• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس تغییر خاصی نکرده شاید یکم واسه مشهد بهتر شده باشه

شب خوش:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قبل از رفتنم باید بگم که جی اف اس آپدیت خیلی خوبی داشته و نیروی دریایی رو که تا روز دوشنبه که چک کردم فوق العاده و مافوق تصور بوده

یعنی تا اینجای کار این سامانه از جمعه تا دوشنبه در مشهد بارش قابل توجه خواهد داشت که بخش عمده ای از این بارشها به شکل برف خالص خواهد بود.

شب خوش و بامدادان طلایی بود.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان و سال نو مبارك
خدا را شكر آپديت جي اف اس بسيار خوب بوده تقريبن مثل مدل هاي ديگه پيك بارش را بين بينالود و هزار مسجد ميدونه

tima ir

کاربر ويژه
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشدرابه تمامی

عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال وسبحان برای شما دوستان خوبم آرزومندم ....:گل:

سلام دوستان دیگه فکر کنم بارش دو رقمی واسه بیشتر نقاط شمال شرق قطعی شده باشه به امید خدا...احتمالا اپ ecm امروز بهتر بشه از دیشب تا دقایقی دیگه معلوم میشه

هادی...

New member
فرا رسیدن سال نو رو به همه عزیزانم تبریک میگم و امیدوارم سال 93 سالی پر برکت برای هممون باشه.

seyyedalireza

مدیر موقت
به به فورکا هم کم کرد از 30 میل کرد 21 میل
meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

باز هم میگم مطابق با نقشه ها اونچیزیکه قرار هست اتفاق بیافته با پیش بینی نروژ - فورکا و اکیوریت ودر کاملا متفاوت خواهد بود.

tke43go42zs5gcf2n6y4.jpg

eli72

New member
سلام

باز هم میگم مطابق با نقشه ها اونچیزیکه قرار هست اتفاق بیافته با پیش بینی نروژ - فورکا و اکیوریت ودر کاملا متفاوت خواهد بود.

tke43go42zs5gcf2n6y4.jpg
با سلام.اقا امیر میشه نظر نهایی خودتون رو راجع به میزان و نوع بارش ها بگید ما هم زیاد به این سایت ها اعتماد نداریم.با تشکر

Hoom20

New member
سلام متاسفانه امسالم مثل پارسال شكوفه ها يخ خواهند زد مال ما كه انگار پژمرده شده

Hoom20

New member
يك سال و نيم پيش اتفاق بدي برام افتاد كه از عصبانيت هي نفرين كردم كه زلزله و سرما بياد حالا عذاب وجدان شدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا