• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

مركز شهر حداقل 2 برابر باريده

هادی جان

حرف شما کاملا متین و مستدل هست . حداقل اون سمت شهر یعنی از حرم به سمت شرق شمال شرق مشهد 2 برابر باریده ظرف 6 ساعت گذشته

ubrbnbl8bh001k4xik67.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
الان هوا باز شد و خ.رشید دیده شد کوه های خلج که پر برف شده بینالودو هزار مسجد که فکر کنم 30 چهل سانت برف اومده
انشالله از فردا عصر دوباره بارش ها شروع میشه

seyyedalireza

مدیر موقت
فورکا رو نگا
meteogram.php

یک خوبیش اینه که زمان پر بارشی دما 1 هستش و اگه کمتر بشه برف درست و حسابی مشهد داره

سیبری

کاربر ويژه
بندر عباس پس از 100 میل باران!

2650611-3783971.jpg

آب گرفتگی معابر در بندر عباس

در اثر بارندگی شدید و آب گرفتگی معابر و خیابانها در بندرعباس، تردد خودروها و عابرین پیاده در سطح شهر با مشکل مواجه شده است.*9034

عکس: نادر ناصری
کد خبر: 2650611
تاریخ خبر: 16:1 23/12/1392
ارسال به دوستان

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

نسخه اصلی

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
اینقدر خوشحالم که نگو.......................:شاد2:
همچنان روز یکشنبه هم بارش خوبی دیده میشه. خوشحالم که در امورد این سامانه روز جمعه نظرم اشتباه بود.
باید نماز شکر بر این بارون خوند

اینقدر خوشحالم که نگو.......................:شاد2:
همچنان روز یکشنبه هم بارش خوبی دیده میشه. خوشحالم که در امورد این سامانه روز جمعه نظرم اشتباه بود.
باید نماز شکر بر این بارون خوند

دقیقا سامان جان فقط لطف خدا بود که انچین بارونی اومد فرودگاه نمی دونی چقد اومد امروز فکر کنم14. شد نه؟؟

samann

کاربر ويژه
دقیقا سامان جان فقط لطف خدا بود که انچین بارونی اومد فرودگاه نمی دونی چقد اومد امروز فکر کنم14. شد نه؟؟

در مجموع دو روز در حدود 12 میل محمد جان. دیگه اینم لطف امام رضا بود .
انشالله روز شنبه و یکشنبه هم شانس بارشهای خوب داریم. از دیگر مناطق شمال شرق چه خبر؟

samann

کاربر ويژه
فقط دلم میخواد در ادامه و در بهار مشهد بترکونه که دیگه اصغری جرات اظهار نظر در مورد مشهد و خراسان نداشته باشه.:گل:

انشالله روز شنبه و یکشنبه هم شانس بارشهای خوب داریم. از دیگر مناطق شمال شرق چه خبر؟

همونطور که انتظارش بود بارشا در نقاط جنوبی استان شدت بیشتری داشتن و متاسفانه شمال استان وضعیت خوبی نداشته مشهدم فراتر از انتظار ظاهر شد

همونطور که انتظارش بود بارشا در نقاط جنوبی استان شدت بیشتری داشتن و متاسفانه شمال استان وضعیت خوبی نداشته مشهدم فراتر از انتظار ظاهر شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت امروز صبح سی اف اس حکایت از آپریل 100 درصد شمال شرقی از لحاظ بارش داره بهمراه دمای کمتر از نرمال

CFSv2.Prec.20140314.201404.gif

CFSv2.T2m.20140314.201404.gif

نیما 68

کاربر ويژه
فقط دلم میخواد در ادامه و در بهار مشهد بترکونه که دیگه اصغری جرات اظهار نظر در مورد مشهد و خراسان نداشته باشه.:گل:
به امید اینکه بهار پر بارشی داشته باشیم
دمت گرم اینقدر از این اصغری بدم میاد حد نداره خاطره بدی از مشهدی ها داره مارو قاطی کلانشهر ها نمیدونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا