• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
این تصویر در واقع آخرین آپدیت نقشه های واقعی هواشناسی و مربوط به 4 ساعت پیش یعنی 18:00 UTC هست
rpeu3s17hq9bnkedo.jpg
و اینهم چیزی هست که برای این ساعت توسط مدل نیروی دریایی در تراز 500 میلی بار برای این ساعت پیش بینی شده بوده:
y5xq6wfddjtb1dutjn.jpg
امیر جان ولی فکر میکنم یک نکته ای در صحبتاتون باشه که اینکه در چه موقعی از سال هم باشیم تاثیر داره مثلا اگه کانتر 540در زمستون از شهر پایین تر باشه هوا سردتره تا اینکه تو بهار باشیم تایید میکنید گفته منو؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان ولی فکر میکنم یک نکته ای در صحبتاتون باشه که اینکه در چه موقعی از سال هم باشیم تاثیر داره مثلا اگه کانتر 540در زمستون از شهر پایین تر باشه هوا سردتره تا اینکه تو بهار باشیم تایید میکنید گفته منو؟؟؟

نه این به فصل کاری نداره

چند روز پیش که شرق مشهد بارش برف داشت کانتر 540 دکامتر فاصله خیلی زیادی با منطقه ما داشت ولی بخاطر شکل گیری یک مرکز ضعیف پسته در تراز 500 و 700 میلی بار در اون نقطه تقریبا شرایط مشابهی اما ضعیف بوقوع پیوست و کیفیت بارشهای شرق مشهد برف خالص ولی غرب مشهد عمدتا بارون بارید.

این سامانه با استخر وسیعی از هوای بسیار سرد گرفتار شده در مرکز سامانه و در سطح زمین همراهی میشه. و با جرات میتونم بگم اگه حتی دما 1+ و یا حتی 2+ هم باشه ولی باز هم کیفیت بارش به شکل برف خواهد بود

نه این به فصل کاری ندارهچند روز پیش که شرق مشهد بارش برف داشت کانتر 540 دکامتر فاصله خیلی زیادی با منطقه ما داشت ولی بخاطر شکل گیری یک مرکز ضعیف پسته در تراز 500 و 700 میلی بار در اون نقطه تقریبا شرایط مشابهی اما ضعیف بوقوع پیوست و کیفیت بارشهای شرق مشهد برف خالص ولی غرب مشهد عمدتا بارون بارید.این سامانه با استخر وسیعی از هوای بسیار سرد گرفتار شده در مرکز سامانه و در سطح زمین همراهی میشه. و با جرات میتونم بگم اگه حتی دما 1+ و یا حتی 2+ هم باشه ولی باز هم کیفیت بارش به شکل برف خواهد بود
پس دلیل اینکه کانتر 527تو دیماه از شهر میگذشت دما به نزدیک -10میرسید ولی الان به -5؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس دلیل اینکه کانتر 527تو دیماه از شهر میگذشت دما به نزدیک -10میرسید ولی الان به -5؟؟؟

محمد رضا جان

اول از همه من دارم در مورد شانس بارش برف صحبت میکنم نه میزان کاهش دما، پس لطفا این مسائل رو با هم قاطعی نکنید چون ربطی به هم ندارند!

در ثانی اینکه چه کانتری در سطح زمین از فراز چه شهری بگذره و چه دمایی محقق بشه به خیلی چیزای دیگه ربط پیدا میکنه که مهمترینش پوشش برفی هست که بر روی زمین در مسیر حرکت توده هوی سرد و پر فشار موجود هست ، خواهد بود

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان و صبح به خیر از حدود 1 ساعته که اینجا تو بلوار خیام داره بارون خوبی میاد و الانم شدتش واقعا زیاده. ولی این فرودگاه طبق حال گیری های همیشگی اش هنوز بارشی گزارش نکرده!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارش واقعا شدیده. خیلی زودتر از انتظار سامانه عمل کرد. بارش تو منطقه ما که 10 میلیمتر رو به نظرم رد کرده!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارش زیبای باران چند ساعتی است که مشهد را فرا گرفته از حجم بارش مشخص هست که 6 تا 8 میل بارش داشتیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و صبح بخیر

شکر خدای مهربان بابت اینرروز زیبای بهاری .

بارش باران در جنوب غرب مشهد هم از شدت بالایی برخوردار هست خدا رو شکر و من هم عدد بارش رو حداقل دو رقمی میدونم ولی چون از ابتدای بارش بیدار نبودم نمی تونم دقیق بگم چقدر باریده.

همه چی عالیه خدا رو شکر.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش بي شك بيشتر از 10 ميل بوده الان از خونه اومدم بيرون واقعن از اين همه بارش تعجب كردم به قول اميرمحسن پيش بيني رفتار اين نوع سامانه ها خيلي سخت است!

samann

کاربر ويژه
تبريك به محسن عزيز از قوچان. انشالله اين سيستم فراتر از انتظارات عمل كنه و روز خاطره انگيزي در انتظار شمال شرق باشه.
انشالله اين سلول بسته در شمال شرق گرفتار بشه و بباره و بباره تا كوههاي مارو پر برف كنه.
در مورد كيفيت بارشها به نظر ميزان بارش بالاي 10 ميل بوده تا اينجا ، اينو از جوهاي پر آب و مقدار اب جمع شده و جاري در ميادين شهر ميشه فهميد
در حال حاظر به نظر ميرسه باز هم سرما از شرق در حال نفوذه و كيفيت بارشها از باران داره خارج ميشه.
طبق تجربه ميگم: در سيستمهايي كه قراره برف بياد اگه بارش قطع بشه و بعد هواي سرد نفوذ كنه ما نبايد منتظر برف باشيم چون بارشها به اتمام رسيده......
اما اگر حين بارش كيفيت بارش از باران به برف تغيير كنه باز هم برف ابكي داريم اما ميزان بارش نسبت به حالت قبل بيشتره.
رفتار اين سيستم چگونه است آيا؟
در ضمن به نظر ميرسه مه داره غليط تر ميشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا