• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز
ابتدا از هادی عزیز بابت قرار دادن اخطاریه هواشناسی خراسان شمالی تشکر میکنم
حدودا یک ساعتی هست که بارش باران با شدت خوبی آغاز شده و دقایقی است که شدید هم شده..هوا هم سردشده..

tima ir

کاربر ويژه
مقدار بارش مشهد مقدس
خدا رو شکر فورکا هم اپدیتی بهتری نسبت به ظهر کرده :گل:

meteogram1.php.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Airport Forecast
The report was made 3 hours and 3minutes ago, at 17:24 UTC
Forecast valid from 21 at 18 UTC to 22 at 24 UTC
Wind 04 m/s from east/southeast
Visibility 6000 m
Scattered clouds at a height of 1067m
Scattered clouds at a height of 2438m
Becoming
from 21 at 20 UTC to 21 at 22 UTC
Visibility 5000 m
Scattered clouds at a height of 762m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 914m
Overcast at a height of 2438 m
rain
Temporary
from 22 at 08 UTC to 21 at 18 UTC
Visibility 4000 m
rain
Becoming
from 22 at 18 UTC to 22 at 20 UTC
Visibility 3000 m
Broken clouds at a height of 457 m
Overcast at a height of 1829 m
snow rain
Temporary
from 22 at 20 UTC to 22 at 24 UTC
Visibility 1500 m
Overcast at a height of 305 m
snow rain

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
سال نو مبارک
امیدوارم سالی سرشار از موفقیت وپیروزی پیش رو داشته باشیم
با اعلام بارش بسیار خفیف باران،نخستین بارش سال 93 مشهد رو در فروم اعلام میکنم امید که سال پربرف و باران داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

فرصتی دست داد تا دوباره در خدمت شما عزیزان باشم.

باید آفرین و دست مریزاد به مدل هواشناسی نیروی دریایی گفت که در آپدیتهای متوالی اعقتاد داشت که دامنه بارشها در مشهد از امشب آغاز میشه و همینک هر از گاهی قطرات باران از آسمان بر زمین نازل میشه!:گل:

سلام دوستانفرصتی دست داد تا دوباره در خدمت شما عزیزان باشم.باید آفرین و دست مریزاد به مدل هواشناسی نیروی دریایی گفت که در آپدیتهای متوالی اعقتاد داشت که دامنه بارشها در مشهد از امشب آغاز میشه و همینک هر از گاهی قطرات باران از آسمان بر زمین نازل میشه!:گل:
یلام امیر محین عزیز اقا اخره شبی خبر خوشی چیزی واسمون نداری که شارژ بشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین اپدیت نقشه های جی اف اس امشب میزان تجمعی بارش برف در مشهد بین 6 تا 8 اینچ خواهد بود.

در فریمان و تربت حیدریه این میزان بین 8 تا 10 اینچ خواهد بود.

بیشترین بارش مطابق این نقشه بر روی قله اصلی هزار مسجد و در حدود 18 تا 20 اینچ خواهد بود.

در محدوده قوچان بین 10 تا 12 اینچ احتمال بارش برف وجود داره.

eli72

New member
فکر میکنم اگه این سامانه تو زمستون اومده بود نزدیک 40 50 سانت برف داشتیم رو زمین.احتمالا سرمای هوا فردا اونقدی نیست که مجاب به برف باشه اگه هم باشه شب هستش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشالا سرما تو این سیستم خیلی لب مرزیه

محمد رضا جان

این فریم رو عمدا انتخاب کردم چون دیگه این بدترینش از لحاظ دمایی و بارش هست میخواستم بهت بگم در این سامانه چیزی به اسم سرمای لب مرزی وجود نداره و شما در هر نقطه ای از کره خاکی در نیمکره شمالی که ارتفاع شهر از سطح دریا برابر با شهر مشهد باشه وقتی دیدید کانتر 540 دکامتر از مختصات شهر پایین تر باشه قدر مسلم بدونید که بارش به شکل برف خواهد بود/

پس توصیه میکنم مدلهایی مثل فورکا- اکیوریت ودر- ورددات کام و هرچیزیکه شما رو دچار شک و تردید میکنه کلا دور بریزید:

3ypgldfeomffazsvyw.jpg

aliwinter

Banned
تبریک به مشهدی ها و قوچانی ها و کلا خراسان بزرگ بابت دریافت نزولات آسمانی در روزهای آینده:گل:
اردبیل برف داره میاد به به خوشبحالشون

محمد رضا جاناین فریم رو عمدا انتخاب کردم چون دیگه این بدترینش از لحاظ دمایی و بارش هست میخواستم بهت بگم در این سامانه چیزی به اسم سرمای لب مرزی وجود نداره و شما در هر نقطه ای از کره خاکی در نیمکره شمالی که ارتفاع شهر از سطح دریا برابر با شهر مشهد باشه وقتی دیدید کانتر 540 دکامتر از مختصات شهر پایین تر باشه قدر مسلم بدونید که بارش به شکل برف خواهد بود/پس توصیه میکنم مدلهایی مثل فورکا- اکیوریت ودر- ورددات کام و هرچیزیکه شما رو دچار شک و تردید میکنه کلا دور بریزید:
3ypgldfeomffazsvyw.jpg
سپاسگزام دوست عزیز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر در واقع آخرین آپدیت نقشه های واقعی هواشناسی و مربوط به 4 ساعت پیش یعنی 18:00 UTC هست
rpeu3s17hq9bnkedo.jpg

و اینهم چیزی هست که برای این ساعت توسط مدل نیروی دریایی در تراز 500 میلی بار برای این ساعت پیش بینی شده بوده:

y5xq6wfddjtb1dutjn.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا