• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

mkrurfmnun8c0e4hgo8n.jpg

x5zjqv88s7x7b48wrtn.jpg

ht0t5j0fmegoo9jrxy6p.jpg

فقط یک اصلاح بکنم نقشه اول منظو فعالیت شدید سایکلونی در تراز 500 بوده که به اشتباه تاوایی روی نقشه حک کردم از بس که هول بودم:خجالت2:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارونش خفیفه ولی بازم خدا رو شکر، ابرا منسجمن و بارشی که پیشبینی نشده باشه میچسبه!:ایرانجمن::ایرانجمن:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خواهش میکنم..از خدا میخوام که اون توده هوا همینطور بیاد سمتتون و بارش خوبی داشته باشید..فشارها روی استاد امیرمحسن این چندروز خیلی زیاد بوده..امیدوارم که بارش خوبی بیاد مشهد..

vafr

New member
.
استان ایلام سه روزه که باران سنگ تمام گذاشته و خداروشکر ادامه هم داره

بچه ها این نقشه ها و مدل ها و نمیدانم جنب حاره ای و اینا رو ول کنید اگه قرار باشه میباره حتی اگر هیچ شرایطی مساعد نباشه. کی قرار بود اصفهان 40 میلیمتر بباره اونم با این اقلیمش درحالیکه

مدل ها بزور 7-8 میل براش در نظر گرفته بودن و خیلی جاهای دیگه هم همینطور

از ته دل از خدا میخوام بارش سنگینی در شمال شرق بباره و طلسم کم بارشی شهرهای شماشرق بشکنه و مردم این منطقه هم شاد بشن
.

نیما 68

کاربر ويژه
محمد جان سلام
قوچان وبجنورد شانه به شانه توروز سخت باهمون بودن انشالله بارش تو کل خراسان بزرگ داشته باشیم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوست عزیز از ایلام{اسمتونو نمیدونم}..ابتدا بهتون تبریک میگم..امیدوارم همچنان واستون بباره و از این دست موج ها باز هم بیاد سمتتون...

در ثانی کاملا با قسمت دوم حرفاتون موافقم...وحی منزل نیست که هرچی که مدل ها بگن محقق بشه..امیدوارم که خدا یه نیم نگاهی هم به ما داشته باشه..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نیما جان سلام..ممنونم از لطفت..انشاالله..والا قوچان هم بارش خوبی داشته..فقط این وسط بجنورد بارشی نداشته..ولی خداوکیلی اصلا ناراحت نیستم...یه حسی بهم میگه که بارش خوبی میاد..خیلی خوب..

نیما 68

کاربر ويژه
.
استان ایلام سه روزه که باران سنگ تمام گذاشته و خداروشکر ادامه هم داره

بچه ها این نقشه ها و مدل ها و نمیدانم جنب حاره ای و اینا رو ول کنید اگه قرار باشه میباره حتی اگر هیچ شرایطی مساعد نباشه. کی قرار بود اصفهان 40 میلیمتر بباره اونم با این اقلیمش درحالیکه

مدل ها بزور 7-8 میل براش در نظر گرفته بودن و خیلی جاهای دیگه هم همینطور

از ته دل از خدا میخوام بارش سنگینی در شمال شرق بباره و طلسم کم بارشی شهرهای شماشرق بشکنه و مردم این منطقه هم شاد بشن
.
تبریک دوست عزیز امسال سال خوبی سپری کردید امیدوارم همینجوری ادامه بدید در کنارش ما هم بارش قابل توجه داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت متئوگرام فرودگاه مشهد خیلی داره جالب میشه و دمای نقطه شبنم داره شدید افزایش پیدا میکنه و باد هم جنوب غربی شده و این یعنی هوای گرم و مرطوب در تراز های بالای جو در حال اشباع شدن هست:

meteogram_celcius.cgi

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش باران با شدت هر چه تمامتر در مناطق مركزي ادامه داره از اون بارونا كه حباب درست ميكنه! صبح گفتم جي اف اس اشتباه ميكنه و ما امروز و فردا بارش خواهيم داشت! محمد رضا جان گفتم صبر داشته باش!

بارش باران با شدت هر چه تمامتر در مناطق مركزي ادامه داره از اون بارونا كه حباب درست ميكنه! صبح گفتم جي اف اس اشتباه ميكنه و ما امروز و فردا بارش خواهيم داشت! محمد رضا جان گفتم صبر داشته باش!

خدا رو هزار مرتبه شکر که بالاخره بعد کلی حرص و جوش خستگیمون داره با این بارون زیبا در میره هادی عزیز...رضاشهرم دو ساعتی هست داره خوب میباره و خوشبختانه بارش سراسریست

hasan1

کاربر ويژه
درود به همه دوستان علی الخصوص دوستان مشهدی :گل:

اومدم فقط و فقط به دوستان مشهدی تبریک بگم. واقعا خوشحالم که مشهد هم برخلاف پیش بینی ها بارونی شده. انشاالله که ادامه داشته باشه.

اینجا هم خوب میباره. خدا رو شکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا