ای ول سجاد...
پس زاگرس پربرف شد!دز پرآب میشه...بازم بهار طغیان زیباشو میبینم...نمیدونید چی میشه وقتی طغیان میکنه!موج میاد در حد دریا
خب شما پیشبینی اشتباه دادید برادر .
ما کاری نکردیم این سیستم ها مشکل دارن وگرنه پارسال از غرب سیستم میومد اونجا ها نمیبارید روی تهران میترکوند . از ابتدا هم مشخص بود این سیستم روی نوار غربی تاثیر خوبی داره و به شرق که میاد تضعیف میشه[/QUOTE/]
عی بابا!
پیش بینی اشتباه کجا بود!در حد برف بازی که قرار بود بیاد!تا دیشبم نامرداهمه زده بودن برف که...نقشه هارو نگه ندیدی؟که شرق تهران اوجش بود از سمنان چه خبر که قرار بود زیر برف دفن شه؟
محمد هنوز امید واس تهران هست...سیستم تازه از غرب رد شده و اوج فعالیتش بامداد امروز بود پس تا بعدازظهر تهران بارش داره ولی برف............
اون چیزی که ما دنبالشیم فقط برفه
ای ول سجاد...
پس زاگرس پربرف شد!دز پرآب میشه...بازم بهار طغیان زیباشو میبینم...نمیدونید چی میشه وقتی طغیان میکنه!موج میاد در حد دریا
کاملا مشخصه منفی رو اشتباه زده
با توجه به اقلیم تهران میتونه الآن از 6-7 تا بعدازظهر به 0تا-1برسه؟چون تا اول شب وقت هست...این بار اگه نباره واس پیش بینیم تره هم خرد نمیکنن دیگه
خداروشکر سجاد عزیز...امسال برکتش کامل شده...واس شماهم وقت هست که ایشالا نرمال برفتونم بیاد...کوه ها اگه بی برف میموند فاجعه بودو آب رودها بهار بسیار کم.میشد!هرچند خیلی ضعیف شده ولی منم دعا میکنم به شمال و شمال شرقم برکتشو برسونه!درود به علی آقای گل:گل:
شمال و شرق استان ترکونده. جون خودم انقد نگاآسمون کردم گردنم نابوده:خنده2:
آخرای سیستم اینجا هم زور خودشو زد ی نیم ساعتی برف خوب امد. امیدوارم بره برا شمال و شمال شرق کشور بترکونه
دمای فعلی 3+
تا یک رطوبت درست و حسابی از دریای سرخ و اقیانوس هند نیاد و پرفشار خزر فعال نباشه بارش سراسری نخواهیم داشت
سچاد دما چنده خرم آباد؟هوای سرد آخر سیستم و تقریبا پس از پایانش اومد یا همراه سیستمم ریزش سرما بود؟این میتونه برای پیش بینی تهران کمک کنه!