تفاوت را احساس کنید!!!48ساعت آینده و 96ساعت آینده!!!
به به استاد محمد
داری یه تنه اینجا رو میگردونیا ؛دی
نقوش که میذاری زیبان وجذاب
چه خبر بجنورد؟راستی رشت به نطرت یکشم دوشم برف میاد سفید کنه؟:99::50::49:
تفاوت را احساس کنید!!!48ساعت آینده و 96ساعت آینده!!!
به به استاد محمد
داری یه تنه اینجا رو میگردونیا ؛دی
نقوش که میذاری زیبان وجذاب
چه خبر بجنورد؟راستی رشت به نطرت یکشم دوشم برف میاد سفید کنه؟:99::50::49:
درود بر علی عزیز
ابتدا سال جدید رو بهت تبریک میگم..تو پروفایلم تبریک گفته بودی ولی من نتونستم بیام و تبریک بگم..
:خجالت2::خجالت2::خنده1:؛دیگه چکار کنیم دیگه..جبران مافات دارم میکنم..چندروز ابتدایی عید نبودم واسه همین دارم جبران میکنم!!!:زبون:،امنیت برقراره و مردمان در حال ادامه ی زندگی خود هستن1!!:خنده2:
والا با نقشه های امشب آره!!در حد سفید کردن هم هست..ولی خب در کل هفته ی آینده تو رشت برف رو میبینی..مطمئن باش..
اره بابا فقط درحد یک دقیقه هم بیاد ما راضییم دوباره این نعمت زیبا رو ببینیم
بعد اون برف سنگین خیلیم دلم تنگ شده بود واسش
ایشالله دوباره ببنیمش:چشمک:
بجنورد چرا درست حسابی برف نمیاد اخه چرا؟!:نمیدونم:
انشاالله..والا نمیدونم چی بگم..بیشترش بخاطر دو کارخانه ی عظیمی هست که در اطراف شهر قرار گرفتن..البته این نظر عموم مردمه..نمیدونم تا چه حد درسته..ولی خب اکثریت قریب بالاتفاق مردمان بجنورد معتقدند از زمانی که پتروشیمی در اطراف شهر راه افتاده،دیگه خبری از برف های سنگین در این شهر نیست..مردم؛پتروشیمی و کارخانه ی سیمان بجنورد رو مسئول اصلی این کم بارشی ها ماه ها و سال های اخیر میدونن..
آپدیت امشب نروژ خیلی عالی و معتبره چون تقریبا واسه همه نقاط شمال شرق بصورت سراسری بارش خیلی خوبی پیش بینی کرده.
مشهد رو بعنوان نمونه عرض میکنم وقتیکه بارش کوههای هزار مسجد و بینالود رو خیلی خوب در نظر میگیره و شهر مشهد رو هم مطلوب پس بدونید که یک خبرهایی میشه ولی وقتیکه بصورت نقطه ای یک جا رو پر بارش در نظر میگیره ولی روی کوه ها بارش کمی در نظر میگیره قطعا یک جای کار لنگ میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!
درود و دو صد درود
من نمیدونم هر وقت موج تو غرب بارش خوب داره من یه جوریم این شکلیم:تعجب2: می ترسم که بارش نابود شه................................
ای بخشکه زاگرس که امسال دست بر دار نیست
امیر محسن عزیز این لحن صریح وساده بدون هیچ پیجیدگی ارامش خاطری برای تمامی شمال شرق نشینان ایجاد می کنه:گل:آپدیت امشب نروژ خیلی عالی و معتبره چون تقریبا واسه همه نقاط شمال شرق بصورت سراسری بارش خیلی خوبی پیش بینی کرده.
مشهد رو بعنوان نمونه عرض میکنم وقتیکه بارش کوههای هزار مسجد و بینالود رو خیلی خوب در نظر میگیره و شهر مشهد رو هم مطلوب پس بدونید که یک خبرهایی میشه ولی وقتیکه بصورت نقطه ای یک جا رو پر بارش در نظر میگیره ولی روی کوه ها بارش کمی در نظر میگیره قطعا یک جای کار لنگ میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!
باز فاز منفیت شروع شد . نمیشه بیخیال این توهمات بی اساس بشی سامان جان
یک حقیقت مگه چند بار باید بهت ثابت بشه آقآ !!!!!!!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk