500 میلی بار برای فردا صبح به سمت ظهر!!!!!!!!!!!!!

ladcbe3qq51wjkqb24li.jpg

واقعا همه چیز شگفته انگیزه و عجیبه!!!!!!!!!!!!!

خوب محسن جان کاملا درست پیشبینی کرده، حرکت کمفشار پاد ساعتگرد هست و پرفشار روی افغانستان ساعتگرد، در نتیجه بین دو سیستم که اینقدر به هم نزدیک هستند تنش فشاری بوجود میاد و سرعت باد بالا میره.

روی شرق کرمان و شمال سیستان و بلوچستان هم وضعیت به همین شکل هست البته با شدت کمتر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا