• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش در غرب مشهد شدت بیشتری پیدا کرده و دونه های برف غالبتر شدند:گل:

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بیست دقیقه به 12 حرم بودم. وحشتناک برف و بارون مخلوط می اومد. این فرودگاه که فقط بارون و برف چزئی گزارش کرده! طرفای مرکز شهر بارش خیلی خوب بوده. طرف ما هم بدک نبوده خدا رو شکر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هرچی مدل ها و نقشه ها رو میگردم تا یه چیز امیدوارکننده برای بجنورد پیدا کنم؛هیچی به هیچی..:ناراحت:

دوستان فعلا..

seyyedalireza

مدیر موقت
من خودم به شخصه فکر نمیکردم مشهد اینقدر برفوبارون بیاد النم که دیگه بارون داره به برف تبدیل بشه و بنظرم اگه تا شب ادامه پیدا کنه یک برف تپل مشهد داره

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
خدارا بابت نزول رحمتش شکرگزاریم

هرچی مدل ها و نقشه ها رو میگردم تا یه چیز امیدوارکننده برای بجنورد پیدا کنم؛هیچی به هیچی..:ناراحت:

دوستان فعلا..
سلام محمد جان
حالا نکه بارشهای مارو تمام مدلها و سایتها پیش بینی کرده بودن، انشالله برای شما هم میباره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
الان در حال حركت به سمت غرب مشهد هستم و متاسفانه حجم بارش از ميدان فردوسي به سمت غرب خيلي كمه و اصلن قابل قياس با بارش سنگين مركز شهر نيست

سیبری

کاربر ويژه
خدا رو هزار مرتبه شکر
بیش از همه از این خوشحالم که یکی از هسته های اصلی بارش دقیقا بر روی حوزه رود هیرمند هستش و احتمالا سیلاب ناشی از این بارشها دریاچه هامون رو پش از سالها احیا خواهد کرد
بارشها به قدری شدید و زیاد هستش که آب سدها و بندهای افغانها بر رو هیرمند رو سرریز کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا