• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
اقا امیر محسن هم نیومد
راستی هادی جان اگه میشه هوای شهر طبس از دوشنبه هفته اینده تا جمعشو برام بزار ببینم اونجا بارش داره و اگه دوشنبه بخوام بریم توی برف گیر میکنیم یانه و برفی میاد در گردنه های تربت

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اقا امیر محسن هم نیومد
راستی هادی جان اگه میشه هوای شهر طبس از دوشنبه هفته اینده تا جمعشو برام بزار ببینم اونجا بارش داره و اگه دوشنبه بخوام بریم توی برف گیر میکنیم یانه و برفی میاد در گردنه های تربت

هوای شهر طبس که در اون روزها عالیه
البته احتمالن در مسیر رفت یک مقدار تو جاده خروجی مشهد تا تربت حیدریه مشکل داشته باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز
سال نو و عید نوروز باستانی رو خدمت همه شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض میکنم و آرزوی بهترین و شادترین لحظات رو برای تک تک شما عزیزان چه در این انجمن چه در اون انجمن و یا هر جاییکه هستید دارم.
در ارتباط با سامانه پیشرو دیگه محدوده های پیک بارش مشخص شدند و دیگه هر چی لطف و کرم خدا باشه همون میشه.
پس :

Take it easy and enjoy your life and time

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نروژ 26 میل واسه شنبه و یکشنبه مشهد در نظر گرفته که حدود 19 میلش برف یا مخلوط برف و بارون هست

آرش-مشهد

کاربر ويژه
نسبت به آپدیت رویایی امروز صبح نروژ بارشمون رو خیلی کم کرده ولی خب با توجه به سایر مدلها منطقی تر به نظر میرسه. نکته دیگه اینکه بارش فرودگاه رو از داخل شهر بیشتر زده!

مشهد:

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Dāneshgāh-e_Ferdowsī-ye_Mashhad/

فرودگاه مشهد:

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Forūdgāh-e_Mashhad/long.html

اما یه تجربه هم بگم. برای همون سامانه 17 اسفند که فرودگاه 40 میلیمتر ثبت کرد همین نروژ بارشمون تا روز موعود هی کم کرد به طوری که تو آخرین پیشبینی اش حدود 17 میلیمتر زده بود! پس ان شا الله بارش خوب و فراموش نشدنی ای داریم

هر چی خواست خدا باشه میشه نه پیشبینی ها!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرياييان اين روزها در تدارك هفت سيني از صلح كورش, اقتدار داريوش,زيبايي پارسه, شكوه پاسارگاد و بلند آوازگي ايران هستند،
اي هم نژاد آريايي بلنداي عمرت به بلندي نام ايران.
سال1393خورشيدي و2573پارسي برشما پارسيان فرخنده باد.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تبریک ویژه دارم برای دوستان عزیر در خراسان بابت بارشهای پیش رو امیدوارم در کل کشور بارشهای قابل داشته باشیم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپدیت نسبت به صبح اصلا جالب نبود هادی جان نامید شدم واسه برف سنگین راستشوو بخوای

سامانه های بریده شده از ورتکس قطبی و تاثیراتش در منطقه ما تا حدود زیادی ناشناخته هستند چون جز اقلیم عرض جغرافیایی منطقه ما نیستند پس بصورت قطعی نمیشه در موردشون اظهار نظر کرد.

مشابه این سامانه در محدوده اقلیمی خراسان خیلی نادر هستند ولی سال گذشته طوفان برف الکسا در غرب خاورمیانه همین مشخص رو داشت که آذربایجان ایران رو هم در ماه دسامبر تحت تاثیر قرار داد.
مورد دیگه مشابه این سامانه در محدوده استان فارس و شهر شیراز در زمستان 92 رخ داد.
این سامانه رو تحت هیچ عنوان نباید با طوفان برف اسفند 1391 در شمال شرق ایران یا طوفان برف غرب مازندران در بهمن 1392 مقایسه کرد چون از هر لحاظی تفاوتهای اساسی داره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اعتقاد دارم در چند روز گذشته بهترین و دقیقترین پیش بینی را نیرو دریایی واسه مشهد داشته و بدترین پیش بینی را جی اف اس پس به نظر باید به نیرو دریایی اعتماد کرد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
mesfcwx24.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اعتقاد دارم در چند روز گذشته بهترین و دقیقترین پیش بینی را نیرو دریایی واسه مشهد داشته و بدترین پیش بینی را جی اف اس پس به نظر باید به نیرو دریایی اعتماد کرد

اعتقاد و برآوردی صحیح بنظر میرسه

اخه
سامانه های بریده شده از ورتکس قطبی و تاثیراتش در منطقه ما تا حدود زیادی ناشناخته هستند چون جز اقلیم عرض جغرافیایی منطقه ما نیستند پس بصورت قطعی نمیشه در موردشون اظهار نظر کرد.

مشابه این سامانه در محدوده اقلیمی خراسان خیلی نادر هستند ولی سال گذشته طوفان برف الکسا در غرب خاورمیانه همین مشخص رو داشت که آذربایجان ایران رو هم در ماه دسامبر تحت تاثیر قرار داد.
مورد دیگه مشابه این سامانه در محدوده استان فارس و شهر شیراز در زمستان 92 رخ داد.
این سامانه رو تحت هیچ عنوان نباید با طوفان برف اسفند 1391 در شمال شرق ایران یا طوفان برف غرب مازندران در بهمن 1392 مقایسه کرد چون از هر لحاظی تفاوتهای اساسی داره

امیر عزیز من به بارش خوب و سنگین از این سامانه خیلی خوشبینم ولی از لحاظ دمایی خیلی حساس با 2 درجه سرد و گرم شدن خیلی تو ارتفاع برف در سطح شهر تاثیر میزاره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا