اقا امیر محسن هم نیومد
راستی هادی جان اگه میشه هوای شهر طبس از دوشنبه هفته اینده تا جمعشو برام بزار ببینم اونجا بارش داره و اگه دوشنبه بخوام بریم توی برف گیر میکنیم یانه و برفی میاد در گردنه های تربت
جی اف اس تا 192 ساعت آینده
مشاهده پیوست 54672
نیرو دریایی تا 144 ساعت آینده
مشاهده پیوست 54673
نروژ 26 میل واسه شنبه و یکشنبه مشهد در نظر گرفته که حدود 19 میلش برف یا مخلوط برف و بارون هست
اپدیت نسبت به صبح اصلا جالب نبود هادی جان نامید شدم واسه برف سنگین راستشوو بخوای
اعتقاد دارم در چند روز گذشته بهترین و دقیقترین پیش بینی را نیرو دریایی واسه مشهد داشته و بدترین پیش بینی را جی اف اس پس به نظر باید به نیرو دریایی اعتماد کرد
امیر عزیز من به بارش خوب و سنگین از این سامانه خیلی خوشبینم ولی از لحاظ دمایی خیلی حساس با 2 درجه سرد و گرم شدن خیلی تو ارتفاع برف در سطح شهر تاثیر میزاره
اخه
سامانه های بریده شده از ورتکس قطبی و تاثیراتش در منطقه ما تا حدود زیادی ناشناخته هستند چون جز اقلیم عرض جغرافیایی منطقه ما نیستند پس بصورت قطعی نمیشه در موردشون اظهار نظر کرد.
مشابه این سامانه در محدوده اقلیمی خراسان خیلی نادر هستند ولی سال گذشته طوفان برف الکسا در غرب خاورمیانه همین مشخص رو داشت که آذربایجان ایران رو هم در ماه دسامبر تحت تاثیر قرار داد.
مورد دیگه مشابه این سامانه در محدوده استان فارس و شهر شیراز در زمستان 92 رخ داد.
این سامانه رو تحت هیچ عنوان نباید با طوفان برف اسفند 1391 در شمال شرق ایران یا طوفان برف غرب مازندران در بهمن 1392 مقایسه کرد چون از هر لحاظی تفاوتهای اساسی داره
Sent from my SM-N900 using Tapatalk