Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
فقط یک اصلاح بکنم نقشه اول منظو فعالیت شدید سایکلونی در تراز 500 بوده که به اشتباه تاوایی روی نقشه حک کردم از بس که هول بودم:خجالت2:
با تشکر یه توضیح کوچیک هم میدی :زبون:
خوب من که زیاد چیزی نفهمیدم وبلاگتونم که اپدیت نمیکنی برف و بارون هم که نمیاد :خنده1:
رو نقشه توضیح داره دوست من
با تشکر یه توضیح کوچیک هم میدی :زبون:
با تشکر :گل:مخلص کلام:
شرایط داره برای بارش خوب در مشهد مهیا میشه..بخصوص اگه اون جبهه ی گرم و مرطوب بیاد سمت مشهد...با برخورد با اون توده هوای سرد چه بکنه!!!اوففففف....
این چیزی که مدت هاست منتظر وخاطره شیرین خصوصا پارسال از ش داشتیم موج جنوبی حرکت موربی از جنوب غربی به شمال شرقی ورود روطوبت مورد نیاز یک بارش سنگین البته اگه درست گفته باشم:خنده1:
تبریک دوست عزیز امسال سال خوبی سپری کردید امیدوارم همینجوری ادامه بدید در کنارش ما هم بارش قابل توجه داشته باشیم.
استان ایلام سه روزه که باران سنگ تمام گذاشته و خداروشکر ادامه هم داره
بچه ها این نقشه ها و مدل ها و نمیدانم جنب حاره ای و اینا رو ول کنید اگه قرار باشه میباره حتی اگر هیچ شرایطی مساعد نباشه. کی قرار بود اصفهان 40 میلیمتر بباره اونم با این اقلیمش درحالیکه
مدل ها بزور 7-8 میل براش در نظر گرفته بودن و خیلی جاهای دیگه هم همینطور
از ته دل از خدا میخوام بارش سنگینی در شمال شرق بباره و طلسم کم بارشی شهرهای شماشرق بشکنه و مردم این منطقه هم شاد بشن
.
به شمام تبریک میگم بقول ارش عزیز ای حال میده اینجور بارش هاخدا رو شکر
خدا رو شکر
جنوب غرب مشهد خیلی داره خوب میباره
بارش باران با شدت هر چه تمامتر در مناطق مركزي ادامه داره از اون بارونا كه حباب درست ميكنه! صبح گفتم جي اف اس اشتباه ميكنه و ما امروز و فردا بارش خواهيم داشت! محمد رضا جان گفتم صبر داشته باش!