• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه

خوب علی جان خدا را هزار مرتبه شکر....:شاد2:

عکس و فیلم یادت نره...

در ضمن یه سری هم به نظرات وبلاگ بزن.....البته اگه جرات داشتی......
:خنده2:

بی شوخی باید به استحضارت برسونم که اگر تا امشب یا فردا صبح در تبریز کمتر از 10 سانتی متر بباره وبلاگ تعطیـــــــــــــــل :خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
بارش 25 سانتی برف در سنندج خبر خوشحال کننده ای هست . تا اونجا که یادمه خیلی وقت بود سنندج برف خوبی نیومده بود .:دوست:

mohamad$

کاربر ويژه
جالبه که نه تنها در تهران بلکه الموت و طالقان و قزوین هم آبعلی هم بارشی وجود نداره

سامیار جان به نظرم بیخیال سفر بشید بارشی نبوده . من خودم احتمال میدم تهران از ظهر و حتی شاید عصر بارش رخ بده و گردنه ها و مناطقی که میخواستید برید برف زیادی بیاد

بی شوخی باید به استحضارت برسونم که اگر تا امشب یا فردا صبح در تبریز کمتر از 10 سانتی متر بباره وبلاگ تعطیـــــــــــــــل :خجالت2:

علی تو امروز صبح صبحانه کله پاچه خوردی یه کم خرف شدی....:خنده2:

حزیون و چرت و پرت نگو...تا فردا 5 متر برف میاد....

بیا تو یاهو مسنجر..................................................................................

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
سامیار جان به نظرم بیخیال سفر بشید بارشی نبوده . من خودم احتمال میدم تهران از ظهر و حتی شاید عصر بارش رخ بده و گردنه ها و مناطقی که میخواستید برید برف زیادی بیاد
نه میاد تهران کلا افتاده رو دور مسخره بازی اگر خاطرات باشه هفته پیشم نظرم همین بود

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
منظورم مناطق کوهستانی مازندارانه که فکر میکنم بالای 50 سانت بیاد تهرانم که نظرم همون نظر دیروزه شاید رگباری باشه بارش تهران و در مناطق شمالی خیلی کوتاه کولاک برف اتفاق بیوفته اما در کل تهران از این توده غیر از تمیزی هوا خیر نمیبینه

ali.doosti

کاربر ويژه
بازم تهران برف نباریدومن یکی ضایه شدم:-/
بابا چی کار شهرکردید شماهااااlol
اینجا بادباسوزعجیبی شروع شده و کاهش دما نسبت به دیروز آشکارا مشخصه...
دزفول میگن بارش بارانه تا نپرسم باورنمی کنم!
تبریک به ایلامی های عزیز...عالی باریده!هسته دقیقا از اونجا رد شده و خالی هم شده گویا!

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد هنوز امید واس تهران هست...سیستم تازه از غرب رد شده و اوج فعالیتش بامداد امروز بود پس تا بعدازظهر تهران بارش داره ولی برف............

IRAJ1

کاربر ويژه
اره متاسفانه . این سیستم یا تاخیر داره یا کلا گند زده رو دامنه های جنوبی البرز .

برا ما تا الان که گند زده ،دیشب فوق العاده اعصابم خورد بود:حرص:

با این وضعیت حالی برا آدم میمونه نه والا احوالی برا آدم میمونه نه بلا ای حبیب من ای عزیز من ........:80::14:

aznavar

کاربر ويژه
الیگودرز 8 cm برف / 3.9 میلیمتر بارش

درود دوستان:گل:
اینجا که برف درستو درمونی نیومد:(( اما مث همیشه تا 5 کیلومتری شهر سفید پوش شده. عکس گرفتم میزارم. جنگل بانیم امد بهم گیر داد فک میکرد امدم شکار هرچی گفتم بابا من عاشق برفم باور نمیکرد برا برف امدم میگفت بابا الن گرگ میخوردت.. ی بساطی شد:خنده2:

نورآباد 50 سانتیمتر
الشتر 25 سانتیمتر
بروجرد هم بالای 10 تا امده
ارتفاعات 1.5 الی 2 متر برف باریده

mohamad$

کاربر ويژه
بازم تهران برف نباریدومن یکی ضایه شدم:-/
بابا چی کار شهرکردید شماهااااlol
اینجا بادباسوزعجیبی شروع شده و کاهش دما نسبت به دیروز آشکارا مشخصه...
دزفول میگن بارش بارانه تا نپرسم باورنمی کنم!
تبریک به ایلامی های عزیز...عالی باریده!هسته دقیقا از اونجا رد شده و خالی هم شده گویا!

خب شما پیشبینی اشتباه دادید برادر .

ما کاری نکردیم این سیستم ها مشکل دارن وگرنه پارسال از غرب سیستم میومد اونجا ها نمیبارید روی تهران میترکوند . از ابتدا هم مشخص بود این سیستم روی نوار غربی تاثیر خوبی داره و به شرق که میاد تضعیف میشه

ali.doosti

کاربر ويژه
ای ول سجاد...
پس زاگرس پربرف شد!دز پرآب میشه...بازم بهار طغیان زیباشو میبینم...نمیدونید چی میشه وقتی طغیان میکنه!موج میاد در حد دریا:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا