• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
جمع بارش تا دوهفته اینده:
همیشه نقشه هااکثرا اینجا رو 13 دهم فروردین بارندگی نشون میدادن ولی روز 13 دهم میرسید آسمون صاف تا نیمه ابری میشد ,امیدوارم این دفعه
اینطوری نشه!:124:(سیل بیاد,آره حتما میاد چون من گفتم!:50:)
77880072421473494729.png

rahsazan

کاربر ويژه
پس هنوز درست نشده اون چیزی که گفتم
البته من از ogimet امار رو جمع زدم و یه مقدار با آمار هواشناسی استان تفاوت داره
از اول اسفند تا امروز 76.3 میلیمتر بارش بر اساس آمار استان داشتیم و از 10 اسفند که میشه اول مارچ تا الان براساس ogimet
69.4 بارش داشتیم و از اول تا 10 اسفند هم آمار استان رو ندارم و ogimet هم 0.2 میلیمتر بارش ثبت کرده!

tima ir

کاربر ويژه
مقدار بارش ثبت شده امروز در شهر تجن ترکمنستان, انشاءالله سرخس و درگز و کلات و حتی مشهد هم تا ساعاتی دیگر از این سامانه بهرمند شوند .

meteogramt.php.png

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای دوستانی که علاقمند هستند تا بیشتر بدانند کمتر از 9 ساعت زمان باقی مانده:

پیش بینی فصلی بهار 2014 و دلایل ناهنجاریهای جوی در زمستان 2014 با حضور دکتر جف مسترز از آندرگراند

Join us tomorrow at 5:30pm EDT for a Google+ Hangout, where Dr. Jeff Masters will be giving the spring forecast and discussing why this past winter was one for the records. For more info and to watch the Hangout on Air live, visit:

برای دسترسی به لینک بر روی تصویر زیر کلیک نمایید:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آسمانی تیره و تاریک در غرب مشهد و آغاز نم نم باران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
غرب و شمال غرب مشهد

tesebujy.jpg

جنوب مشهد و بالای سر هاشمیه و آب و برق
depumene.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جنس ابرها همرفتی و با بارشهای رگباری همراه هستند.

مسیر حرکت ابرها بصورت مورب نیم دایره و چرخشی از منتهی الیه شمال شرق در راه چرخش به سمت جنوبغرب مشهد

tima ir

کاربر ويژه
اینجا فعلا هوای ابری شده امیدوارم شرایط برای بارش هم ان شاءالله فراهم بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
2 درجه کاهش دما در زمانی کمتر از نیم ساعت:

[h=4]Current weather observation
The report was made 5 minutes ago, at 12:00 UTC
Wind 22 km/h from north
Temperature 9°C
Humidity 53%
Pressure 1015 hPa
Visibility 10 km or more
Scattered clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067 m

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا زمینها خیس شدند و من فعلا TR گزارش میدم تا ببینیم و ضعیت بارش چطور میشه ولی اونچیزیکه مشخصه و من به عینه دیدم نوع بارش تا فاصله ای بسیار نزدیک به زمین به شکل برف خالص هست ولی به سطح زمین میرسه دما هنوز خیلی بالاست و تبدیل به باران میشه

tima ir

کاربر ويژه
دقیقا امیرمحسن جان باد سردی در حال وزیدن و دما کاهش پیدا کرده و بینالود از سمتی که من میبینم به نظر میرسه بارش داشته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا