• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
nino12.png

nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چهارشنبه 28 اسفند 1392 ساعت 23:50

[FONT=Vazir,times,serif]بر اساس آخرین خروجی چندین مدل معتبرهواشناسی سامانه سرد و فعال روزهای دوم و سوم فروردین همچنان به قوت خودش باقی هست ، میزان و حجم دریافتی بارشها خصوصا به شکل باران و برف در بخشهای وسیعی از شمال شرق ایران قابل توجه میباشد.[FONT=Vazir,times,serif]میزان کاهش دما بر اساس مدل اروپایی ECMWF و مدل هواشناسی کانادا از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.[FONT=Vazir,times,serif]از میزان کاهش دما در مدل هواشناسی امریکایی GFS تا حدودی کاسته شده است![FONT=Vazir,times,serif]
[FONT=Vazir,times,serif]مقادیر تجمعی بارش برف در بازه زمانی مورد اشاره از منظر هواشناسی کانادا ( اینچ)
[FONT=Vazir,times,serif]
e2wb93e6ehb1otm9sxb.png
[FONT=Vazir,times,serif]
[FONT=Vazir,times,serif]مقادیر تجمعی بارش برف در بازه زمانی مورد اشاره از منظر مدل پیش بینی میان مدت اروپایی ECMWF
[FONT=Vazir,times,serif]( اینچ)
8ear8i7scoktd04pzm8c.png

مقادیر تجمعی بارش برف از منظر مدل هواشناسی امریکایی GFS ( اینچ)

vly300aqnbf886of8d9h.jpg

مقادیر تجمعی بارش برف از منظر مدل GFS با وضوح بیشتر (سانتیمتر)

3dca9gugyvhn2siasw97.jpg

[FONT=Vazir,times,serif]شایسته است دوستان و عزیزانی که در ایام مذکور قصد سفر به استانهای واقع در نیمه شمالی کشور از جمله مازندران ، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی را دارند با تجهیزات کامل زمستانی ، پوشاک گرم، وعده غذایی مناسب و پاکی پر از بنزین و همچنین زنجیر چرخ و در صورت ضرورت اقدام به سفر نمایند.

[FONT=Vazir,times,serif]شایان ذکر است که این پست بدلیل انتقاد بعضی از دوستان در خصوص اینکه بایستی محتاطانه در خصوص[FONT=Vazir,times,serif] اوضاع جوی خاص اطلاع رسانی نمود تا جمعه شب بروز رسانی نخواهد شد و فردا راس ساعت 9 صبح از صفحه اول وب سایت هوای مشهد به بایگانی منتقل خواهد گردید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Mashhad Weather at a Glance Weather Station
Mashhad (OIMM)

Elevation
999 m

Station Select

Now

Overcast

Temperature
8 °C
Feels Like 4 °C

Wind(km/h)
30

Sunrise / Set
5:35 AM
5:42 PM

Moon
Waning Gibbous
More Astronomy

Tonight
nt_chancerain.gif
7 °C
Chance of Rain90% chance of precipitation

Thursday
chancerain.gif
8 °C
Chance of Rain50% chance of precipitation

Thursday Night
nt_partlycloudy.gif
5 °C
Partly Cloudy

Friday
clear.gif
19 | 7 °C
Clear

Saturday
rain.gif
9 | 1 °C
Rain70% chance of precipitation

Sunday
snow.gif
4 | -4 °C
Snow80% chance of precipitation

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Sunday

Snow during the morning will give way to some clearing during the afternoon. High 4C. Winds NNE at 10 to 15 kmh. Chance of snow 80%. Snow accumulating 3-7cm.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Saturday
Periods of rain. High 9C. Winds NNE at 10 to 15 kmh. Chance of rain 70%. Rainfall around 6mm.

Saturday night
Periods of rain and snow. Low 0C. Winds E at 10 to 15 kmh. Chance of precip 80%.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید هواشناسی جاپن ، بعد از اینهمه تاخیر!!!!!!!!!!!

کلا این مدل مرخصه و از نظر من بی اعتبار.

tprep.glob.MAM2014.1mar2014.gif

temp2.glob.MAM2014.1mar2014.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان هادی جان ، چند نمونه از مدل CFSv2 رو میاد بعد معنی مدل معتبر و بروز پیش بینی بلندمدت مدت هواشناسی رو درک میکنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

:خنده2::تعجب2::غش2::mehdi::خنده3::غش::16:

بنظرم باید میذاشت ماه May هم تموم میشد بعد پیش بینی فصلی صادر میکرد!!!!

این ژاپنی از همون اول استعداد هواشناسی نداشتند. هم کپی مرکز اقلیم سناسی خودمون هستند که همیشه از دنیا عقب هستند!!!!!

حالا که گذشته و لی لااقل نکرده اون ناهنجاری بارشی ماه مارچ 2014 در هرمزگان- سیستان بلوچستان و خراسان جنوبی رو بروی این نقشه ها نقاشی کنه!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
متاسفانه تا حالا که سیستم خیلی کمتر از حد انتظار ظاهر شده. فورکا از ساعاتی دیگه بارش خوبی (حدود 7 میلیمتر) برامون پیشبینی کرده که امیدوارم محقق بشه.

در ضمن من شخصا به سامانه شنبه یکشنبه خیلی امیدوارم:خجالت2::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه تا حالا که سیستم خیلی کمتر از حد انتظار ظاهر شده. فورکا از ساعاتی دیگه بارش خوبی (حدود 7 میلیمتر) برامون پیشبینی کرده که امیدوارم محقق بشه.

در ضمن من شخصا به سامانه شنبه یکشنبه خیلی امیدوارم:خجالت2::گل:

سلام آرش جان

من به هادی عزیز هم گفتم امشب ، بنظر من مقادبر بارش در غرب و جنوب غرب مشهد تا این لحظه 2 رقمی هست.

من امروز بعداز ظهر که احمد آباد اومدم واقعا نعجب کردم.

بیشترین بارش در محدوده انتهای بزرگراه وکیل آباد تا پل صیاد امروز و امشب بصورت مداوم ادامه داشت.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام آرش جان

من به هادی عزیز هم گفتم امشب ، بنظر من مقادبر بارش در غرب و جنوب غرب مشهد تا این لحظه 2 رقمی هست.

من امروز بعداز ظهر که احمد آباد اومدم واقعا نعجب کردم.

بیشترین بارش در محدوده انتهای بزرگراه وکیل آباد تا پل صیاد امروز و امشب بصورت مداوم ادامه داشت.

سلام محسن جان. درسته منطقه ما هم یه رگبار خوب ساعت 2:20 تا 3 زد ولی در ادامه زیاد جالب عمل نکرد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا