• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
آقا يه پست داده بودم پيداش نميكنم!! خيلي با حال بود كه گفته بودم اگر اين شاخص ao كه مثبت هست مثبت بمونه و nao مبت تر بشه , enso هم مثبت بشه. كلا هر سه تا مثبت بشن ....مثبت بشه هر سه مثبت بشن.. ميشن؟ نميشن؟ هر سه سه شب سه شنبه است!!! ديگه خل شدم//////
اونوقت به نرمال ميرسيم!!!!
عجب اپديتي كرد نرو‍ژ

آخرین ویرایش:

eli72

New member
به نظر میرسه باز هم بارش برف تو هفته دیگه داشته باشیم :عید نوروز: این طور که نروژ پیش بینی کرده بارش تو شمال شرق بیشتر از شما غرب خواهد بود.برای مثال قوچان بیش از 32 میلی متر برف و بارون پیش بینی کرده در حالیکه برای اردبیل تقریبا 23 میلی متر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
6cbvi4w01625wv8ms08l.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
آقا يه پست داده بودم پيداش نميكنم!! خيلي با حال بود كه گفته بودم اگر اين شاخص ao كه مثبت هست مثبت بمونه و nao مبت تر بشه , enso هم مثبت بشه. كلا هر سه تا مثبت بشن ....مثبت بشه هر سه مثبت بشن.. ميشن؟ نميشن؟ هر سه سه شب سه شنبه است!!! ديگه خل شدم//////
اونوقت به نرمال ميرسيم!!!!
عجب اپديتي كرد نرو‍ژ

این نبود؟

این خبر خبر خوبیه اما
متاسفانه شاخص نوسان قطبی رو به منفی شدن داره.
خدا کنه هر سه شاخص nao-ao-enso صعودی و مثبت شن.

rahsazan

کاربر ويژه
نه محمد رضا جان خيلي قبلترا بود توي دوران بدبختيمون بود:خنده2:

این چی؟:خنده2:

اگر انسو مثبت شود و نوسان اطلس شمالي هم كه مثبته و نوسان قطبي هم كه از چند روز پيش يكهو تغيير فاز داده و داره مثبت ميشه مثبت بشن. كلا هر سه شاخص مثبت قوي بشه. حتي ميشه اميد داشت كه مشهد نرمال سالشو كسب كنه!!!!!!!!!!!
اما اين خيلي شرايط خاصيه و احتمالش در حد 5 درصده!!!!!!

hossein6120

New member
سلام به دوستان و مدیران محترم
دوستان توی نت دنبال برنامه هایی مثل گوگل مپ و ... برای دیدن تصاویر منطقه خودمون بودم که یه سایت تصویری متحرکی از کره زمین گذاشته بود که به نظرم جالب اومد و از دوستان اهل فن میخوام یکم بیشر در مورد سایت و امکاناتش توضیح بدن.
خود سایت که مضمون اصلیشو باد و آب و هوا تعریف کرده.
یه نکته جالبی که در این سایت دیدم قابلیت زوم و چرخش کره زمین داره و روی کلمه Earth کلید کنید قابلیتای جالبی داره.

دوستان پست اولم بود اگه مطلب با موضوع تاپیک مرتبط نبود خرده نگیرید.

کد:
http://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=62.60,21.22,670

آخرین ویرایش:

aliwinter

Banned
کم کم داره هوا گرم شه ,انتطار داریم این گرما فقط چند روز عمره اذیت کنه,بعد از اخرای این هفته سرما عیه!:giggle::خنده1::شاد::50:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

دیشب یه شب رویایی بود برام1!!!!به طور فوق العاده زیادی سورپرایز شدم!!!از مشهد ممنونم...یعنی کولاک بود آآآآآآ..چندتا عکس گرفتم که هرچند از نظر کیفیت ناخن انگشت کوچیکه عکس های استاد امیرمحسن نمیشن ولی خب خالی از عریضه نیست دیدنشون..البته ابهت دیشب رو نشون نمیده...

tima ir

کاربر ويژه
کم کم داره هوا گرم شه ,انتطار داریم این گرما فقط چند روز عمره اذیت کنه,بعد از اخرای این هفته سرما عیه!:giggle::خنده1::شاد::50:

امیدوارام روزهای پر برکتی در پیش رو داشته باشید با توجه به بارشهای که در روزها و هفته های اخیر در مشهد داشتیم تا حدودی خدا شکر از اون شرایط بحرانی دور شدیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا