• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
محمد من فورکا الان برام قطع شده
ولی حدس خودم اینه که
شهری از زاگرس شرقی و یا استان اصفهان باشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خیلی نزدیک شدی..ولی اونایی هم که گفتی نیست..

فریدونشهر هم پس ساعتی آرامش مجددا برف با دمای صفر و دید افقی 800متر گزارش کرده..امسال واقعا سال اصفهانی های عزیز بوده...

samann

کاربر ويژه
دوستان عزیز مشهدی

از اواخر وقت پنجشنبه شب تا پایان روز جمعه شهر مشهد شانس وقوع رگبار و رعد و برق رو داره که بنظرم تا اینجا مطابق با نقشه های نیروی دریایی بارش اون چیزی که جی اف اس برآورد که خیلی بیشتر خواهد بود.

اگه نقشه این لحظه محقق بشه!

دور بعدی بارش شهر مشهد روز یکشنبه هم با رگبار و رعد و برق خواهد بود.

محسن جان من از همون اول هم به اين موج منحوس غربي كه باعث بارشهاي شديد در غرب ميشد واسه مشهد اعتقادي نداشتم/ به نظر من اينگونه موجها پسموندشون(به اصطلاح من) به مشهد ميرسه و واسه مشهد جز كثافت و گردوخاك چيزي نداره. اما به اميد خدا انشالله موج روز يكشنبه تقويت ميشه و بارشهاش بهتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حاج محسن از قوچان بارش شدید باران رو گزارش کردند. دیدین گفتم جی اف اس خطا داره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سمت شرق بجنورد بشدت بارونیه..آخه کوها اصلا دیده نمیشه..فکرکنم بارش های شدیدتری در انتظار قوچان و شیروان و فاروج باشه..اسفراین هم بارش گزارش کرده..

samann

کاربر ويژه
این صحبت شما یعنی کلا بحث فشار هوا در هواشناسی تعطیل هست! این چه تحلیلی هست که شما میکنید؟ یک مرکز پرفشار میتونه هم تغییر مکان بده و هم تغییر فشار، مگر تابستان یادتون رفته که علی رقم وجود مرکز پرفشار روی عربستان، بخاطر کم شدن ارتفاع و تضعیف این مرکز، هوای گرم و مرطوب زیر که در سیستم های کمفشار سطحی محبوس هست اجازه صعود پیدا میکنه و وسط بیابون های عربستان رگبار و رعد وبرق اتفاق میوفته؟!
یا در زمستان ها مرکز پرفشار جنب حاره ای علی رقم حرکت به عرض های پائینتر، هنوز حضور داره و باعث بارش های نافع روی کشور ما میشه، به همین دلیل بود که من در چند پست قبلی به بارش خوب روی هند اشاره کردم چون این وقت از سال باید اون منطقه تحت تاثیر پرفشار جنب حاره ای باشه و عملا بارشی نخواهند داشت و هوای سرد و خشک رشته کوه هیمالیا روی شبه قاره هند مستقر میشه.

لطفا مستدل و علمی پست ارسال کنید چون دارید در یک تاپیک علمی فعالیت میکنید.

ببخشيد شما خودت سواد هواشناسيت در چه حده؟؟
جهت اطلاعت::
برروی هریک از 5 حوضهء آرام شمالی-جنوبی،اطلس شمالی- جنوب،و اقیانوس هند سلول‏های پرفشار تقریبا دائمی قرار دارند که از صعود تودهء هوا و ریزش‏های جدّی جلوگیری می‏کنند.این سلول‏ها دارای حدشمالی-جنوبی هستند و مراکز بهء قطر 3200 کیلومتر را بوجود می‏آورد.برروی عرض‏های 30 درجه مستقر می‏شوند و نام آن مکان‏ را به خود اختصاص می‏دهند.
نظیر پرفشار جنب حاره برروی عرض 3 درجه و پرفشار آزور برروی‏ اقیانوس اطلس،سلولهای مزبور براثر گردش عمومی جو،محور پرفشار جنب حاره بهءصورت نرمال استانداردهای اقلیمی به تبعیّت از تغییرات زاویه تابش در تابستان برروی ایران بهء سمت عرض‏های 38 درجه و در زمستان برروی عرض‏های 14 درجه قرار می‏گیرد. خصوصیات کمّی آن دارای حدّشمالی،شرقی،غربی،و جنوبی‏ است.(منظور گسترش شمالی‏ترین عرض برروی ایران و حد شرقی‏ یعنی گسترش شرقی‏ ترین طول جغرافیایی است که با نزول دینامیکی‏ تودهء هوا همراه است).در حاشیهء شرقی پرفشارهای جنب حاره جریانات‏ نزولی و در حاشیهء غربی آن‏ها جریانات صعودی غلبه دارد.بخش‏ شرقی آن نسبت‏ بهء بخش غربی خشک‏تر است.وجود زبانه‏ های‏ کم‏ فشار در بخش غربی و صعود توده‏ های هوا ریزشهای جوی بیشتری‏ را به همراه دارد

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:

0fqkldueu63930xnf3.jpg

samann

کاربر ويژه
خيلي جالبه ادعاي بعضي از اين كاربرا:تعجب2:
هم اكنون ريزش باران رگباري در منطقه مركزي شهر

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا سرعت وزش باد افزایش پیدا کرد و چند قطره هم بارون اومد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد هم باد شدیدی میوزه..همچنان سمت شرق بجنورد بارون خوبی میاد..هوا خیلی ملس شده..فکرکنم ما هم بارش خوبی داشته باشیم..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اوه اوه..کوهرنگ تگرگ گزارش کرده!!!فکرکنم تا الان بیش از 120میل بارش داشته..

وضع هوای کوهرنگ

هوای حاضر ساعت: 16:47
پیش بینی 3 روز آینده

D_35_XL.png
۵° c
تگرگ

جهت باد: جنوب غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | چهارشنبه 21 اسفند

سرعت باد: ۱۰ متر بر ثانیه, ۳۶ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۷۵

دید افقی: ۳۰۰۰متر