• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد بر دوستان
بارش رگباری باران از حدود ساعت 16:30 شروع شد و قطع شد و پس از اون از حدود ساعت 20 بارش رگباری باران در محدوده بولوار فلسطین، راهنمایی، سناباد و ... شروع شد و از حدود ساعت 22 بارش برف باران شروع شد. با حرکت به سمت جنوب و غرب بارش برف شدیدتر شد و در محدوده بولوار امامت و همینطور حدفاصل دانشجو تا پل شهید برونسی بارش برف دانه درشت بسیار شدید بود بطوری که دید افقی حدود 700 متر تخمین زده میشد.
محور طرقبه هم تا عنبران و جاغرق بارش برف داشت و روی درختان و سطوح خاکی و ... برف نشسته بود اما شدت بارش مثل مشهد نبود.

میزان بارش تا ساعت 12:30 امشب در بارانسنج من 12.7 میلیمتر بود.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
شب خوش دوستان

nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب واقعا شب بسیار خوبی بود . هر چند که من نتونستم از این ناهنجاری شدید و ناگهانی جوی عکس و تصویر تهیه کنم ولی بنظرم مشهد امشب تونست با این همتش میانگین بلند مدت آماریش رو کسب کنه و نرمال بشه
.
خدا رو بینهایت از این همه لطفش شاکر و سپاسگذارم . برف 8 سانتی غرب مشهد هم آب شد ولی فردا به امید خدا میزنم به کوه و چند تا عکس خوشگل میگیرم به تلافی امشب

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

سیدمهدی

New member
جای ما که جنوب غرب 8 سانت نبود ولی بارش بارن وبرفش مجموعش خوب بود هوا الان دومرتبه ابری شد و احتمال داره دوباره بارش رگباری داشته باشیم

سیبری

کاربر ويژه
منطقه جنوب غرب که به اون صورت سفیدپوش نشد فقط مدتی رگبار برف رو تجربه کردیم وانتظاری هم از این سامانه نداشتیم خداروشکر درحد خودش برا مشهد مفید بود نمیدونم از قوچان وچناران وگلمکان که چیزی امشب بارش داشتیم یا نه واقعا حیفه که قوچان هیچی نمیباره

نه قوچان نیومده
یه برف رگباری در حد خیس شدن آسفالت ساعت 5 بعد از ظهر اومد که همون برف اندک هم داخل شهر بوده و تو ایستگاه ( 7 کیلومتری غرب شهر) هیچی نیومده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نیرو دریایی عجب آپدیت خوبی واسه شمال شرق داشته امیدوارم دوباره هم این آپدیت ها تکرار بشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارش تو محله ما هم فکر کنم مثل احمد آباد بود. برف دونه درشت و خوبی اومد ولی برف آبدار بود و نشست. شدت بارش تو جاهای مختلف شهر متغیر بوده و فک کنم شدت بارش تو مناطق شمالی شهر بوده

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
گرچه زیاد علاقه ای به اعلام دمای هوا توسط دماسنج ماشین ندارم:زبون: اما دیشب دمای هوا از 2 تا صفر درجه متغیر بود و در سردترین نقاط و در طرقبه برای لحظاتی به صفر رسید
آیلند بزرگراه وکیل آباد از پل دانشجو یا کمی بالاتر برف گرفته بود اما در زمانی که مسیر رو برمیگشتم در حال ذوب شدن بود

rahsazan

کاربر ويژه
از سایت مهرداد

پيش بيني ويژه عيد نوروز (7 الي 13 فروردين 93)

از نظر بارش طي هفته دوم فروردين 93، در بخش هاي غربي شامل شمال غرب، غرب، جنوب غرب و دامنه هاي مركزي زاگرس، دامنه هاي البرز، سواحل خزر، شمال شرق و بخش هايي از مركز و جنوب كشور بارش خواهيم داشت.بنابر اين گسترده بارش ها در نيمه دوم تعطيلات نوروزي در سطح كشور افزايش خواهد داشت، وزن بارش ها در بخش هاي غربي كشور، پيش بيني مي شود.

نكته حائز اهيمت وقوع شرايط خاص آب و هوايي طي روزهاي 10 الي 12 فروردين مي باشد كه به دليل نفوذ سلول بسته بسيار سرد از بخش هاي جنوبي روسيه به كشور مي باشد كه مي تواند باعث افت شديد دما در بخش شمال غرب، نيمه شمالي و تا حدودي غرب و مركز كشور شود لذا با توجه به افزايش دماي روزهاي قبل از بازده زماني 10 الي 12 فروردين 93، مي تواند منجر به آسيب به درختان باغات در اين بخش ها شود لذا انجام اقدامات احتياطي لازم و ضروي مي باشد تا خسارت به باغات و زمين هاي كشاورزي به حداقل ميزان خود برسد. همچنين مسافرين نوروزي كه در شمال غرب، بخش هاي غربي و نوار شمالي كشور اسكان دارند بايد طي روز هاي 10 الي 13 فروردين در مواجه با شرايط آب و هوايي خاص مذكور آمادگي كافي را از نظر در اختيار داشتن وسايل لازم و ايمني تردد داشته باشند.

ادامه

rahsazan

کاربر ويژه
یه نکته ای رو فراموش کردم بگم، و اونم اینه که امیرمحسن معمولا علاقه ای به اعلام میزان بارش نداره اما اگر بشه ازش پرسید:خجالت2: معمولا دقیق میگه
چهارشنبه ظهر که با هم صحبت میکردیم گفت چند میل باریده منم گفتم 70 یا 77 تا و گفت خوبه تا یکشنبه هم بباره میشه 120 تا:تعجب2:
منم از یکشنبه هنوز این شکلی ام:تعجب2:

@Amir Mohsen

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
[FONT=BMitra !important]اخطاریه شماره 1 مورخ93/01/05

از چهارشنبه بعدازظهر تا اواخر پنجشنبه به تناوب بارش باران و گاهی رگبار و رعدو برق در نیمه جنوبی کرمان، مرکز و شرق هرمزگان،تنگه هرمز ، جزیره قشم و نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان پیش بینی میشود که انتظار میرود سبب آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها و مسیلها درمناطق مذکور بشود.
بنابراین توصیه میشود که تردد در مناطق مستعد سیلاب و آبگرفتگی با احتیاط لازم انجام شود و تا حد امکان از اقامت در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری گردد.

rahsazan

کاربر ويژه
امیرمحسن:

- شهرک امام علی(ع) 15 میلیمتر
- فرودگاه 8.8 میلیمتر
- آب و برق 8.5 میلیمتر
- قاسم آباد 7.5 میلیمتر
- پنج تن 11 میلیمتر
- فرامرز عباسی 1 میلیمتر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح زیبای زمستانی-- بهاری همه شما عزیزان بخیر

تنها فرصتی که بدست آوردم همین بود و اما ببینید پوشش زیبا و سنگین برف بر فراز رشته کوههای بینالود رو در ششمین روز از فصل بهار سال 1393

چهارشنبه 6 فروردین 1393

jubhcskkvtlsdhspwkpy.jpg

nmtcvk3yezip1jlwt1aj.jpg

qj4gjdot1ll79r5et3u.jpg

m5ncn3y0rwcej16o.jpg

2bup3219q4uvhyqpi6xd.jpg

vghsf4hxrn7u6ep0mc3t.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا