• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
استانی 09:11 - 24 اسفند 1392

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان خبر داد
خبرگزاری فارس 54 میلی‌متر بارش باران در توابع شهرستان زاهدان
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان از بارش 54میلی‌متری باران در توابع شهرستان زاهدان خبر داد.

حسینعلی حسین آبادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: بارندگی‌ها در نواحی شمالی و مرکزی سیستان و بلوچستان از روز پنج‌شنبه آغاز شده است.
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: تا صبح امروز بیشترین بارندگی‌ها را با 54 میلی‌متر در توابع شهرستان زاهدان داشته‌ایم.
وی اذعان داشت: در شهرستان زهک 22 و در زابل نیز 23 میلی‌متر بارش باران گزارش شده است.
حسین آبادی بیان کرد: از فردا بارش‌ها در نواحی جنوبی سیستان و بلوچستان شدت می‌گیرد.
وی گفت: سیلابی شدن محورها و آبگرفتگی معابر دور از انتظار نیست.
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان دریای عمان را تا روز دوشنبه مواج و متلاطم عنوان کرد.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD AIRPORT Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 16:00 UTC
Wind 4 m/s from east/southeast
Temperature 5°C
Humidity 87%
Pressure 1018 hPa
Visibility 10 km or more
Overcast at a height of 762 m

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

امروز روز بسیار خوبی واسم بود..خدا رو شاکرم که مجددا توفیق زیارت و همنشینی دوباره رو با استاد امیرمحسن عزیز به من عطا کرد..امیدوارم در سال جدید باز هم از این توفیقات نصیبم بشه..خداروشکر به سلامتی هم رسیدن ایشون..

خب..چه خبرا دوستان؟؟نروژ که بارش های{ناچیز}فردا رو پودر کرد..جی اف اس هم تا 192 ساعت بارش زیادی پیش بینی نکرده..ولی خب ظاهرا مشهد وضعیت خوبی داره که از این بابت خدارو شاکرم..پیشاپیش هم بارش برف رو تبریک میگم خدمت دوستان مشهدیم..به جای منم برف بازی کنید!!!

aliwinter

Banned
حاجی محسن پروفایلت چقدر زیباشده تبریکککککک,بچه ها برید پروفایل حاجی محسن ببینید خخخخخ
چقدر خوشجله(دخترونست)خخخخ:خنده1::نیش3:
2014-01-15_195810.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جی اف اس تا 192 ساعت آینده

qobi79d1st3xfe5bsq.png

سیبری

کاربر ويژه
حاجی محسن پروفایلت چقدر زیباشده تبریکککککک,بچه ها برید پروفایل حاجی محسن ببینید خخخخخ
چقدر خوشجله(دخترونست)خخخخ:خنده1::نیش3:
مشاهده پیوست 54428

انصافا وقتی پروفایل من رو باز میکنی انگار وارد دری از درهای بهشت میشی!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت : شنبه 24 اسفند 1392 ساعت 20:15

آخرین تصاویر دریافتی از ماهواره حکایت از حرکت شرق سوی مرکز سامانه دارد که در تصویر ماهواره ای زیر هجوم ابرهای کومولونیمبوس که از نواحی جنوبغرب استان خراسان رضوی در حال نفود میباشد بخوبی دیده میشود:

46yol3n8vidmchc8jgk.jpg

بررسی تصاویر ماهواره ای مولتی سنسور بارش حکایت از این دارد که دامنه بارشها با نرخ نسبتا مطلوبی از سمت جنوب غرب استان خراسان رضوی آغاز گردیده است که با پدیده رعد و برق نیز همراه میباشد.

p0nlpjorgfvgifucln8.jpg

در نتیجه با محاسبات امشب ، دامنه و شدت بارشها برای امشب در نواحی جنوب غربی- جنوبی و سپس مرکزی استان خراسان رضوی خواهد بود.

با صبوری منتظر آپدیتهای بعدی امشب باشید.......

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

شما خیلی نسبت به بنده لطف دارید ، زیارت و هم نشینی با شما دوست خوبم برای بنده هم سعادت بسیار بزرگی بود.

اینو خدمت دوستان عزیز عرض میکنم :

محمد عزیز علاوه بر اینکه بسیار معتقد و متدین هستند ، بسیار با وقار ، فهمیده و دوست داشتنی هستند و امروز روز بسیار خوبی هم برای من بود و جز خاطرات خوبم برای همیشه ثبت شد.:گل:

درود بر دوستان عزیز

امروز روز بسیار خوبی واسم بود..خدا رو شاکرم که مجددا توفیق زیارت و همنشینی دوباره رو با استاد امیرمحسن عزیز به من عطا کرد..امیدوارم در سال جدید باز هم از این توفیقات نصیبم بشه..خداروشکر به سلامتی هم رسیدن ایشون..

خب..چه خبرا دوستان؟؟نروژ که بارش های{ناچیز}فردا رو پودر کرد..جی اف اس هم تا 192 ساعت بارش زیادی پیش بینی نکرده..ولی خب ظاهرا مشهد وضعیت خوبی داره که از این بابت خدارو شاکرم..پیشاپیش هم بارش برف رو تبریک میگم خدمت دوستان مشهدیم..به جای منم برف بازی کنید!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا