• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام امیر محسن می خواستم نظر شمارو درباره بارش برف در مناطق جلگه ای مازندران وشهر ما بابل در روزهای آتی بدونم .با تشکر

سیبری

کاربر ويژه
هیچ یک از مناطق جلگه ای مازندران برف نخواهند داشت ( نهایتا دمای جلگه به 4+ یا 3+ در هنگام بارش برسه و مشخصه که جلگه مازندران از این سیستم برف نمی تونه بیاد)
حتی برای مناطق 500 متر مثل پل سفید هم با احتمال برف رو باید در نظر گرفت

سیبری

کاربر ويژه
خوب محمدرضا جان اگه متوسطش رو هم در نظر بگیرم حداقل یه برف 20 سانتی مشهد افتاده!( اگه دما ضد حال نزنه)

tima ir

کاربر ويژه
سلام

واقعا چه اپدیتی بی نظیری کرده نروژ

خدا کنه مسافرهای نوروزی در جریان شرایط پیش رو قرارگرفته باشند امیر محسن عزیز هم این موضوع زودتر رو اعلام کرده بودنند

من به نوبه خود برای همه دوستان در این فروم ، سالی سرشار ازموفقیت وبهروزی آرزومندم واز خداوند متعال خاضعانه خواهش می کنم که در سال 93 لطف بیکران خودش رو از ما دریغ نکنه و رحمت الهی را بر ما نازل کنه وماباز درفرو م شاهد روزهای رویایی وگزارشهای جالب ودیدنی دوستان باشیم.گزارشهایی چون (برف و باران در ایران. بچه ها برف رو ببینید. غرش رعد بهاری .ریزش سنگین برف . زمستانی به یاد ماندنی . حوض یخ بسته. ابر پاییزی .باران آبان. یلدایی برفی . شکوه برف . سدهایی لبریز.رودهایی خروشان . باد در گیسوان یار.ابر پشته ای واینی که اسمش می خوام ببرم بدم میاد ولی مجبورم ازش یادی بکنم چون خویشاوندمردم ما شده چه بخوایم چه نخوایم فون در سواحل)

با کمال مسرت منتظر شما دوستان در نوروز 93 در شهر بهار نارنج بابل سرافراز هستیم. تشکر به امید دیدار در سال آینده

seyyedalireza

مدیر موقت
فکر کنم gfs بارش هارو کم کرده
42 ساعت اینده
14032200_2_2006.gif

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل::گل:
سال اسب داره پر قدرت شروع میکنه سال مار که مضخرف بود البته دم این مار خوب بود
24 میلمتربرف خالص به اعتقاد نروز برای محله تقریبی ما

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اگه این پیشبینی امروز مدل ECMWF محقق بشه دقیقا مثل سامانه توفان برف 17 اسفند 91 میشه!

خدا کنه از نظر میلیمتر بارش سنگین ولی کم خسارتی رو داشته باشیم

نیما 68

کاربر ويژه

دوستان نو تبریک به امید سالی پر موفقیت و پیشرفت

[
فعلا خدا نگهدار تا سال دیگر
:خنده2:URL=http://www.up.iranjoman.com/]
uuc5hdhgbhpyfdk5a2rg.png
[/URL

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا