• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
البته شاید بارش ها به اصفهان و سپاهان شهر هم برسه

ولی در چند سال اخیر نمیدونم چطور شده که بارش ها تیران و اصفهان رو جا خالی میدن، ولی رو نجف آباد که وسطشونه حسابی میترکونن :نیش: .......

حالا من اگه به یه روستایی نجف آبادی بگم مثلا بارش تیران و کرون از اینجا کمتر بوده بهم میخنده! :خنده3:

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان بجای ما :گل:

هرکجا میخواد بباره، مهم این هست که کشور ما سیراب بشه.

سپاهان شهر هم اگر شرایط برای مناسب باشه دست کمی از نجف آباد نداره، مخصوصا وقتی که ابر روی سپاهان شهر و کوه مجاورش قرار بگیره که دیگه عالی میشه، رعد وبرق هست که میخوره توی کوه!

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
hmdeinhsyztqvr5kj176.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
پيش‌بيني وضعیت جوی از ساعت ۱۴روز ‌شنبه ۹۲/۱۲/۲۴ تا ساعت ۱۴روز دوشنبه ۹۲/۱۲/۲۶

تفسير نقشه: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر گذر امواج ناپایدار از روی استان می باشد. بر این اساس آسمانی نیمه تا تمام ابری همراه با رگبار و رعد وبرق را در اکثر نقاط استان خواهیم داشت. از بعد ازظهر افزایش ابر، وزش باد نسبتاً شدید و رگبار ودر در برخی مناطق توام با رعدوبرق ودر مناطق سردسیر برف را پیش بینی می کنیم. در روز یکشنبه در بخش های شرقی استان بارش خواهیم داشت و در اکثر نقاط استان وزش باد نسبتاً شدید پیش بینی می شود.

پیش‌بینی دما
: دما طی ۲۴ ساعت آینده ۲ تا ۳ درجه کاهش خواهد داشت.

پیش‌بینی سه‌روزه شهر اصفهان :
‌‌‌ شنبه: نیمه ابری تا ابری ، گاهی وزش باد نسبتاً شدید و رگبار و رعد و برق‌‌
یکشنبه: نیمه ابری، در اوایل وقت احتمال بارش پراکنده، گاهی وزش باد نسبتاً شدید

‌‌‌ دوشنبه: کمی ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد نسبتاً شدید و سرد

AFSORDE

کاربر ويژه
دوستان بجای ما :گل:

هرکجا میخواد بباره، مهم این هست که مشور ما سیراب بشه.

سپاهان شهر هم اگر شرایط برای مناسب باشه دست کمی از نجف آباد نداره، مخصوصا وقتی که ابر روی سپاهان شهر و کوه مجاورش قرار بگیره که دیگه عالی میشه، رعد وبرق هست که میخوره توی کوه!

دقیقا آرش جان......... :گل:

البته اینم اضافه کنم که نجف آباد بطور کلی میزان آب های زیر زمینیش خیلی کمتر از دیگر شهرستانهای منطقس. خیلی پایینتر از اصفهان، تیران و........ و...... و.... و این چیزیه که از دهه های اخیر کاملا اثبات شده/ ضمن اینکه زمینش هم به شدت سنگلاخیه و آب رو به میزان کمتری جذب میکنه.

ولی همونطور که گفتید مهم بارشه، حالا فرقی نمیکنه اینجا بیاد یا 10-20 کیلومتر اونطرف تر یا یه جای دیگه ای از کشور :141:

موفق باشید :گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

تازه رسیدم و خیلی خسته ام از صبح ساعت 04:30 از خونه زدم بیرون تا همین حالا و باید برم یک استراحتی بکنم ولی قبل از رفتن تصاویر زیر تقدیم به همه عاشقان دل شکسته از زمستان 92

by2ary7a.jpg

y5yveva9.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خوب جي اف اس بارش هاي فردا را در مشهد افزايش داد ولي بارش هاي آخر هفته را به خاك سياه نشوند!

متاسفانه نیروی دریایی هم تقریبا بارشای چهارشنبه و پنجشنبه رو به فنا داده!

فردا که ان شا الله بارش خوبی داریم. برای چهارشنبه هم که ان شا الله نقشه ها تغییر میکنن. آپدیت صبح نروژ هم واقعا محشر بود خدا کنه همون در نهایت محقق بشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

فردا که ان شا الله بارش خوبی داریم. برای چهارشنبه هم که ان شا الله نقشه ها تغییر میکنن. آپدیت صبح نروژ هم واقعا محشر بود خدا کنه همون در نهایت محقق بشه

آرش جان نيرو دريايي را فقط نقشه هاي تراز 700 را چك كن نقشه بارشش چرت محضه!

seyyedalireza

مدیر موقت
اقا امیر محسن نگفته بودید عکس 9 مال شماست
پس بگو برای چی اینقدر میگفتید که بچه ها بیان رای بدن:خنده1:

• :خجالت2:

به شما هم تبریک میگم که دوم شدید
ولی خوب شد من به عکس شما رای دادم و شما به عکس من
همکاریه خوبی بود:توافق:

انشالله موفق باشید
عکس شما هم خیلی قشنگ بود و گرنه 8 رای نمی اوردید

aliwinter

Banned
سید تبریک بیکران:گل:
اورین!درود بر تو
ولی شانش آوردی عکس من میبود من اول شده بودم:50:
به استاد امیر محسنم تبریک میگم ,عکس زیبایی بود.:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هر لحظه آسمان مشهد داره گرفته تر ميشه و رطوبت هم بالاتر ميره و وزش باد مطلوب جنوب شرقي داريم به نظر بايد زودتر منتظر بارش در مشهد باشيم

seyyedalireza

مدیر موقت
هادی جان با این دما ها بنظرت مشهد برف داره ؟
چون اگه بارش زود تر شروع بشه از شب فکر کنم برف باشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آنومالي دماي آب در ناحيه نينو 3.4 با 0.014 درجه افزايش به 0.186 - رسيد!

seyyedalireza

مدیر موقت
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:شاد2:

• :شاد2:
    • :خنده1:
    • :خنده1:

• :ناراحت:
:ناراحت:
این دوتا اخریش رو برای خنده گذاشتم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

آرش جان نیرو دریایی به این خوبی آپدیت کرده دیگه چی میخای از جون این بدبخت؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا