• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

بنظرم باید میذاشت ماه May هم تموم میشد بعد پیش بینی فصلی صادر میکرد!!!!

این ژاپنی از همون اول استعداد هواشناسی نداشتند. هم کپی مرکز اقلیم سناسی خودمون هستند که همیشه از دنیا عقب هستند!!!!!

حالا که گذشته و لی لااقل نکرده اون ناهنجاری بارشی ماه مارچ 2014 در هرمزگان- سیستان بلوچستان و خراسان جنوبی رو بروی این نقشه ها نقاشی کنه!!!!

الان امیرکوروش میاد باهات دعوا میکنه!!!
فقط هواشناسی کرمانشاه با ژاپن !!!:خنده2::تعجب2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
شب خوش دوستان

sa

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان. درسته منطقه ما هم یه رگبار خوب ساعت 2:20 تا 3 زد ولی در ادامه زیاد جالب عمل نکرد!

مثلا الان فرودگاه بارش گزارش نمیکنه ولی محله ما بارش داره .
متاسفانه وب کم غرب مشهد وضوح نداره که تصویرش رو بذارم ولی این سه تا رو با هم مقایسه کن تفاوت زیاده

سه راهی خیام ( محله شما) که زمین خشکه!

z4lvdsurdfln6qifric2.jpg

وب کم اتوبان باغچه جلوی هواشناسی استان که این هم زمین رو خشک نشون میده:

5cpgunfq08jox7qxc1o.jpg

اینهم وب کم صدف و مقابل آب و برق:

wtxjxlcu81qw97o48w.jpg

آخرین ویرایش:

نیما 68

کاربر ويژه
اینجام تا حالا بارش خوبی داشتیم تو دو سه نوبه خوب بارید بصورتی که اب در خیابان ها جاری شده البته الان نم نم بارون میاد

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
تا حدود ساعت ده امشب 5.5 میلیمتر بارش اندازه گیری کردم کردم که 0.5 میلیمترش بارش ساعت دو بود وبقیش هم که واسه شب بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپدیت جدید جی اف اس باز هم با وضوح کامل کاهش دما و بارش برف در منطقه ما رو برای هفته آینده نشون میده ، من تعجب میکنم که چرا باید بگیم برف نمیباره!

نیما 68

کاربر ويژه
اپدیت جدید جی اف اس باز هم با وضوح کامل کاهش دما و بارش برف در منطقه ما رو برای هفته آینده نشون میده ، من تعجب میکنم که چرا باید بگیم برف نمیباره!
امیر جان به امید خدا یکشنبه برف میباره من که امید زیادی دارم بارون به شدت در حال بارش

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

با گوشی داییم درخدمتتون هستم.اینجا یک ساعتی بارون خوبی بارید.الانم بارش قطع شده
راستی جی اف اس ک ترکونده واسه اینجا..واسه بجنورد هم همینطور..نمیدونم چه خواهد شد در ادامه..فقط امیدوارم که بارش های خوبی رو شاهد باشیم..

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سیبری

کاربر ويژه
قوچان بارش صبح شدید و همراه با تیله برف (برفی که حالت تگرگ داره اصطلاح علمیش رو نمی دونم) بود الان لایت و سبک میباره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا