• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا امیرمحسن جان باد سردی در حال وزیدن و دما کاهش پیدا کرده و بینالود از سمتی که من میبینم به نظر میرسه بارش داشته باشه

سلام تیما جان

آره باد خیلی سردی میوزه و اینجا بارش ملایم همچنان ادامه داره. و بینالود و هزار مسجد هم که بارش برف دارند !

در ضمن از کلات نادر بارش برف گزارش شده

songing

کاربر ويژه
L_plot_weather_map.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
اصفهان و نجف آباد در 24 ساعت گذشته...

بیشینه: 15
کمینه: 2

فرودگاه اصفهان:
بیشینه 15
کمینه 2-

tima ir

کاربر ويژه

سلام تیما جان

آره باد خیلی سردی میوزه و اینجا بارش ملایم همچنان ادامه داره. و بینالود و هزار مسجد هم که بارش برف دارند !

در ضمن از کلات نادر بارش برف گزارش شده

ممنون از اطلاعات و وقتی میگذارید

امروز چند تا مسافر شمالی که چند روزی به مشهد اومدند صحبت از سرمای این موقع از سال در مشهد میکردنند و دوست داشتند هوا گرمتر بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون از اطلاعات و وقتی میگذارید

امروز چند تا مسافر شمالی که چند روزی به مشهد اومدند صحبت از سرمای این موقع از سال در مشهد میکردنند و دوست داشتند هوا گرمتر بشه

خواهش میکنم .

مشهد معمولا اوایل فروردینش سرد و ناهنجاره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید cfsv2 همچنان زیبا و امیدوار کننده است برای منطقه ما در ماه آپریل

dyve6a2a.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

tima ir

کاربر ويژه
بارش باران در مناطق مرکزی هم اغاز شده و فرودگاه گزارش باران اعلام کرده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قبلا عرض کرده بودم که بارش این سبستم منطقه ای هست. منتهی هنوز هم موج دیگری در راهه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Ahmad7777

New member
ba salam khedmat doostan aziz.man taze ozv sayt shodam.az taraf veb sait agha amirmohsen ham ashna shodam.omidvaram dar inja doost khoobi vase shoma basham.ashegh havashenasi ham hastam.Ahmad....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا